КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 652
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Пипи, честита и благословена да е твоята прекрасна дъщеричка! Здраве , късмет и много семейно щастие!

# 736
  • София
Привет!
Пипи, ЧРД на дъщеричката ти , честит празник на семейството ви. Пожелавам: 

# 737
  • София
Отново празник в нашата къщичка! И торта! Grinning

ПИПИ, ПРЕДАЙ НА ВЕРОНИКА ПОЖЕЛАНИЯТА МИ ЗА ЗДРАВЕ, ОБИЧ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИ! НАЗДРАВЕ!

# 738
  • София
Пипи,честит рожден ден на дъщеричката ти! Да се радва на здраве,семейно щастие и и само хубави дни!

Фло,остави така картината!На гостите кажи,че е нов стил в изкуството!Пикасо пасти да яде!

# 739
Пипи, най добри пожелания за дъщерята и цялото и семейство! Бъдете живи и здрави всички и се радвайте на много празници заедно!
За мен няма много какво да кажа, оправям прасарника, готвя вариво. За тия, които не са от Граово, това е свинско с кисело зеле. Слагам го в глинен гювеч, мръвката предварително съм я задържила за малко, шепа ориз, пушени ребра и  няколко часа във фурната. ММ действа по двора, зазимява в момента, та така. Обичайното съботно-неделно търчане.
Хубав и слънчев ден ви желая!

# 740
  • София
Пипилота, да честита дъщеря ти Вероника! Жив, здрава и успешна! И моята сестра е Вероника.
Ениса, това звучи много вкусно! Направо огладнях! Откъде имаш кисело зеле по това време на годината?
Хубав ден на всички!

# 741
Хайде и аз тук! Simple Smile

Пипи, здрава, щастлива, обичана и обичаща да е дъщеричката ти! Желая на цялото семейство  много поводи за усмивки и щастливи дни заедно! 🎂🍀🥰

Мериан, и аз имам кисело зеле, от миналата година. Остана доста и съм го затворила в буркани. Миналата седмица правих мързеливи сэрми с него. Много е хубаво и всички го харесаха. За утре обаче съм планувала прясно зеле със свинско. Днес сме на пилешка супа и пиле с ориз, но по малко нетрадиционен начин. Одобриха го и искат така да им го правя вече.
Борянче, не знам как и къде ги майсториш тия торти, но като ги видя и ми идва да си боцна с виличката 😀

Хубав ден момичета! 🥰

# 742
в Пинтерес, много хубави картинки пускат и си вземам, като си харесам си ги събирам в папка и гледам да е тематична, ако видя такава де. Че съм малко кьорава.
 Питаше за апартамента на сина ,това е компютърен проект,  всички мебели са  налични като  модел, поръчваш   и  ти ги правят по поръчката. Обзавеждат, но до къде са не питам. Като не плащам - мълча. Работи здраво ,че трябва да се плаща.

# 743
Пипи,
Честита да е щерчицата ви!
Здрава,щастлива и благословена!🍀🌼🌸🌼🎂🎈🎈🥃🥃

При нас днес е духовито.Хладничко е,но изсъхна прането на 5 перални .Изпрани и прибрани всички покривки,завеси,чаршафи и пр.,с които покривах цветята ,докато бяха навън.Сгъвам ги в огромна платнена торба ,която слагам на дъното на един гардероб.Догодина пак.😀

Ще дописвам по-късно,че дойде една съседка .

# 744
  • София
Ох, ей сега подвих крака на диваната. Гроги съм.
От сутринта изпържих една камара палачинки - 24 - 25 бройки. После карах сватята на фризьор. Нея я разкрасяваха, а аз седях в колата и четох. Щерката беше в ролята на преводач.После сватята си полегна, а аз закарах щерката, зетко и внучките в Джъмбо на пазар. Избираха украсата за утрешния празник. Поканила си е приятелите в един спа център. Дядо й се шегува, че ще води гостите си на баня.  Пътьом поръчахме китайското. По улиците на София беше навалица, като в делничен ден. Взехме си манджите - 8 кутии и се прибрахме, всички умрели от глад. С общи усилия разпънахме масата, сервирахме и като се почна един обяд, та до сега. Всички раздигахме масата, заредихме миялната и кой от къде. Кутиите ги оставихме, да са ни готови за вечеря. Внучките излязоха да се разходят, а ние по леглата.
ЕНИСАааа, Умрем за такова вариво. ПУсни малко през монитора. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАССС, сподели как направи пилето с ориза. У нас това много върви.
До среща в новата ни къщичка. Grinning

# 745
  • София
Пипи, да е жива и здрава дъщеря ти!
А защо не можете да ходите на гости у тях?
Борянка, хубав е проекта.
Кас, когато имаш време сподели за новия вид пиле с ориз.
Мариянка, кисело зеле освен миналогодишно в буркани - продават.
Претенциозния Пл. одобрява на фирма Авис. В Лидл в момента има в кофички - около 3 кг. А в Била - във вакумни пликове към 0.700 гр. И от двете купуваме и хапваме.
Фло, направо ожалих филхармонията - ако бяха закъснели над 3 ч. щяха да си изкарат безплатно посещението. Не са имали късмет.
Ние - от снощи сме с мрънчоци. От обяд и мамка им уж дойде. Хапна и помъкна Мрънч навън. Мрънла и дядо спинкаха сладко.

# 746
Честит рожден ден на дъщеря ти, Пипи! Да е здрава, много обичана и обичаща,  да е с късмет и да има много радост в дните и!

Честито и на вас, че на този ден сте станали родители, а ти мама на свидна рожба!

Ние днешния ден сме го нарекли ,,дъждовен" Simple Smile . Мързелувате и почиваме - ,,кучешки живот"" водим и двамата с кучето - разходка, ядене и по гръб Simple Smile .
След час, два ще излезем на последна разходка, но яденето ( моето) не се знае последно ли ще е за деня, че вечер особено, все си принасям и си похапвам  вкусотии и уж по- мъничко, а накрая станали много Simple Smile .

Хайде, ще се оглеждам, кога ще отвори врати новата ни къщичка, та да вляза с пожелание ,,нова къща, нов късмет"".
Може и утре да е, ако Пипи днес е много ангажирана, но когато - тогава, ние сме тук и с радост ще
се преместим в нея.

Хубава вечер,  дами!

# 747
  • Вила Великула
Мили приятелки, много ви благодаря за топлите и хубави пожелания. Тортата на Борянка отново е божествена.
Отговарям веднага на Айша - няма как да им отидем на гости единствено заради това, че все пак бебето е твърде малко и не е удачно да посрещат гости и да редят трапези. Иначе се отбиваме когато решиме за да го нагушкаме и да му се порадваме, а и по думите на дъщеря ми съвсем скоро ще започнат да ни гостуват на село. Каката израстна буквално тук. Беше на един месец когато я доведаха и посрещнахме Коледа заедно.
Изпратих си гостите и преди да си легна удовлетворена и уморена, нямаше как да не построя новата ни къщичка, която да ни приюти в следващия месец.
Пожелавам ви приятни емоции и хубави моменти в нея. Нека се забавляваме и да си помагаме така както ние си знаем и можем.
Приятно писане.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1707152.new#new

Общи условия

Активация на акаунт