КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Вила Великула
Борянка, каквото и да донесат естествено, че няма да го върнеш. Пожелавам ти на наготвиш много вкусни манджички на синове и внуци на новата печка. А знае ли човек, някога както ти ни отказваш да пътуваш с нас, ние може да ти се натресем и да се наложи да ни нагостиш.
Кассс, стискай зъби. Вие сте добри хора и много грижовни. Случили са с вас възрастните ви свекита.
Аз днес си подарих един следобяд за глезене - бях на козметик. Утре имам процедура при рехабилитатор да ми намачка малко скърцащите кокали, но преди това ще съм яко на тръстиката.

# 706
  • София
И днешния ден се изтъркули.
Купихме нов бидон и прехвърлихме зелето. Сега остава и да втаса. Stuck Out Tongue Winking Eye
Минах целия въпросник. Никога не оставям ненаучен въпрос, за да не ми се падне точно той и тогава язък ми за четенето на останалите. Случвало ли ви се е това на изпит?
КАССС, съчувствам ви. Вие сте в позиция сандвич ( така пише в учебниците ми) От една страна възрастните родители, а от другата - децата и внучетата. Не ви е лесно, миличка. Hug
Поговорих си с ЯЖКА. Проверих я, нали писа, че май се разболява. Пушка е. Нищо й няма. Много се смяхме, че както говорехме и забелязах, че една картина е закачена наопаки. Ромео Умре да прави размествания. Вчера е размествал едни картини в спалната. Толкова съм свикнала с тях, че и аз не съм забелязала, че вазата е нагоре с дъното, а китките висят надолу. Казах му, че е разлял вода върху тоалетката, а той се звери и не схваща, че се гъбаркам - гледа по мебелите, гледа по пода,  а ние с ЯЖКА се превиваме от смях! Абе смахната работа. Joy
Ще гася електриката и мисля да заспивам.
Мисля си за КРАСИВА БЕЛЛА, за ТЕТКА, за ТАНИТА. Как сте, момичета? Обадете се с две три думи.
ДИДИА и НИНКА сигурно още празнуват. Наздраве, момичета!
Преди да заспя, ще прочета някой и друг виц - имам подарък от дружка книга с най-харесваните медицински вицове.
Лека нощ! Hug

# 707
  • София
Добро утро,  скъпи приятелки!
Днес Българската православна църква почита паметта на Свети Архангел Михаил. Църковният празник е наричан от народа Архангеловден и кафето е празнично:
Според християнската религия, седем са първенствуващите ангели, наречени архангели, които стоят край Бога и всеки един от тях има своя мисия. Един е „известител на тайните човешки“, друг е „церител на недъзите“, а Архангел Михаил е „пазител на душите и борец против злото“. Честит Архангеловден.
Днес имен ден празнуват много имена, прочетох, че близо 50 - Ангел, Ангелина, Ангелинка, Архангел, Гавраил, Гаврил, Емил, Емилия, Емилиян, Емилияна, Лина, Мила, Миладин, Милан, Милана, Миланка, Милен, Милена, Мильо, Михаел, Михаела, Михаил, Михаила, Михо, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Рада, Ради, Радивой, Радка, Радко, Радмила, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Райко, Райна, Райчо, Рангел, Рафаил, Рая, Руси, Руска, Руслан, Серафим
Поздравявам всички от къщичката ни, техните деца, внуци и роднини, които празнуват днес.
Хубав ден и всичко добро ви желая.

# 708
  • Вила Великула
Добро утро! Нинка, отново благодаря за кафето и напомнянето за празника днес.
Сигурно ще има празнуващи в къщичката ни.
При мен от вчера вечерта нищо ново. Пия си кафето и гледам навън слънчицето. Предполагам, че е доста студено, но поне има слънце.
План-графика за деня ми е направен и дано да мога да го изпълня.
Фло, разсмя ме с картината. Това да знаеш е интересна идея да разнообразиш интериора. Трябва да пробвам и да видя дали ММ ще забележи. Според мен - не. Мъжете не се вглеждат в детайлите.

# 709
  • София
Добро утро, дружки! Добро утро, НИНКА!
Почитаме днешния празник. Имаме си именичка - Радичка сладичка. Да е здрава, упорита и да сбъдва мечтите си. Харесва ми, че вече има планове за бъдещето. След седми клас - в езикова гимназия, а после, може би по стъпките на татко, мама и баба. Grinning Кабинети има, остава да се изучи и работното й място е осигурено.
Днес пристига виенската филхармония. Така казвам, когато идва и сватята. Едни от вас я познават. Много е готина, добре си общуваме с нея, но от известно време е свалила гарда. Все ми говори, че е стара, че за нищо не става. Няма ги приказките за пърхащи пеперуди в стомаха и за ухажори. Stuck Out Tongue Winking EyeДавам й себе си за пример. Окуражавам я, че няма да се предаваме. Три години е по-млада от мен.
Отивам да направя едно ябълково руло.
Желая ви бодро настроение. Ей ги на, почивните дни са пред нас.
ПИПИ, изпревари ме. Добро утро и сладко да ти е кафето. Тествай гаджето, да видим какъв ще е резултата. Grinning

# 710
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
И аз си имам именичка - Анжела. Да ми е жива и здрава и все така упорита! Носи 2 дини под една мишница, а сега мисли да кара и шофьорски курс. Как ще се справи с времето, не знам.

# 711
  • София
Да добавя още пожелания към именици за имения ден днес.
На Анжелка желая да се справи с носенето на всичките запланувани "дини". Да е здрава и да сбъдва мечтите си.
На син 2 на КАГ желая здраве, късмет и успехи. Да си носи името с гордост. Пред него да се отварят много врати!
И внучката на ТАНИТА да е здрава, късметлийка и много успешна!

# 712
Добро утро, момичета!
Днес изпуснах ,,сутрешната проверка'', рано когато ми е времето. Влизам за минути, докато ми изсъхне лака и ще съм кратка.

Честит голям християнски празник, честити да са имениците и техните близки!
Прочетох за Радичка-сладичка,  Анжелка, син 2 на К.А.Г - сигурно има и други, че днес нали празнуват много имена. Притурям към групата и моята дъщеря, по документи е Ангелина, ама никой не и казва така, а и сигурно и не знаят.
Всички да са здрави и закриляни - всичко друго се постига и е променило.

А сега ви оставям и ви желая един хубав и спокоен ден!

# 713
  • София
Всички именници да си носят с гордост имената! Да са живи и здрави, щастливи, и да имат хубав празник!

# 714
  • Вила Великула
Ето знаех си, имаме толкова много поводи за празнуване. Да са живи и здрави и успешни всичките ни именици. Няма да ги изброявам поименно, за да не пропусна някой.
В нашата къща утре ще празнуваме /макар, че няма да сме заедно по обясними причини/ - утре дъщеря ми е рожденичка. Но днес да се съсредоточим в празника на именяците.

# 715
Привет ,момичета!
                     Да са ни живи и здрави имениците - Радичка-сладичка, Анжелка, син 2 на К.А.Г, Ангелина на Клечи  и техните семейства. Към списъка прибавям и моя внук Ран - да е все така упорит и да постига мечтите си.
                     Преди години когато се роди Любо един приятел пита - защо е Любомир , а не Драгомир! ММ подробно обясни , че всички са кръстени на нашите роди - Мария - на баба  Мара /братовчедка на неговата баба/, Ран - на дядо Рангел / брат на моя дядо по майчина линия/, Неда - на баба Неделя / баба на моя баща/ и Любо - на вуйчо ми Любен! Голям смях падна , защото когато им измисляха имена никой не се е сетил ,че има подобни имена в родите ни. Единствено Любомир е на името на свата и то се повтарят  трите имена.
                    Лек и спокоен ден на всички!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 21:10 от Didia

# 716

Честито на имениците, Радичка, Анжелка,  син на КАГ, Ангелина и ако има други.
 Здраве и късмет, да имат желания  ида ги сбъдват.
 Носете си ядене като идвате на гости, вчера два пъти съм посолила кюфтетата. Не се размразяваше каймата от сутринта до късно след обяда, та съм забравила , че посолих да се размрази ,солта размразява, после по навик пак, то мляно месо и станаха за приказ, с три пръста солих ,но два пъти. Защо два ,като можеше три не е ясно.
 Аз обичам солено, ама друг не обича. Сега ще ги бутна останалите в доматен сос да се обезсолят и  изядат, не са много,  и супа правих.
 Да не е сам деди Никола с гаф, но и стават много гафовете.
 Не ми хвалете куФнята , аз го знам, че е мизерно, няма друго, и  е далеч, писах, ама имаше Бъг и не се записа.
 Шкафовете са дооблепени целите , но няма снимка,  да не е бяло.
 Снимка от къщата към кухнята, далечко е, но сме свикнали, беше добре като гледахме животни  ,заради мухите, няма в къщата.

# 717
  • Варна
Привет-мривет!  Hands Wave

ЧЕСТИТ АРХАНГЕЛОВДЕН, МОМИЧЕТА!  Sparkling Heart
Честит рожден ден на дъщерята на Дидия и дъщерята на Нинка!

Да са здрави, обичани, успешни!  Flowers Four Leaf Clover
Честит имен ден на многото именници в темата ни, включително и моята внучка Михаела!
Да са живи-здрави, обичани, успешни, да сбъдват мечтите си!  Flowers Four Leaf Clover
За тяхно здраве НАЗДРАВЕ!   Wine Glass  Beers  Cocktail  Champagne  Tropical Drink  Cake  Candy

За мен, какво да пиша, благодарение на милурита и зверската диета отоците по двата ми крака леееееко намаляват, бавна работа, но все пак е нещо. Възпалението на нервните окончания въобще не помръдва, боли адски, движа се с проходилката все още и така........
Чакам, надявам се, моля се за по-добри дни, но кога и как, само Господ знае, явно медицината не!  Flowers Four Leaf Clover
Хубав празничен ден, девойки! 
  Nerd

# 718
Борянке , каква хубава градина си имаш! Като си помисля колко труд гълта лошо ми става. За кухнята не се коси нали върши работа. Кухни ще има и след нас , а ние в желанието си всичко да е супер пропускаме собствения си живот. Преди време се чудех на една приятелка , че не може да събере  три вилици еднакви , но сега я разбирам. Докато аз купувах n-ти комплект сервизи, проектирах кухни и проучвах домакински уреди  тя се вихреше из козметични, фризьорски салони и постоянно купуваше купища тоалети , които изобщо и не обличаше. На първо място беше поставила себе си докато аз мислех как да осигуря всички около мен. Е, сега те се въртят около нас ,но....не сме това,  което бяхме! Yum
               Неди е пуснала няколко снимки от огромната изненада с  парти , която са направили за нея новите и съученици вчера. Е, няма такива отношения в нашите у-ща. Не мога да пусна снимки защото не позволява да се публикуват - имало и други хора на снимките и не ги е питала дали позволяват.

Танче , изпревари ме! Да ти е жива и здрава внучката , успех , късмет и много обич!
               Не се предавай! Бавно преминават болките. Имам колежка , която с диета и упоритост успя да пребори болки и отоци. Сега тича , като момиче ,  а не можеше да пристъпи даже.
               Отивам да се боря с китките , че са толкова много и ми се ще направо да ги оставя на терасата.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 08:28 от Didia

# 719
Много ми хареса малката Неда. Пу , да не и  е уруки. Тя  е пораснала е сладурана, но  малките, малките...
 Дидиа,  и аз , без да ходя на козметици ,крем не знам какво е , сега гледам едни подарени на Арома, не отваряни, да изхвърлям ли или...но добитъкът иска всеки ден да си до него и да си изучим децата гледах, да ни надскочат. Моето е ясно, пусках и  преди проекта на жилището на сина - той  е напред... равен на  другите нови. Нищо , че  е заем повечето ,ще се изплати. Като обзаведе и влязат, малко събере , ще си ремонтира и тук, то на брат му на име,  имат си доверие момчетата ми. И успях да надсоча мизерното, иначе почнахме да се караме, аз изостанах.

Общи условия

Активация на акаунт