КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Борянке, все пак сме постигнали това , което сме искали за децата си. На моите поне успях да  спестя  ипотеките. За това и не съжалявам.
           ПП. Неда от малка си е с характер! Беше си и ящничка. Yum На снимката вече си беше изяла нейната порция и измъкна тази на брат си. Гледа сърдито на протестите му въпреки , че преди това му отмъкна и палачинката от чинията.
                  Да не ви мъча със загадката за ястието. Японското ястие , което показват са живи калмарчета. Сам си ги избираш от аквариума и ги приготвят по някаква специална технология. Било характерно само за този град и това заведение.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:59 от Didia

# 721
Добър ден от мен!

Честит празник на всички! Днес много именици в нашата къщичка  и колко е хубаво! Simple Smile Честит да е Ран на Диди, дъщеричката на Клечи, внучката на Танчето, Анжелка на Янчето, Синчето на КАГ, прибавям и нашата малка снахичка Миша, дали има още Thinking  Здраве, късмет, много поводи за усмивки и сбъднатост на всички пожелавам от цялото си сърце! Heart

Диди, голяма сладуранка е Неда и като Дуди и сега! Японското семейство много ми хареса, има едно такова излъчване на доброта и позитивизъм. Не знам, така го уситех като погледнах снимката. Не мога да позная какъв е специалитета, но ми е любопитно Simple Smile
Боярнка, градинката ти е много хубава, но както казва Диди, много труд иска. Шапка ти свалям, работливива пчеличке! Heart Eyes   Последните снимки са от новото жилище на момчето ти ли? Живи и здрави да са, да си живеят в мир, сговор и много щастливи!
Танче, не падай духом, не се предавай мила дружке! Ще се случат нещата, стисни още малко зъбки, аз вярвам, че ще се случат, може бавно, но ще!  Гуш Hug  Heart
Пипи, разкажи повече за бебешока и за каката Simple Smile  Ох, много е хубаво, ама ти знаеш Blush
Фло, какво меню измисли за виенската филхармония, колко време ще е тук?
Адашче, днес на кой фронт се вихриш?
Клечи, разказвай, разказвай за принца. Чета те с интерес Simple Smile
Янчето и Мериан, много кратички, но когато както стане. Само да е здраве и всичко наред!:kissing_heart:
Яжке, как си, пребори ли вируса? Дано! Kissing Heart
Нинка, прегръдка и за теб, за това, че ми е толкова хубаво сутрин като  пия от кафенцетото ти и се информирам какъв ден ще е! Hug
Айша, днес ще имаш ли мрънчовци за събота и неделя? Вярвам ти, че си е изморително, ама пък е хубаво! Simple Smile
Ян, прегръдка и за теб Hug
Красива Бела, Тетке, вие наистина поизчезнвахте, но и аз бях така. Знам, че понякога не зависи от нас. Важно е да сме добре :kissing_heart
При мен едно и също, натоварването продължава, но стискаме зъби и се справяме за сега.
Момичета изчезвам. Ако мога по късно пак ще се появя. За сега ви пожелавам хубав остатък от деня!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 14:25 от kasss

# 722
  • София
Кратичка съм, щото работя! За малко да изпусна обяда, така се бях унесла.
Живи калмарчета не могат да ме накарат да ям. Дали мърдат в корема?

# 723
Честит празник на Радичка на Фло,на Анжелка на Янето,синковеца на Грети,Миша на Танчето,Ран на Диди,Миша на Каси,Ангелина на Клечица!
Здрави,щастливи със сбъднати мечти!🍀🍀🌼🌸

Не е важно колко скъпа е кухнята.
Важен е уюта,който не се създава с пари ,а със сърце.
Нагледала съм се на скъпи,модерни кухни,които ми приличат на аптека.
В крайна сметка живеем в дом ,а не в музей .

На Неда ще и липсва Япония,но пък знае ли човек.Пак може да отиде😀

Танче,няма до се предаваш!
Както казват хората -яваш,яваш ще се случат нещата!🍀♥️

Каси,днес сэм пантелей -пътник.На пазар,по магазини.
Ходихме да вземем лютеницата от цеха,където я приготвят.
Добра е.Тип домашна,с печени чушки.
До преди молко я разфасовах по бурканчета.Оставих ги навън тази вечер,а утре ще ги заваря с нагревателя.
Сега глася вечеря и си мисля за Фло как ли хвърка около филхармонията🙂🥰
Да докладва какви ги свърши в кухнята.Когото може де 🤪

Хайде до после

# 724
  • София
Ей ме на. Омотала съм се в завивки и чета. Изобщо не припкам около филхармонията. Те сега трябва да са на летището и да си очакват самолеДа. Живи здрави ще ги посрещнем в 21.30. Напоследък, зетко като идва, все закъснява и то с много - по 4 - 5 часа. Сега още не сме гледали разписанието. Когато много закъснеят, не вечерят. Ще видим тази вечер как ще бъде.
Днес щерката припкаше - направи мусака с тиквички, ориз и кайма, любима на свеки. Направи и сос за спагети, любими на децата и на зетко. Аз съм освободена от наряд. За утре имам задача да сготвя китайско. Stuck Out Tongue Winking Eye Към компанията почитатели на китайската кухня ще се присъедини и синко. Голяма група ще се съберем. Ще направим сефтето на ремонтираната ни къща.
И аз мисля, че в един дом трябва да ухае на вкусни мамини манджички, а не да не смееш да се допреш до мебелите  и още по-малко да седнеш. Права си, ГЪБКЕ - не живеем в музей!
МЕРИАН, разсмя ме с тия живи калмарчета.
КАССС, филхармонията си заминава във вторник сутрин, че зетко има работа, а сватята е като приложение към него. В миналото ни е гостувала по 2 - 3 седмици. Сега вече не се чувства съвсем добре и гледа да си е у дома.
ДИДИА, БОРЯНЧИЦЕ, поздравления и за вашите именици. На студента Ран- здраве и хубав младежки и студентски живот. На малката принцеса Мила - много лудории и щестливо детство!
ТАНЧЕ, не бързай. Полека лека ще се подобряваш. Важното е да си отива болката. ДС помага ли ти? Ех, волна душо, представям си какво ти е така закотвена у дома, вместо да развявааш крачоли насам натам. Ще го бъде!
ПИПИ, утре ти си наред за поздравленията, а БОРЯНА пак торта ще прави. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е спирам до тук, като изсипвам чувалчето с прегръдките и всички - споменати и неспоменати да си вземат. Hug

# 725
Честити рожденици и именяци! Здрави и щастливи - те и близките им!
Прочетох, метнах палчетата и ви настигнах, за да се включа. В момента съм дежурна баба. Току що сервирах вечерята на внучетата, сипах на кучето и с телефон в ръката седнах да изпуша цигарка. Пиша, а нахранилото се вече куче ми бута ръката с муцунка, за да му обърна внимание и да го галя. Направо саботира престоя ми във форума Wink
Фло, много хубаво описа ситуацията като "сандвич" за раздвоението между грижите за внуците и възрастни родители. Понакога се чувствам сплескано като сандвич в тостер. Не ми стига сън. Друг път пък пак не ми стига сън, но се чувствам презаредена. Моите внуци понякога наричам "на баба валерианчетата" Heart
Може ли на ЛС повече информация за университета?

Момичета с болежките - пожелавам бързо възстановяване!

Иначе нищо кой знае какво интересно около мен. А, да се посмеете - бях на терасата да си изпия сутрешното кафе с цигара, а ММ тръгвайки на пазар затворил отвътре балконската врата. Добре, че имам одеалца и газова печка, че щях да стана на висулка докато го чакам да се върне Simple Smile

Хубава празнична вечер!

# 726
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Няма да изреждам имена,за да не пропусна някого,но на всички желая да са здрави,да имат щастлив живот и големи постижения и успехи!
   Няколко нощи спах лошо и сега смятам да легна много рано.Дано не се събудя по никое време.
   Лека нощ!

# 727
  • София
Да са живи и здрави днешните именици!
Да са щастливи и успешни!
И аз не смея да изброявам, да не объркам нещо.
Яжке, лека нощ.
Тетка, какво гощавахте внуците? Да обменим идеи, че у нас е зле работата. През седмицата искаха ориз. ОК, Пл. направи много вкусно пилешко с ориз. С влизането той иска супа, тя - спагети карбонара, а двамата общо - топчета/зърнена закуска на Нестле/.
Топчетата останаха за закуска утре. Златния дядо се метна да прави супа. Междувременно те отвориха хладилника - Мрънч докопа шунка, тя - кренвирши. Опукаха по 1 опаковка.
Вечерята - със зор я пробутахме до средата.
Осъзнавам, че по форумските критерии съм лоша баба - давам и тв, и колбаси, и сладко. Може и да се пържа в Ада, но това искат и им харесва.

# 728
  • София
Аз пак съм при вас. Ходих до гимназията, прибрах си внучката от клуба по японска култура и понеже самолета закъснява с час и половина, се прибрахме у дома и сега след малко потегляме към летището.
АЙША, не заморачивай голову. Така казва моята руска подруга Жанушка Николаевна.
ТЕТКЕ, по европейски проект отпускат средства за Университет за възрастни - 60 - 65+. Провежда се в Софийския университет. Четат се лекции по различни дисциплини. Продължава две седмици. Нищо не е задължително. Можеш да посещаваш само лекциите, които са ти интересни. Ще напиша тук от кога започва мероприятието. Ще се радвам, да дойдеш.
ГРАДСКО, ЯЖКЕ, хайде лека нощ. Картината все още е обърната. Ще вземе да ми хареса така. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хайде, че внучките нямат търпение. Ще тръгваме. Няма мира, няма спокийствие! Grinning

# 729
Е, Фло, водата е изтекла и цветята увехнали вече. Не ти ли е жал.

# 730
  • София
Добре де, ще обърна вазата. Щом казваш...
Пристигна филхармонията, поговорихме, посмяхме се и хайде, всички по леглата. Уморени са пътниците. Предпочетоха да спят, вместо да вечерят.
За закуска забърках палачинково тесто.
Мисля си, кого не поздравих с имения ден и се сетих - малката снахичка на КАССС. Е, сега макар и на патерица, пожелавам - да е здрава, да се радва на живота, да й носи удовлетворение това, което прави.
Гася ламБите и лека нощ. Hug

# 731
Честити рожденици и именици!

# 732
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием със здраве сутришното кафе:
И да се захващаме за определената днешна работа. Аз ще имам гости на обяд и започвам да се приготвям.
Вчера харесах нещо много хубаво и ви поздравявам с него:
Хубав ден и всичко добро:

# 733
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Нинка благодаря за кафето!
Днес моята дъщеря става на 36 години. Да ни е много здрава и да постига всичко с лекота и спокойствие.
Понеже няма как да сме заедно по обясними причини, сме поканили съседите да се почерпим и за бебето и за нейно здраве.
Тортата за почерпка ще очакваме Борянка да я приготви.

# 734
Честит рожден ден на  щерката на Пипи, здраве, щастие, любов да  я постигнат по пътя на живота и за напред!

Общи условия

Активация на акаунт