КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
По-добре и най-добре.
 На мен ми стига евтина. Сменям на 10 години и толкова, платила си  е. Каквото докара, приемам.

То  ако се прави както трябва, само марката  да е проблем, ами  напукан таван, старо всичко, и пак е добре ,че го имам, нямах и това.
 Като съм се раждала, Господ е бил почивка някъде. Но не ми трябва много. Не знам какво да го правя, това са шкафовете наполовина облепени. С бойлера ,той  е  немски,  изкара  доста, над 40 години, просто направен, но с акъл. Няма такива вече.
 Колко се радвах ,като прекарахме вода там, да не нося с кофата.
 Не съм глезена от живота, но  си ми харесва такъв, не се оплаквам. Замръзваше водата,  изолирах външната стена и не замръзва вече, което също е добре. Като ми пращаше пари синът, все ги събирах и поправях, вече нищо не искам.

# 691
  • София
Привет, приятелки!
Фло, докладвам. Бързах да отида на църква и да благодаря на Бог, че на този ден станах за втори път майка. Малката ми дъщеря и твоя колежка днес навършва 51 години. Да бъде жива и здрава, щастлива и благословена. Почерпката от мен :
Диди, много се зарадвах, че и двете с теб сме станали майки в един и същи ден и дъщерите ни са сакрални близначки, въпреки,  че не зная годината на твоята малка дъщеря.  Прегръщам те и желая на дъщеричката ти, като  на моята: Да бъде жива и здрава, щастлива и благословена.
Всичко добро на всички ви.

# 692
Честита да е щерчицата ви Диди!
Здраве и любов!
Весел празник на задружната ви фамилия! 🍀🌼🌸🎈🎈🎂🥃🥃

Борянчице,запрятай ръкави в новата фурна баници и питки да печеш,а на котлоните вкусни манджички да приготвяш🙂🥰
От 15 години в едната кухня съм с Индезит.Не я уважавам тази марка,но тя пък излезе куче-марка😀😁

Сутринта примъкнах от градината 4 кофи с пръст,че следобяд с помощ от другарче ( ММ)да сменим саксията,на едно огромно семейно щастие,китката де😅
Високо е почти,колкото мен.
Ще смесвам с купена пръст,че да го приберем и него,че само то остана навън.
Новата саксия е по-голяма от старата ,което означава още по-тежка китка,но като я имаме ще си я гледаме.

В момента пиша и приготвям обяд-пържен дроб.
Танче,как са при тебе нещата?🍀🥰

Каси,а при вас?

Ехаа,
Още една рожденичка!
Нинка,да е честита и вашата щерчица!
И на нея пожелавам здраве и любов! 🍀🌼🎈🎈🎂🥃🥃

Наздраве за рожденичките! 🥂

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 13:28 от Gabkata

# 693
  • Вила Великула
Борянка, аз бих заложила на тази, която е малко по-скъпа, но със сигурност е по-добра, а и фурната е с по-голям обем. Има 5 години гаранция, като след закупуване я регистрираш, а първата има само 2 години.
https://techmart.bg/%D0%93%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%81%D … orenje%20GE5A41WH

Дописвам, че сега видях, че Нинка също е съобщила за радостен повод днес в нейното семейство. Нинка, да ти е честита дъщеричката и да успява във всичко с което се захване. Твоите деца са свързани по дати с нашта тема. Голямата дъщеря с мен, а малката с дъщерята на Дидия. Това ако не е съдба.....

# 694

Честит рожден ден на дъщерята на Нинка, радости  успехи в живота!
 Каквото докарат като печка ще  е ще  е. Нито да ходя да избирам ,нито разбирам.

# 695
  • София
ДИДИА, Честит рожден ден с поздравления и от мен. И пожелание за много здраве, семейно щастие и късмет!
НИНКА, Честито! Нека колегата  да е здрава, обичана и удовлетворена от нашата нелека професия!

Гледам, говорите си за печки. На село от поне 30 години "живеем" с една Мечта. GrinningБезотказна е. От време навреме Ромео подменя по някой котлон или реотана на фурната и тя продължава с все сила да работи. Използваме я по-малко от 6 месеца в  годината. Може би затова е на толкова години. Държим като резерва един Раховец, но все още не се налага да сменяме нашата Мечтата. У дома имам 20 годишно Горение. И по него гаджето прави дребни ремонти. И тя работи, та пушек се вдига. Е, до пушек не сме го докарали, но здраво работи. Не давам на децата да ми я сменят. Много съм консервативна. Свикнала съм си с нея. Натоварвам я почти ежедневно.
Сложихме зелето, но се оказва, че бидончето тече. Не много, но все пак тече.По-точно капе. Сега ще трябва да купим ново и да прередим зелето.

# 696
  • на чист въздух
Гъбке, това ли е семейното щастие? Много е красиво. Капризно ли е?
Нинче, Диде честити Ви рожденнички, да са живи и здрави BirthdayFlowers Cherry Blossom

# 697
  • София
Нина, нека и твоята дъщеря да е жива и здрава! Да има доволни пациенти! Много здраве и щастие в личен план!

# 698
Ян,абсолютно непретенциозно цвете.
Наименованието му е Аспидистра.
Издържа на студ,жега и засушаване.
Само не обича слънце.
Помня,че преди много години в двора на училището ни го имаше в градинките и там зимуваше.

Аз се запътвам към диваната за малко,че после кафе  и работа по китката

# 699
  • София
Честито на рожденичките и на семействата им! Да са здрави,обичани и много щастливи!
 Пипи,мушкатите са много издръжливи на студ.До -1,-2 градуса нощна темпратура, не са замръзвали на терасата някои,които се е случвало да оставя отвън.Едно време ,в старата къща на свекърва ми,мушкатите зимуваха в едно входно антре,напълно неотопляемо.И си оцеляваха до пролетта.
  За ел.уредите съм на мнение,че вече не се произвеждат толкова качествени уреди,както едно време.Политиката на производителите е,да работят за оборот,а не за реноме.Аз избирам най-ниската цена и най-дългата гаранция.След това сменям с нов уред.Когато електрониката е повече и ремонта е по-сложен и скъп.
  Аз днес съм почти болна.Болят ме костите,студено ми е и ми се спи.От две нощи напуснах спалнята и сега спя на диван в хола.Не ми е за първи път,всяка зима съм така,за да отоплявам само една стая.До сега не съм имала никакъв проблем,но сега тези две нощи не мога да спя.А може и да се разболявам.

# 700
Нинка, честит празник и на вашето семейство! Да е жива и здрава рожденничката, да е много щастлива и благословена!

# 701
Нинка, да е жива и здрава , благословена , обичана и много успешна дъщеричката ти! Весел празник на всички и наздраве!

Моята дъщеря става на 44 години! Истина е , че ако сравним рождените дни в семействата си има много съвпадения и сакрални близнаци! За това и в темата ни цари мир , спокойствие и доброжелателност! Е , понякога прелитат и искри , но то не може огън без тях! Ние сме си свикнали на табиетите! Yum
                 Борянке , права си за печката каквато донесат все ще стане! Днес си мислех ,че увлечени в ежедневието и КПП-то пропускаме толкова по-важни моменти и когато се сетим обикновено се оказва късно.
                 Фло , като каза печка Мечта и се сетих , че аз имам чисто нова в гаража. Купихме я и не сме я ползвали , че сключихме договор за строеж и......тя си остана в кашона. След това купихме фурни и котлони за вграждане и .... си стои някъде в гаража.
                 Скоквам , че да не ми изгори вечерята.

# 702
  • София
Дидиа, Нина, да са ви живи и здрави рожденичките!
Да успяват във всичко и да се разбирате много.
Борянка, хубава е станала кухнята.
Аз по мои си причини мразя големите печки и винаги съм с тип Раховец. Казала съм, че докато съм в  съзнание голям кютук няма да влезе в мои имот. 3та малка експлоатирам за близо 40 г. Наистина не са добре изолирани фурните. От котлоните не мога да се оплача. У нас нали Пл. е кулинар и като се разготви - ври, клокочи, вдига пара, кипи и прелива на воля. Цялата печица е облята с течност и мазнини. За мене няма смисъл от нещо скъпо и с много функции, като Яжка мисля - да избута гаранцията.
Последната е Гамалукс за 220 лв с 3 г. гаранция. И да се развалят котлоните след гаранцията - не се тревожа. Купувам на прИмоция от Кауфл. двоен котлон и го инсталирам отгоре. И така сме готвили 2 г. с предишната, оживяхме. Иначе си я почиствам редовно, чистя си и фурната с препарат, поддържам си я. Лятото като изхвърлихме предишната външно изглеждаше много добре, като нова. Сигурно мангала, който я отнесе с каручката много ме е псувал - нито фурна, нито котлони работят.
За цветята съм пас. Имам едно като дърво и тия дни трябва да го изкарам в общия коридор. Там зимува, оживява въпреки студа - умните съседи изрязали парното по коридорите.

# 703
Привет, привет момичета!

Диди, Нинка, здрави, честити, обичани и обичащи да са порасналите ви момичета! Много щастливи дни пожелавам да имате заедно! 🎂🌹🍀🥰❤️

Момичета, чета ви най редовно. В крак съм с всичко около вас. Надявам се съвсем скоро да съм редовно на седянката. Преместихме свекитата у нас. Голям щурм се наложи, да оправим стаята, да отделим друго помещение където направихме баня и тоалетна. Добре се получи. Новичко, чистичко. Поне са не търчим по улицата. Всичко е хубаво само дето те не са добре. Свекърът е на легло, свекървата много закъса с бъбреците. Изписаха я от болница, но казва, че много я  боли. Пие каквото са изписали, аз съм взела един чай и дано се поуталожат болките.

Спокойна вечер и прегръдки за всички ви 🤗❤️

# 704
Добър вечер, момичета!
Ние ,,приключихме деня"" и сме ,,свободни занимания"" ... преди и аз да заспя Simple Smile .

Първо да поздравя рожденичките и техните майки .
Да са ви живи и здрави дъщерите, Дидиа и Нина НН !
Да са щастливи, да са успешни и много да ви радват с внимание и уважение!

Кассс, тъжно е това, през което минавате - и за вас и за родителите. Дано имат дни и се пооправят. Така до вас поне ще можете повече да помагате.

Публикувам, пък може после да продължа, извинете ме.
 Ако не пиша, хубава вечер и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт