Обсъждане на имотни обяви - 36

• 38 361
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Да, имаше тема за ГрийнЛайф, както и в тази тема имаше мнения (не помня в кой точно номер на темата). Бях писала, че една, силно казано за мен, инфлуенсърка - Полина Билоконна (PolinaSofia) имаше видео за този инвеститор как 4 години чакат, искат им още пари, сега водат дела. Обаче видеото беше изтрито (явно са ги натиснали), защото открито споменаваха името. Пак имат видеа по темата, но вече без конкретика. Не съм се интересувала до къде са стигнали с делата. С една дума - твърдо НЕ на този сторител. Даже съм изненадана, че има още хора, които се интересуват. А, няколко мнения по-горе говорихме за липсата на акт 16 и как преди да купим на зелено, трябва да проучим строител/инвеститор. Парадокс. С един бърз рисърч в бг мама или Гугъл, излизат мненията за ГрийнЛайф. Бързо и безплатно. Даже не е нужно задълбочено проучване, влизане в ТР, търсене на вече построени проекти и тн, и тн.

# 691
Да, в началото назоваваше името на строителя, но за кратко, защото те пък се обидиха и го изкараха клевета. Адвокатите на Полина ги посъветвали да не дават твърде детайлна информация от съд.заседания и т.н. Най общо Полина сподели, че искат индексация не само върху оставащата сума, а върху цялата стойност на имота. Те конкретно са й под наем, като вярвам,че не са единствените в тази ситуация (по принцип)..

# 692
  • София
Аз при тях имам имот на морето и е кошмар. Ние сме крепостни селяни. Съдят ни ако използваме марката ГЛ, плащаме карти за достъп на гости и тн ...
.

# 693
Да, и сестра ми имаше имот в Созопол. Някакъв кошмар беше. Даже имаше и репортажи по тв за тях. С кеф го продадоха. Не знам обаче дали те са управители или само комплекса носи тяхното име, за това и не ги споменах.

# 694
  • Бургас
Те са. Имат и в Пампорово същия затворен комплекс.

# 695
  • София

И петрола да разринат?? УЖАС!

Защо да е ужас?
Петрол АД е толкова изпостлял, че с 4 очи чакат да излезе проект, близко до бензиностанция и да се молят да си продадат мястото. Все пак бензиностанция е временен обект. А мястото е докопано от подмасовата приватизация. Но това е друг въпрос.
Бях свидетел на еквилибристиките само и само ЧУ "Св. Георги" да кандиса да им купи бензиностанцията за двор.

Сега сериозно - на Г.М. Димитров, срещу  S-tower започна нов строеж. Уж щеше да е паркинг, но скоро смениха табелите на тарабите и ще е 7 етажна, китна  жилищна сграда.
Може някой да има интерес да инвестира.

# 696
Ужас е, защото уличките вече се задъхват от трафик, сутрин ако успееш да излезеш на десен завой от петрол към др.цанков на първия светофар който светне, би било направо за черпене!
Петрола сам по себе си хич не ме интересува дали е зле или добре, интересува ме това, че АКО някога се довърши тинтява 80, пусне се 16-етажката на манчев, напълни се блокчето над река новачица, и се застрои евентуално и петрола, там ще се излиза с часове!

# 697
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a172675071239546

Едностаен 200 ойро.
Сривът дойде.

# 698
  • София
Що така не вървят тея едностайни, и този е от лятото на пазара?

# 699
От лятото не е болка за умиране.
Има кибици, дето от 5 години търсят и купуват и още не са купили.
А цените станаха 3ни.

# 700
  • София
Ми не са луди, за тея пари и тристайни има Grinning

# 701
Има, някоя 200 годишна панелка, цялата гнила, дето да изкъртиш до панела и да сложиш нов ел, вик и мазилка с мрежа и ще ти откинат 600е на квадрат.
А мозайката по общите части е като в манастира Шао Лин, с дупки от краката на хората през столетията.

# 702
  • София
Но е факт, че са бързо ликвидни. А кат гледам едностайките застояват и мухлясват...

# 703
900лв наем, над 10к на година без свободен ден и капитализация на цената на апартамента, 4 пъти за 7 години. Мухлясване, да Joy

# 704
  • София
Е що се опитваш да го продадеш толкова време бе Митко? Аз не мога да те разбера- защо искаш да заколиш златната си кокошка? Капитализацията е като вземеш парите, а ти още не си Blush

ПП 850 лв. е наема, не лъжи пак Grinning Данъци плащаш? 10 бона на куково лято...

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 19:49 от Exter

Общи условия

Активация на акаунт