Обсъждане на имотни обяви - 36

• 38 995
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • София
От обявата за Слатина не ми харесва само, че няма балкон.
Другото ще се ремонтира и поднови.
Района също ми харесва, удобен е, работила съм там.
За цената - не знам как вървят в момента.

# 466
  • София
Казвали са ми ( не е от мой опит и не от реални сделки за които знам ), че цялостното саниране качва около 25% спрямо аналогично жилище в сеседен аналогичен блок.

# 467
  • София
Да, логично е. А и по-бързо се продавало в саниран блок - така съм чувала.
Но не можах да се уредя, за съжаление.

# 468
Здравейте, харесала съм апартамент в компелкс Семирамида Витоша,  някой знае ли нещо за комплекса, строителя, инвеститора ... и би ли споделил ?
https://semiramida.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8 … D0%BE%D1%88%D0%B0

# 469
Какво мислите за кварталите в София Левски, Левски В, Левски Г?

# 470
  • София

Панелни квартали с ново стр-во, метро и бърз достъп до центъра.

# 471
  • София
Подредени в този ред Левски Г -> Левски В -> Васил Левски.
Левски Г е най-широко, там е и основното ново строителство. Мисля че е по-добре от всички панелни квартали, но и в никой случай че е топ. Просто по-добре от други.
Метрото напредва, Владимир Вазов е широк и удобен булевард ( сега е стеснен на няколко места, но това е заради метрото, догодина ще се отпуши ).
Плюс е, че строителството започва по-късно и не се допускат грешките на райони които се застроиха без инфраструктура. Там такава си има. И всичко зависи, разбира се, и от цени. Ако в Левски нещо ти харесва и цената е съпоставима с Надежда, или Овча купел, или Дружба, да. Не знам какви са цените - едно време бяха ниски сравнени с други квартали, вече едва ли е така.

# 472
https://mdcapital.bg/bg/simeonovsko-12/apartments

Това е новият проект на МД Кепитъл (Рейна София). Сградата изглежда много добре. Някой ако разполага с излишен милион, може да го инвестира в апартамент на 18 етаж 😉. Гледката ще е топ.

# 473
Нито апартаментите впечатляват,  нито локацията.

# 474
  • София
И мене не ме впечатлява локацията и плана на апартаментите.
Същата гледка е постижима от многото ЕПК блокове в Дианабад или Дървеница.
Но локацията е с много повече удобства. А и апартаментите са с по-широки помещения и реална квадратура.
И не, не ми е кисело гроздето - не търся нов имот.

# 475
Озеленяването на кръстовище Laughing наистина впечатлява.

# 476
Двустайните стават само за отдаване под наем за сам човек.

# 477

Защо? Сам човек и двойка без деца имат равни жилищни нужди.

# 478

Защо? Сам човек и двойка без деца имат равни жилищни нужди.

Двама души- два комплекта екипировки, два велосипеда. Ако решат да гледат филм в някоя зимна вечер, трябва да са сгънати на малък дивна, а не гушнати и настанени удобно. Малки кухни, знам че е олд скул готвенето в къщи, ама примерно аз обичам, трябва си  нормален плот. Ако се вземе за живеене, обикновено човек има инструменти, стълба и изобщо вещи. Да се лиши човек от всичко това, за да живее на заветното Симеоновско шосе срещу не малко пари, трябва да е  много отчаян.

# 479
Е, писах за двустаен, не за Симеоновско шосе конкретно. А и тристаен да бъде, въпросните велосипеди и екипировки във втората спалня ли ще стоят? Това е само спалня, евентуално с гардероб за дрехи, не склад. Описаните неща са в мазето, гаража или даже в килера, ама той все е един.

Общи условия

Активация на акаунт