Обсъждане на имотни обяви - 36

• 38 345
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Dobra Jena, не мога да повярвам, че говорим за един и същ квартал. Поживейте още малко тук и ще видим тогава дали ще мислите по този начин...Всъщност зависи и от къде идвате, щом Красна поляна Ви се струва спокоен и китен квартал. А ромите са превзели целия квартал, покажете ми това място където НЕ ги виждате ежечасно и в голямо количество. Училищата в квартала са пълна скръб. Изключая може би Питагор, но това е частно училище.

# 736
Когато има от малцинствата има (в различен брой) в преминаващия ГТ, това също не е ОК. Децата ще пораснат и ще почнат сами да се придвижват с въпросния ГТ. Ще излизат сами и ще щъкат из квартала, а подивели тийнове в район, където пак има дори само преминаващи малцинства в по-голям брой, пак не е ОК. Репчат се, налитат на бой...

Веднъж дори мен ме достраша в ГТ (автобус от Люлин), въпреки че съм голяма жена, но бях с дете. С приятелка също с дете. Група от малцинството, развилнели се - викат, крещят, карат се между себе си, имаха вид и на дрогирани/пияни. Никаква гаранция, че няма да им хрумне да се "прехвърлят" към околните, а не само да се карат в групата.

# 737
  • София
Аз имам чувствително по-различни наблюдения.
Де що съм видял агресивни групички из София - чистокръвни българи до един са били.

# 738
Когато има от малцинствата има (в различен брой) в преминаващия ГТ, това също не е ОК. Децата ще пораснат и ще почнат сами да се придвижват с въпросния ГТ. Ще излизат сами и ще щъкат из квартала, а подивели тийнове в район, където пак има дори само преминаващи малцинства в по-голям брой, пак не е ОК. Репчат се, налитат на бой...

Веднъж дори мен ме достраша в ГТ (автобус от Люлин), въпреки че съм голяма жена, но бях с дете. С приятелка също с дете. Група от малцинството, развилнели се - викат, крещят, карат се между себе си, имаха вид и на дрогирани/пияни. Никаква гаранция, че няма да им хрумне да се "прехвърлят" към околните, а не само да се карат в групата.

111 ли? Ужасно е. Минава покрай нас и се случва да го ползвам за една спирка, отврат… Нагледала съм се на какво ли не.

# 739
И по-зле ще става с етносите, свиквайте.

# 740
309 или 310, от Западен парк го взехме към центъра.

# 741
  • София
Статистика за 3 месеца от темата, която е вече 50 страници и клони към приключване:
Пуснати 32 линка на конкретни обяви /без цели сгради/. От тях:
- 18 линка не са активни вече
- 14 все още си стоят
Реално ми е интересно помогнахме ли на някой или само си дращим тука? Ще ми е интересна обратната връзко Blush

# 742
Повтарям се, от опита ми тук, масово участващите в темата са в пълно неведение на сегашните цени и пазар. Но пък смятат за свое право да си дават мнението и да "помагат".
Ще пиша като има развитие по моя въпрос, пред 2 сделки съм, но съм се отказал от всичко друго, освен брокери. Също както и под наем, платежоспособните клиенти са при тях. Другите са туристи и лаладжии.
Без да се засягате и без лични чувства Simple Smile

# 743
  • София
Митко рекламира тайно имот → Митко рекламира скрито брокери  → Какъв е Митко?
Въпрос за 3,6% Grinning

# 744
Кефи ме да чета и лалам с Екстер. На Дани1 не му е чиста работата.

# 745
Здравейте хора!
Някой да изкаже мнение за сграда Premium park до бул. Климент Охридски, инвеститора е buildstroi. Ходих на мястото обиколих района има спирка пред комплекса, но реално моето мнение е че без кола там си загубен. Сградата е на акт 15, естествено ме притеснява дали ще бъде завършена, но брокери ме уверяват, че ще е. С цел инвестиция е, да се отдава под наем. Всякакви препоръки бих приела най-ниска цена на двустаен намерих за 114900

# 746
  • Бургас
Малко ми идва в тъча.
И е бая огромна сградата, дори и за под наем трябва да може да се продаде лесно впоследствие този апартамент.

# 747
Ако общината в бъдеще изпълни заложеното по градоустройство, климент охридски ще се измести в посока “парка” и там дали ще продължи да има спирка не е ясно.

Знам комплекса и никак не ми допада мястото, без кола няма шанс, жалко че изтръгнаха много дървета за този строеж, които бяха към някакъв институт на бан.

# 748
Утре ще пусна нова тема, евентуално още някой да се включи тук по въпроса на потребителката.

# 749
То хубаво, кола ще трябва 100%, ама тия новите мега-комплекси, по 5 сгради и 2000 апартамента имат строго разграфени паркоместа в земята. Т.е. или си купуваш паркомястото или просто буквално няма къде да паркираш и 1 кола, камо ли, ако ти дойдат гости с 5 коли (рожден ден, например)
Гледах такива проекти, строителят си пази паркоместата и не ги дава. А комплексът на майната си. Ми, зачудих се и се отказах. А отделно, че ни на наемодателят му излиза сметката да вади по 20-25 евра за всеки наемател да има къде да паркира, нито наемателят му се вадят едни 150лв за паркомясто.
Неудобството в ежедневното пътуване, не броим.

Навсякъде по света под наем са най-търсени места със супер удобен ГТ. Масово нямат и коли. Отделно, че 1ст е по-търсен и по-изгоден за наем.

Ако съм решил да изсипя едни (с ремонта и обзавеждането и паркомястото) 400 хил, последното място за което ще питам съвет е някакви непознати интернет пристрастени.

Свързано с горното, добре е да можете да смятате числа. Колко излиза всичко, колко излиза във време А, време Б, време В.
Може да излезе по-изгодно да купите готово, обзаведено и да започне да вади по 10-15к на година от днес,  вместо да търсите на всяка цена най-ниската сегашна цена, към която трябва да се добавят 50 000лв за ремонт и обзавеждане и още 30 000лв пропуснати наеми, докато се завърши и обзаведе. И още 10 000лв надник за поне няколко месеца наглеждане и обикаляне на майстори и магазини. И още 50 000лв паркомясто.

Общи условия

Активация на акаунт