Майски бебета 2024-Тема 4🍂

• 19 297
  • 786
  •   2
Отговори
# 105
И ние от около 2 седмици сме с пробило зъбче, но доста бавно избива и още е на точица, не е тръгнал хубаво

# 106
Ехе браво момичета.На мен всеки ми казва, че било рано за зъбчета ама май не е .

# 107
И аз мислех, че е рано, но нашата педиатърка го проверява за зъби още от втората консултация 😁 когато я попитах не е ли много рано, тя каза, че зъбките са непредвидими - може първото да избие на 2 месеца, може и след годинката. Така че и тук всичко си е до детето явно

# 108
  • София
Момичета, колко време най-много не сте излизали с бебчето навън? Може би въпросът е по-скоро към майките с повече дечица. Чудя се как ще го извеждам в студа...много съм зиморничева, винаги ми е студено и се притеснявам да не настинем, не знам как ще се насиля да го изведа в студа. Сега в София духа и не смея да го изкарам. Чудя се колко време е ок да не е излизало бебчето...знам, че е добре да го извеждам, но трябва да е в някакви по-нормални условия - вятърът не мисля, че е ок.

Друг въпрос: ползвате ли парфюми?

# 109
Ние излизаме всеки ден. При лошо време, излизам със слинга, колкото да заспи и малко да се разходим. И аз съм зиморничева и все ми е студено, но по цял ден вкъщи откачаме, тя се изнервя, аз се чудя как да я разнообразя. Накупих шапки, костюмчета и т.н. зимни дрехи, според мен ще е добре да се калява на студа и да не е като майка си 🫣. Трудно ще е зимата, но ще излизаме.

Парфюм още не, но мисля че е време да се върна към ползването му.

Зъби още няма никакви, вчера навърши 5 месеца.

# 110
Аз също съм на мнение, че е хубаво да излизат всеки ден дори и за 10-15 минути. Разбира се, не на всяка цена - ако днес цял ден духа, както в момента, защото е доста, най-вероятно няма да я изкарам или ако вали например, но студ не трябва да ви притеснява жегите бяха къде къде по-опасни. Обличаме ги хубаво и да си спинкат на хладно
Даже през големите жегите мисля, че направихме 2 дни без излизане, защото беше кошмарно и вечерта
Момичета, колко време най-много не сте излизали с бебчето навън? Може би въпросът е по-скоро към майките с повече дечица. Чудя се как ще го извеждам в студа...много съм зиморничева, винаги ми е студено и се притеснявам да не настинем, не знам как ще се насиля да го изведа в студа. Сега в София духа и не смея да го изкарам. Чудя се колко време е ок да не е излизало бебчето...знам, че е добре да го извеждам, но трябва да е в някакви по-нормални условия - вятърът не мисля, че е ок.

# 111
Аз използвам парфюм от както съм родила щ, гледам да не пръскам по дрехите където се допира бебчо но се случва и нищо му няма Simple Smile За излизането зависи попринцип на бебчо в количката не му духа, ако вали дъждобран и изобщо не е така както на мен ми е студено така че ще видим сега като застудее

# 112
Откакто стана на 10 дни не сме имали ден без излизане. Дори вчера, като валя цял ден, пак излязохме за 15-20 мин. Тя облечена, количката с дъждобран. За тях е по-добре да са навън, а и по някое време вече не издържа само вкъщи. И аз съм зиморничава и нямам дрехи за студ, но ще си взема Simple Smile

Парфюм не съм спирала да ползвам.

# 113
Парфюм и дезодорант си ползвам.

Когато каката е на градина искам не искам по два пъти излизам,особено сутрин си беше хладно ама облечена и с покривалото.
Обличах я с боди къс ръкав и цял гащеризон +чорапки и покривало от количката водих каката после пих кафе с малката,а тя спеше.
Снощи валя доста и днес не ги изведох изобщо,мокро навсякъде само да цапам количката, а и студено ми се вижда...ама луднах вкъщи,утре излизаме 🙂
Ще има и такива дни със сигурност само вкъщи ....или малко до магазина....

# 114
Вашите деца връщат ли мляко като са по корем? И не говоря веднага след като яде. Изчакваме известно време (мин. 30мин), но той връща и след 1-2 и повече часа.

# 115
Да, откакто стои повече по корем, моето момче връща мляко дори повече от час след последното хранене.
Иначе не е имал силно изразен рефлукс никога.

# 116
Вашите деца връщат ли мляко като са по корем? И не говоря веднага след като яде. Изчакваме известно време (мин. 30мин), но той връща и след 1-2 и повече часа.

Понякога, но по-скоро с оригване излиза

# 117
Аз също съм на мнение, че е хубаво да излизат всеки ден дори и за 10-15 минути. Разбира се, не на всяка цена - ако днес цял ден духа, както в момента, защото е доста, най-вероятно няма да я изкарам или ако вали например, но студ не трябва да ви притеснява жегите бяха къде къде по-опасни. Обличаме ги хубаво и да си спинкат на хладно
Даже през големите жегите мисля, че направихме 2 дни без излизане, защото беше кошмарно и вечерта

Без парфюми не излизам.Днес в този ветрилник бяхме 2 ч.навън.Бебето е екипирано, количката отвсякъде със запушени отвори и кой както нас.Вчера заради дъжда бяхме цял ден в къщи ,хванаха ме нервите.

# 118
Ох ние пък сме със сополи и лека температура. Казват че вероятно е от зъбите ама е гадно Confused и никъде не мърдаме. От сополите влиза в гърлото и почва едно кашляне… крива работа. Дано утре е по-добре беба.

# 119
Милото бързо да минава, какво даваш?

Аз излязох с двете-екипирани +шапка за двете деца 😃на мен лично ми се видя студено... изведнъж застудя сякаш🤔
Малката:
Боди с къс ръкав и гащеризон с чорапи и шапка(едвам намерих една да й стане от кака й ...ама ше й купя 😉)
Каката даже люлка не искаше стигнахме и се хвана и каза че е студено (искала ръкавици 😃)ходихме само да пазарим ама си мина час и малко 😃🥳

Хубав нов месец 🍂

Общи условия

Активация на акаунт