Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 49 028
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде там
Здравейте, аз пазарувам доста и моят куриер от експресуан е готин. Говорихме си и ми каза,че от бест сикрет зарадимногото фалшиви профили по програмата лоялен клиент, имат нареждане пратките да се предават лично на човека, т.е. който пише като име на товарителницата.
преди месец и нещо си поръчах чанта естествена кожа и в единия край по ръба кожата се изтри и прозира светъл цвят отдолу.
Писах им и за пръв път ми се случва,не ми изпратиха ваучер, а възстановяване на сума по картата с която съм платила...
Изненадаха ме!

# 271
На Експрес 1 куриерът не ми е искал документ за самоличност, но в офиса им винаги искат и на друг не дават.

# 272
Аз не виждам проблем с документа за самоличност.И в Спиди го искат.ale12345 мисля,че излишно драматизираш.

# 273
Здравейте, аз пазарувам доста и моят куриер от експресуан е готин. Говорихме си и ми каза,че от бест сикрет зарадимногото фалшиви профили по програмата лоялен клиент, имат нареждане пратките да се предават лично на човека, т.е. който пише като име на товарителницата.
преди месец и нещо си поръчах чанта естествена кожа и в единия край по ръба кожата се изтри и прозира светъл цвят отдолу.
Писах им и за пръв път ми се случва,не ми изпратиха ваучер, а възстановяване на сума по картата с която съм платила...
Изненадаха ме!

В това няма логика, защото никъде при регистрацията не ми иска лична карта, че куриера после да свери аз ли съм или не съм. Мога да си направя, колкото искам имейла и регистрации с едно и също име. Следва сайта сам да се справи с тези фалшиви профили.

# 274
Вместо да спорите, прочетете общите условия на куриерите. Естествено, че имат право да се уверят, че предават пратката на получателя й. Или на този, който има кода й, както е в Спиди.

# 275
Зависи от куриера.Поръчвам до служебен адрес.Последния път е тикнал пратката в ръцете на колегата и го е накарал да се разпише.Но ,той вече си ме знае.

# 276
Да сложа мнение за полученото тази седмица
Раницата я получих в стил about you на промоция 🙂 - преопаковане в несъразмерно малък плик и връзване на възел за по набързо. Бяха сложили противопрахова торбичка към нея, но доста оглеждах, щом видимо разбрах, че е връщана. Размера ми хареса, компактна и удобна, на цена от 138лв я оставям.

Другата пратка със спортните обувки на ecco, оставям тъмно сините, а те ми бяха несигурни при поръчка. Кафявото от снимката в сайта на езика е предпазен картон. И двата чифта дойдоха с добре подсилена опаковка

Розовите връщам, бонбонести са, но лицевата кожа е набук и виждам как бързо ще се цапа и захабява от най-малкото, а аз имам два чифта крачета разхождащи се постоянно върху обувките ми

Скрит текст:

Много бързо кожата заема формата на крака, опредено се отпуска, определям ги за тясно до нормално стъпало

Minnie mouse , в Пловдив съм, но не знам в кой мол има магазин на ecco в момента. Имам някакъв спомен, че съм виждала в мол Пловдив, но е било отдавна, с  децата  сега избягвам и не влизам в магазини да си спестя безразборно гонене и тръшкане

Миналия ден поръчах два чифта сникърси, вторите с кода в момента
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32740991&colorCode=2 … m_code=2124260557

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40175239&colorCode=0 … m_code=2124260557

Сега харесах още някои, ще отсявам като дойдат

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 15:44 от Щефи

# 277
  • София
И аз да се разпиша с последната поръчка.
Сако Marella

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32885771&colorCode=7 … m_code=2123510707
Не е лошо, но очаквах повече. Платът е тънък и отдолу кройката е разширена, което дава нежелан обем в ханша. Цветът ми допадна.

сутиен Chantelle

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=31388034&colorCode=5 … m_code=2123510707
Нямам забележки, много комфортен и мек.

обици Lawrence Grey

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32597384&colorCode=6 … area=WOMEN_SEARCH
Приятни и непретенциозни, добре прилягат на ухото без да изпъкват много напред.

# 278
  • София
Не знам, дали е коментирано, но вече има и съпорт на БГ език.
Дори формата на анкетата вече е на БГ:

# 279
Да, при едно оплакване бях писала на английски, а те ми отговориха на български и имената на момичето бяха български

# 280
Ако анулирам току що направена поръчка ще мога ли да ползвам пак ваучера в момента? Сетих се за още нещо, но ми изписва, че не мога да приложа повече от веднъж ваучер

# 281
  • София
Пишете ми за покани на ЛС.

Много бързи са връщане на парите от Беста. Върнах ботите в Спиди четвъртък вечерта. Вчера -събота получих мейл Your return has been processed - за изпращане на сумата обратно по сметката ми. Blush

Чудя се, дали да си ги поръчам отново същите....

# 282
Grinning напиши им с условие да ти изпратят друг чифт, а не върнатия.

# 283
  • София
Grinning напиши им с условие да ти изпратят друг чифт, а не върнатия.
Дааа! Сериозно допускам и този сценарий. Да си ми пратят тези същите моите обратно! Joy Но, имам достатъчно снимков материал, че да им напиша рекламация напоително и на трите езика!
Не, отказах се от ботичките. Във Фешън дейс в момента върви ЧП и съм концентрирана в момента там. Satisfied Изпуснах вече 2х моят номер и на 2та модела, които следях.

# 284
В петък върнах със Спиди, днес получих известие, че са възстановили парите Уау😮 Е, ще почакам докато се видят в сметката, но това вече зависи от банката

Общи условия

Активация на акаунт