Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 49 039
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, при връщане до офис на Спиди ли занасяте нещата или може куриера да ги вземе от адрес?

До офис се носят. Изрично пишат, че не предлагат вземане на
дрехите за връщане от куриер. Днес върнах оранжевото яке
със Спиди, занесох го опаковано и със залепена товарителница.

От всичко поръчано
съм много доволна, само за едно яке Replay ме бяха
подвели в сайта, че е уголемено, но според мен не е
и не знам дали ще стане, тъй като не е за мен.
Иначе е превъзходно зимно яке и беше на супер цена.

# 256
Момчето в Спиди ми каза, че международните пратки трябва да пътуват в кашончета, за това си ги пазете докато решите дали да върнете.

# 257
  • София
Да, аз върнах якето в кашона от Best Secret.
A, и не забравяйте вътре да сложите формуляра за връщането на продукта.

# 258
  • Варна
Кашонче ли?
Аз получих два чифта дънки в хартиен плик.

# 259
Всичките ми поръчки са били в кашони, но в тях винаги е имало обувки.

# 260
Винаги с кашони са ми били, но май и аз винаги съм поръчвала обувки + дрехи. Сега очаквам пратка само с дрехи и ще видя как ще дойде.

# 261
  • Варна
Да дам отзив

Нося размер 27 и този поръчах. Уголемени са. Ще ми стане и размер 26, но няма да ги върна, защото им вдигнаха цената, а и цвета на живо много ми харесва.

И тези размер 27, но те си отговарят на размера или може би и те съвсем леко да уголемени, но в размер 26 не знам дали ще успея да ги закопчея.

# 262
Boss почти винаги са уголемени за нашите (БГ)стандарти.

# 263
Здравейте, имам нужда от съвет. Направих първа поръчка в BS на 24ти октомври, като чак в събота я изпратиха и вече цяла седмица прекосява половин Европа. Днес звъннах на Express 1 и ми казаха, че няма шанс да дойде утре, а уикенда и другата седмица аз няма да съм в града и съответно на адреса. Попитах може ли да пренасоча - не можело, БС имало такива рестрикции. Питах някой друг дали може да я вземе - не можело, пак заради правила на БС. Щяла да си седи в офиса им 🤷‍♀️ Освен това в приложението ми пише Return deadline 9 November. За едното яке се чудя дали ще ми стане и мислех да го върна, ако не, но при това положение, значи ли, че ще си изпусна дедлайна, ако е до 9ти? И наистина ли той почва да тече от датата на поръчка, а не на получаване в бг предвид времето за доставка? Или това е дедлайн за спиране на още не получена пратка? Въобще кога започва да тече това време, ако доставчикът е Express One, за които не се знае колко точно маркират пратките при доставяне? Благодаря предварително!

# 264
Времето за връщане започва да тече след получаване на пратка.

# 265
И как ще разберат дали си ти при получаване на пратката? Мен ме пита за име, но не съм показвала лична карта аз ли съм или не съм. Помоли някоя съседка, която примерно си е вкъщи по принцип. Лошото е, че Експрес 1 могат да те мотаят всеки ден, че чакаш пратка. На мен 3 поредни дни ми пращаха смс, че очаквам пратка и все не идваше куриера. Но това може, защото куриера за моя район да е смотан. При теб може да не е така. Лошото е, че не казват и час. И така може да вържеш човек цял ден да ги чака.
Иначе като пристигне пратката в България ги помоли да те изчакат. Мъжа ми имаше пратка с тях от АлиЕкспрес. Не видял имейла за пратката и така месец и половина си стоя при тях. Но това пък са БС с доста по-скъпи пратки. Виж като пристигне какво можеш да уговориш с Експрес 1.

# 266
  • София
Аз си получих днес ботите от Бест Сикрет, които бях поръчала. За пръв път имам забележки. Много мразя да се разправям с връщания и прочее... Някой си беше оставил маникюра върху тях. Ето ги:
Скрит текст:
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Freturnorder_c … 3131&colorCode=75

# 267
И как ще разберат дали си ти при получаване на пратката? Мен ме пита за име, но не съм показвала лична карта аз ли съм или не съм. Помоли някоя съседка, която примерно си е вкъщи по принцип. Лошото е, че Експрес 1 могат да те мотаят всеки ден, че чакаш пратка. На мен 3 поредни дни ми пращаха смс, че очаквам пратка и все не идваше куриера. Но това може, защото куриера за моя район да е смотан. При теб може да не е така. Лошото е, че не казват и час. И така може да вържеш човек цял ден да ги чака.
Иначе като пристигне пратката в България ги помоли да те изчакат. Мъжа ми имаше пратка с тях от АлиЕкспрес. Не видял имейла за пратката и така месец и половина си стоя при тях. Но това пък са БС с доста по-скъпи пратки. Виж като пристигне какво можеш да уговориш с Експрес 1.

Пак водих спор с тях по телефона, едната ми пратка е в София в склад от 6 сутринта днес и очаквах да ми я донесат, но се оказа, че нямало как и в понеделник чак. Надявах се до последно да е днес, понеже от али експрес съм имала такива и в деня, в който стигат на склад, ги пращат обикновено и до адреса. Но при тях ставаше дума за склада в Стара Загора и съответно адрес на офис в по-малък град в близост. Явно в София в рамките на града не може... И пак спор, че не може друг да я вземе, трябвало лична карта, нз си какво, тя тази операторка сама се обърка и каза, че по адрес на лична карта, а аз я контрирах, че аз не съм на него в момента 🤣 И тя беше, ама името и снимката ви са същите на картата, нали? И аз казах, че упълномощено лице с копие от личната ми карта може да пратя, не знам, извадка от нотариус ще им изкарам, само си искам пратката.. Не можело. Питах я, вече в изблик на ярост, дали ако умра пак няма да може и тя каза, че тогава щели да я върнат 😁И се разбрахме уж да стои до 12ти ноември в някакъв техен офис, но вече имам сериозни притеснения да не я загубят и накрая да ми изтекат всички срокове за канселиране и връщане и да съм на загуба с едни 200 лв., какво са за тях, нали 😁😁 И после гледам, че има и по-близък офис и исках да питам кога ще е в него, ако все пак успея да пратя сестра ми да се представи за мен там 😁 Но не искат да ми върнат обаждане, както се разбрахме, сигурно ме анатемосват вече многократно...

Kopche, а връщането пак ли е с Експрес Уан? Следя с интерес развитието, че след кошмара с доставката, ще се радвам да имам възможност да върна нещо, ако се наложи. Иначе мисля, че това ще са ми първите две и последни поръчки в БС. 🤯

# 268
  • София
Kopche, а връщането пак ли е с Експрес Уан? Следя с интерес развитието, че след кошмара с доставката, ще се радвам да имам възможност да върна нещо, ако се наложи. Иначе мисля, че това ще са ми първите две и последни поръчки в БС. 🤯
Както и по назад са писали, връщането става през Спиди вече. АПС или офис. Занесох кашона вчера в офиса на Спиди. И го запечатах на място. Показах разпечатаната товарителницата на момчето в офиса и той директно разпечата етикета. В самият кашон бях поставила разпечатаната декларация за връщане.

# 269
Много се омотват тия от кол центъра им. Според мен, ако отиде да вземе сестра ти пратката, никой нищо няма да иска. Никога не съм показвала лична карта на Експрес 1. По техни си процедури може да е така, ама то и като получа смс, че имам пратка, трябва да я получа, но уви. Много е тегаво с тях и правят пазаруването неприятно. Иначе няма да изгориш с парите. Най-много да я върнат към БС и те ще ти възстановят сумата.

Общи условия

Активация на акаунт