Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 49 051
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Не е еднократна комисионната.
Точките, ако не се лъжа, изтичат след една година. Същият е и периодът за получаване на комисионна от рефералите.
Е те са ми намалени с около 200 някъде, или искате да кажете, че не се зануляват наведнъж, както при ХМ примерно.. Както и да е, искам да връщам за пръв път.
Това е, което ми пише, доколкото разбирам в Спиди трябва да я върна, 7 дни ли имам да я занеса, там имат ли адреса на БС, моля някой да помага 😁

Да, 7 дни. Свалете пдф-а и ще си отговорите на другия въпрос.

# 241
Аз за два активни реферала получих два ваучера за по 10%, но не и начислени точки.... И прасето не ми е активирано още...Понеже следя всичките акаунти (в семейството са), мисля, че всички условия са изпълнени, но явно пропускам нещо. Писах им тази вечер, да видим какъв отговор ще получа.

# 242
ВечеПетя, пиши после какво са ти писали. Всички сме хвърлили око на прасето Grinning , да видим дали ще можем да го опечем преди Коледа. Grinning Дано скоро да го отключим всички.

# 243
Аз за два активни реферала получих два ваучера за по 10%, но не и начислени точки.... И прасето не ми е активирано още...Понеже следя всичките акаунти (в семейството са), мисля, че всички условия са изпълнени, но явно пропускам нещо. Писах им тази вечер, да видим какъв отговор ще получа.
Преди 2 страници написах, че след изпълняването на 3-те стъпки минават около 40 дни до появата на парите от прасето, точките и комисионната, макар времето за връщане на поръчка да е по-малко, процента за отстъпка се появява по-рано. Ако е минал този период, да пише им се веднага.

# 244
В момента с кой куриер получавате поръчките?

# 245
# 246
И аз вчера поличих смс, че ще е с Експрес 1. Така се надявах да е със Спиди. И не знам защо Експрес 1 ме карат да потвърдя дали искам до адрес или до офис, при положение, че имам зададен адрес. Мъжа ми не е получавал такива имейли. Нямам против да си я вземе от офис, ама те нямат офиси на удобни места, а пък в магазинчета и бутки не искам да ми оставят пратката.

# 247
  • Варна
Вчера получих във Варна с Експрес. Не са ме карали да потвърждавам адреса.
И да допълня, че получих имейл с потвърждение от БС като направих поръчката.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 10:24 от missNoir

# 248
Получих отговор на моето питане относно точките и комисионната. Да имам предвид, че времето, необходимо за кредитирането на вип точки е около 8 седмици. Толкоз. За комсионните нищо; предполагам и за тях е толкова.

# 249
Доживях и на мен един път бързо да ми върнат парите. Миналия четвъртък върнах пратка, днес са ми пратили парите. Тъпата ми банка ще ги осчетоводи след 3 дни, но БС са ги пратили.

# 250
В момента с кой куриер получавате поръчките?

Speedy.

# 251
  • София
Днес получих пратка с Express One като този път я бяха
оставили в точка за раздаване, за разлика от друг път,
когато ми я носеше техен куриер. От всичко поръчано
съм много доволна, само за едно яке Replay ме бяха
подвели в сайта, че е уголемено, но според мен не е
и не знам дали ще стане, тъй като не е за мен.
Иначе е превъзходно зимно яке и беше на супер цена.
Това са ми поръчките:

# 252
Минавам да се похваля с новата си чанта на Tommy Hilfiger.
Закупих я за 114 лв, сега цената е 148 лв. 😊

# 253
  • София
И аз да се похваля, от миналия петък поръчка, получих днес с Express One. За подаръци за Коледа.
Доволна съм, хубави са.

# 254
Момичета, при връщане до офис на Спиди ли занасяте нещата или може куриера да ги вземе от адрес?

Общи условия

Активация на акаунт