Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 49 051
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Вероятно не е била изпълнила условията за комисионна към този момент или е изтекло времето за получаване на комисионна от теб.

# 226
Вероятно не е била изпълнила условията за комисионна към този момент или е изтекло времето за получаване на комисионна от теб.
Аз отдавна отключих прасето, не знам точно как стана, но отне време 😁 ще стане все някога.
Относно поръчките на рефералите, скоро се заговорихме с една приятелка, която ползва 2 профила, единия е направен с моя покана, та стана въпрос, че не са ми идвали кодове за отстъпка от нейния профил, освен веднъж преди време и тя чак се учуди, защото каза, че поръчва и през него, даже прави и доста солидни поръчки по над 1000лв. и нищо.. 😁

# 227
Може би комисионната от 5% е еднократна?

# 228
Може би комисионната от 5% е еднократна?
Същото си мислех и за кодовете 😁
А друг въпрос, точките, които се трупат как се събират? Имах 1000 и няколко на Голд Ниво съм, а ми прави впечатление, че няколко пъти се намалиха сега са 980, те пак ли са свързани с чуждите поръчки, защото аз не съм връщала нищо, все си мислех, че се трупат от моите поръчки 😁

# 229
Не е еднократна комисионната.
Точките, ако не се лъжа, изтичат след една година. Същият е и периодът за получаване на комисионна от рефералите.

# 230
Благодаря, Щефи. А къде продават обувки на Ecco?

# 231
Огледай се в някой мол, не са от масовката и няма току така да видиш магазин на улицата.

# 232
Точките, ако не се лъжа, изтичат след една година. Същият е и периодът за получаване на комисионна от рефералите.
Е те са ми намалени с около 200 някъде, или искате да кажете, че не се зануляват наведнъж, както при ХМ примерно.. Както и да е, искам да връщам за пръв път.
Това е, което ми пише, доколкото разбирам в Спиди трябва да я върна, 7 дни ли имам да я занеса, там имат ли адреса на БС, моля някой да помага 😁

# 233
  • Mostly in my mind
Да. Изтичат точките. Аз скоро от даймънд ще падна рязко до силвър Joy ама и меракът ми мина,затова скоро не съм порачвала.

# 234
Forest, като влезеш в "моя баланс" си виждаш от коя поръчка колко точки имаш и кога изтичат.

# 235
Огледай се в някой мол, не са от масовката и няма току така да видиш магазин на улицата.
Благодаря, Щефи. Щеше да ми е полезно в кой МОЛ. Живея в Стара Загора и тук е много вероятно да няма. Но като ходя в София, бих отишла, ако знам къде има такъв.

# 236
  • Berlin
Да, точките изтичат след една година. В хронологията пише до кога са валидни. Не е на края на годината всичко да се занули. Също така рефералите трябва да са активни (да отговарят на определени условия), за да получавате комисиона от поръчките им. А всички реферали се считат за “активни” само за една година след регистрация в сайта. Т.е. след една година не го смятате. Всичко това е в
Аз рязко стигнах диамант и рязко паднах на сребро, понеже в началото много поръчах, сега много внимателно избирам какво да поръчам, дали има смисъл, дали имам нужда и т.н. Не пращам покани.

# 237
Mila_x, да много подробно го обясняваш. На тоерия и аз така го бях разбрала, но на практика не се получава така. Значи от 1 година пускам поръчки, но моята позната все още не е получила 5% комисионна от мен и от никой друг реферал, а съответно получава 5% само от една единствена жена. Зачудих се дали трябва поръчката примерно да бъде над някаква сума примерно 500 лв или да се пускат няколко поредни поръчки, за да се дадат тези 5 %. Тя ми е показвала нейния профил как на моето име стои, че не са изпълнени условията за 5% комисинна, поръчките ми са в порядъка 150-280 лв и нищо не получава от мен. Може би е еднократна тази комисионна и трвбва да се задейства първия месец. Има нещо неописано в условията. Иначе съм ги прочела обстойно. Затова питах при Вас как е.

В такъв случай има контакт в сайта, описва си случая твоята позната и чака отговор. Писала съм няколко пъти в хелпа и са ми разрешавали въпросите. Мойте реферали са мой акаунти / с различни имена от семейството ми и телефони и лека промяна в адреса/ и виждам всичко което получавам. За всяка покана си получавам точките и от поръчките ми също, както и комисионната / но след срока за това/ Имам поръчки от рефералите с по един артикул, за различни суми понякога не високи и по една поръчка за да поддържам статуса на моя акаунт, имам и с повече от една, - не е еднократно, а до като изпълнявате условията и двете, така, че  не ми се струва причината да е определена сума или брой поръчки, за да получи процента.
И да както са писали момичетата всички точки от покани и поръчки имат срок и изтичат, в баланса се вижда кое до кага е и от какво е.

# 238
Имам сума в 'прасето'. Преди да поръчам ли трябва да я усвоя, за да ползвам отстъпката?

# 239
  • Berlin
От прасето се създава ваучер за определената сума и се ползва при поръчка, когато пожелаете. Той също има валидност, но е дълга.

Общи условия

Активация на акаунт