Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 978
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Вместо да го мислите, поръчайте. Безплатна е доставката и връщането. Сега със Спиди и връщат парите за 5-6 дни.
Поръчааах Smile

# 331
Поръчала съм 3 якета на 1.11. Все още не са пристигнали. От няколко дни цените и на трите са по-ниски. Ако им пиша дали връщат разликата в цената?

# 332
Поръчала съм 3 якета на 1.11. Все още не са пристигнали. От няколко дни цените и на трите са по-ниски. Ако им пиша дали връщат разликата в цената?
Да,връщат с ваучер.

# 333
Нещо правят по сайта, защото успявам да вляза само в кошницата. Дано да подготвят нещо за Черния петък, че трябва да купуваме подаръци.

# 334
  • София
За втори път поръчвам рокли на Esprit от тук и са ужасно уголемени, въпреки че този път поръчах по-малкия номер, та пак ще връщам. Обикновено нося 38 - 40 по немската номерация, тук 36 ми е голяма. Да имате предвид. Още две поръчах от други марки и нямам проблем, освен че тези от предната ми поръчка никак не отговаряха на снимките в сайта.

# 335
Да,връщат с ваучер.

Може ли малко повече подробности. В какъв срок и при  какви условия се прилага това връщане на цената?

# 336
За срок не мога да кажа.Може би, докато има право на връщане.Иначе съм им писала,за едни маратонки,които докато ги получа паднаха с 40 лева.Издадоха ми ваучер за разликата.Само че,не може да се комбинира паричния с процентния ваучер.

# 337
Пуснаха кампаниите за Black Friday - до 75%. Златните и диамантените членове вече виждат кампаниите. Останалите - утре

# 338
Имам комисионна от препоръки. Създадох ваучер за част от сумата без да искам. Не разбирам - какъв е смисъла от това create vaucher. Ако искаш да ползваш камисионната на части ли?

# 339
  • Mostly in my mind
Пуснаха кампаниите за Black Friday - до 75%. Златните и диамантените членове вече виждат кампаниите. Останалите - утре
При мен пише до 65%.

# 340
И при мен е -65. В любими нямам нищо намалено.

# 341
Имам комисионна от препоръки. Създадох ваучер за част от сумата без да искам. Не разбирам - какъв е смисъла от това create vaucher. Ако искаш да ползваш камисионната на части ли?
За да я ползваш, първо трябва да я направиш на ваучер и после да го добавиш в количката. В кой момент ще направиш ваучер, си решаваш ти.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 08:12 от iren11

# 342
И при мен е 65%, но нямам нищо намалено.

# 343
Не само нямам намалени, ами и голяма част от нещата в списъка ми са нагоре с цената, особено няколко куфара, които следя.

# 344
Да, пише до 65%, но има няколко кампании до 75%. И аз не харесах нищо и за момента нищо от добавените в любими не е допълнително намалено.

Общи условия

Активация на акаунт