Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 953
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Mostly in my mind
Дават и 500 точки при покана и поръчка на нов акаунт. Което е супер. Simple Smile който иска да вдига нивото.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 09:05 от Лолита

# 346
При мен май е време да се поспра малко Confused
Получих вчера две пратки, ще опиша като имам малко време, тъкмо снощи премерих само дясната на carks и си викам  - лелее, като чорапче ми заспа и хубаво, че кафявото на живо е по-наситено, а то какво....
Чак ходих навън да гледам да не би мрачното време да ме лъже, не, различни нюанси на велура
ч

Цените са нагоре, някои доста, ботите на martens, където преди време Мария показа в момента са 193лв, успях да ги хвана за 142 и ги чакам в следваща пратка, а бяха и 133 като ги проспах

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 08:59 от Щефи

# 347
При мен май е време да се поспра малко Confused
Получих вчера две пратки, ще опиша като имам малко време, тъкмо снощи премерих само дясната на carks и си викам  - лелее, като чорапче ми заспа и хубаво, че кафявото на живо е пи-наситено, а то какво....
Чак ходих навън да гледам да не би мрачното време да ме лъже, не, различни нюанси на велура
ч

Да,едната е била изложена според мен.Така изсветляват.Оправя се,като ги оставите на светлина.Но по добре върнете.
Доват и 500 точки при покана и поръчка на нов акаунт. Което е супер. Simple Smile който иска да вдига нивото.

Дано,че пратих 😁. Също така поръчахме от на сестра ми профила .Да видим този ваучер след време дали ще се генерира.

Някой беше писал,че възставновяват сума до 5 -6 дни.Върнах чрез Спиди,дано няма проблем,че якето е скъпо😁

# 348
Да, много бързо връщат сумите. Сряда върнах и понеделник ги видях като очакващи. Вторник мисля, че бяха вече налични да си ги харча. Преди с БГ Пощи съм чакала по 3 седмици. Просто при тях е много бавна доставката и от там връщането на сумата.

# 349
Да, много бързо връщат сумите. Сряда върнах и понеделник ги видях като очакващи. Вторник мисля, че бяха вече налични да си ги харча. Преди с БГ Пощи съм чакала по 3 седмици. Просто при тях е много бавна доставката и от там връщането на сумата.

Благодаря за информацията.
При мен статуса е този.Още на 13-ти го изпратих,не знам защо ми илиза 14-ти.

В приложението пише ,че е в процес.Ще очаквам другата седмица Simple Smile Имам поръчано друго,което още  не е изпратено....Дано не се забавят много,че малката го чака 😁

# 350
Служебно е закрита пратката. В чужбина пътува с друга товарителница. Спиди нямат доставки в чужбина, а работят с партньори (мисля, че DHL, но не съм сигурна). Като връщам пратка и момчето разпечатва две товарителници - тяхната и международна.

# 351
Служебно е закрита пратката. В чужбина пътува с друга товарителница. Спиди нямат доставки в чужбина, а работят с партньори (мисля, че DHL, но не съм сигурна). Като връщам пратка и момчето разпечатва две товарителници - тяхната и международна.

Да ви кажа в нашето Спиди,малко им беше неясно.Добре,че накарах мацката да ми сканира кода от товарителницата. 🙈 За това се притеснявам . Благодаря за инфото
Иначе поръчах  и ето тази чанта на Steve Madden:

A аз умувам 2 броя сникъсри на Moschino

# 352
Къде виждате кои продукти са намалени за черния петък?
Аз виждам само съобщение за -65% отгоре.

Надолу виждам само една кампания на Luxury. Колани по 700 лв...
Няма ли да има черен петък и за простосмъртните 😁

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 11:09 от lucky duck

# 353

Да ви кажа в нашето Спиди,малко им беше неясно.Добре,че накарах мацката да ми сканира кода от товарителницата. 🙈 За това се притеснявам . Благодаря за инфото

Щом е стигнала пратката до София Сомат (това им е централния склад), всичко е точно.

# 354
Много "измислени" намаления, разочарована съм.

Black Candy, от Спиди ако не знаят, че трябва да сканират кода, не знам за какво са там. Просто при сканиране клавиатурата им трябва да е на латиница, това и при връщане към други сайтове се отнася - например Амазон, Асос и т.н., защото често дава грешка, ако не е направено.

# 355
  • Mostly in my mind
Къде виждате кои продукти са намалени за черния петък?
Аз виждам само съобщение за -65% отгоре.

според мен просто не са почнали още истинските намаления. мисля, че би трябвало да пуснат и код. ама да видим.

# 356
  • на пистата
На мен пък всичко в кошницата ми е с по-висока цена.

# 357

За да ти пуснат код с 20-30% отстъпка и да се чувстваш на сметка 😃

# 358
  • на пистата

За да ти пуснат код с 20-30% отстъпка и да се чувстваш на сметка 😃
Да си ги държат тея проценти отстъпка 🤣

# 359
Те след последния код за 20% така намалиха цените, че станаха по-евтини от купените с отстъпката. Поне на това, което аз бях поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт