Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 754
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
На ТомиХ си взех еспадрили от Амазон, обаче, миналото лято - бетон са. Имам едни техни маратонки - ужасно неудобни ми бяха.
За първи път купувам кецове на Карл и добре, че ги взех от БС, нищо че им платих 220лв, тук в Бг съм ги гледала за над400.

Не знаех, благодаря! За този път по -скоро ме е срам, вече са носени доста, но за следващ път ще го имам предвид.
Ако решиш да предявиш рекламация...да знаеш че срока е 2г.
Тоест спокойно може.

# 706
Нищо че са носени, появил се е дефект....то точно това е рекламация - дефект по време на експлоатация.
Ще ти я уважат според мен.

# 707
  • Sofia
Тъкмо им пуснах рекламация за едни сникърси Валентино за 400лв, на които паднаха 2 букви от надписите след 6 месеца употреба.  Не успях да прикача снимки,  полето не реагираше. Предполагам в мейл ще ми поискат.
Какво да очаквам като  решение? Частична компенсация ли?

# 708
Понеже много се разгорещихте, някои поискаха факти.. ами пише си всичко ето тук: "General Terms and Conditions for the Sale of Goods through the BestSecret
Online Shop or BestSecret Stores" в секция "Legal" във вашия акаунт.

# 709
Stores в случая означава физическите им магазини в Австрия. И не, BestSecret не е онлайн marketplace като Амазон или, ако ще говорим за дрехи конкретно, Фарфеч, където множество различни търговци продават през конкретната платформа.

Най-очевидната разлика е мястото, от което тръгват пратките. От BestSecret винаги е един от 2-3 склада (Австрия, Германия и, мисля, Полша вече). При Фарфеч често са от различни държави и юридическото лице - изпращачът - също не е еднакъв.

# 710
Не виждам смисъл от преразказ на заглавието. Който иска може да прочете подробно, където съм посочила. И не, не става въпрос за 'stores', а за 'partners'. Толкоз. Весели празници на всички! 🎄❤️

# 711
  • Berlin
Наистина така пише, но аз досега не съм видяла нещо да е отбелязано като “partner  goods”. Т.е. да идва от някой друг, а би трябвало да е посочено някъде. Може би е от скоро, не ми е направило впечатление в приложението.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 18:43 от abs

# 712
Маратонките на Карл са правени в Белгия (по етикет накутията)
Когато можеш погледни,че ми стана интересно. Имам 2 чифта маратонки на ТХ естествена кожа.Едните произведени в Португалия ги нося трета година и не са мръдна ли,другите са на 4 месеца и изглеждат доста зле.Произведени във Виетнам.Имам чувството ,че скоро ще се сцената до подметката.Кожата е много истъняла.И двата са от Бестсикрет.

# 713
Момичета, дали приемат връщане на бельо? По принцип май никъде не е практика, но четох и общите им условия, и в гугъл потърсих и не намерих никъде изрично да пише, че рекламации на бельо не се приемат. Иска ми се много да взема от няколко марки, за които не съм сигурна за номерацията на сутиените, така че би бил риск и исках да попитам дали някоя от вас се е сблъсквала с това. Благодаря Ви много и спокойни и светли празници!

# 714
В други сайтове съм връщала,защо да не може и тук.

# 715
Последната ми поръчка е с доставка до Спиди,но получих смс от Експрес уан да потвърдя адрес.Още не е изпратена и в тракинга пише Спиди, да чакам ли да дойде  с Експрес 1?

# 716
Такава разлика в качеството не ви ли навява някакви мисли, толкова пък да не могат са си контролират качество такива известни брандове и да са почнали вече да не държат на материалите.

# 717
Такава разлика в качеството не ви ли навява някакви мисли, толкова пък да не могат са си контролират качество такива известни брандове и да са почнали вече да не държат на материалите.
Моя позната работи като шивач в европейска държава и шият за известни брандове. Точно снощи си говорихме, че се ползват китайски конци и нямат ОТК, съответно и качеството яко куца. Няма какво да се изненадвате.

# 718
Grinning ти сериозни ли мислиш, че брандове с репутация не си контролират качеството. А това че във фабриката на твоята позната не го контролират или шият ментета или правят голям брак при издаването.
По склонна съм за първото.

Където се шият ишлемето е доста по-различно от описаното от теб, независимо дали е Европа или Азия, фирмите имат една политика и се местят според цената на труда.
Конци не знам дали вече и се произвеждат в Европа, но нали не си мислиш, че Китай не може да произведе добри конци-но те са вече с конкретната цена.

А фалшификатите къде мислиш се продават, сергии по улиците отдавна няма. Брандовете висша мода имат много строга политика за разпространение, но средния клас е благодат за разпространение. А и има толкова добри ментета, че трябва да си супер спец, за да ги различиш от оригинала.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 16:19 от zari65

# 719
  • Варна
Zari, мисля че няма нужда да набиваш канчета, защото поста ти оставя такова впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт