Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 763
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
На някого случвало ли му се е да откаже вече
направена поръчка (минути след поръчка)? До какъв срок възстановяват платената сума?

# 676
Доколкото знам, зависи от банката и нейните условия.  Аз лично не съм отказвала така поръчка.

# 677
На някого случвало ли му се е да откаже вече направена поръчка (минути след поръчка)? До какъв срок възстановяват платената сума?
Аз съм отказвала поръчка - 5-6 часа след като я направих, бързо ми отговориха, че я отменят, парите останаха блокирани няколко дни.

# 678
Аз отказах след 10-20 мин, получих мейл на следващия или същият ден, че до 3 раб. дни ще ми ги върнат. И така и стана, не ги върнаха по-рано

# 679
Благодаря ви!

# 680
Моето яке продължава да го няма, но им проглуших ушите и ми върнаха парите. Помолиха ме да бъда така любезна ако все пак дойде, да им го върна. Joy
п.п. Всичко това обаче остави горчив вкус в устата ми и май скоро няма да поръчвам от там. Да не говорим, че по трудния начин разбрах, че това е платформа като Емаг и в нея - търговци всякакви. Може да попаднеш и на греда.

# 681
Не знам БС да е платформа за търговци. Може би бъркате темите.

# 682
Една дама се регистрира във форума , за да ни информира , че БС продават фалшиви чанти , от тогава месец , никаква я няма да каже какво става .
Сега друга дама ни казва , че БС е платформа с много и "всякакви " търговци , без конкретни факти . Моля Ви , момичета , когато не сте доволни от нещо в онлайн пазаруването не сипете празни обвинения , давайте факти. По това време на годината е нормално и забавяне и изгубване на пратки . Едва ли търговеца е виновен за това.
Аз днес получих пратка от 18.12 , бях се настроила за след празниците , но ме изненадаха много приятно с бързата доставка .

# 683
Grinning  пламенна привързаност към защита на някой сайт също навява асоциации, че се взимат пари от сайта,най-безобидната, от които е зарибяване на нови клиенти срещу едни 10 % на една поръчка.

# 684
Чак пък пламенна защита. Аз също се дразня на такива хвърлени в нищото твърдения. Доста години вече пазарувам от БС и са коректни. Има боклуци, но си ги вземат обратно и ти връщат парите. А това, че били платформа за много търговци за първи път го чувам. При положение, че имат и физически магазини в Австрия и Германия, може ли дамата да даде разяснения, че и на мен нещо не ми се връзва.

# 685
  • някъде там
Grinning  пламенна привързаност към защита на някой сайт също навява асоциации, че се взимат пари от сайта,най-безобидната, от които е зарибяване на нови клиенти срещу едни 10 % на една поръчка.
Ами не, нищо не вземам и не това е причината да пазарувам яко от там.
1. вчера ходих в мол, дрехи по земята в магазините, мърлявост и безбожни цени
2, бързо и коректно пазаруване
3. уважение към клиенто, съдя по това, че докато им пиша за продукт който е дал фира след време, ми връщат сумата или ваучер, а напоследък частично връщане директно към картата ми
Не ми се разправя с никой във физически магазини!
Добро обслужване, добри цени!
Какво да искам повече!?
да питам само, пращайки ти покана, зарибена ли се чувстваш? Риба ли се чувстваш?
Не ми отговаряй няма нужда!

# 686
Между другото, досега не съм успяла да пратя на нито един човек, искал покана в темата, та не се чувствам като на процент към БС. Но както и Кашарел каза, в сравнение с преживяванията и стоките, а и цените в нашите физически магазини, БС са на светлинни години. От доста време дрехи и обувки пазарувам предимно онлайн. По тези причини. Те, заедно с Амазон, са сред най-коректните сайтове.
И аз чакам развитие за Фурлата. От женско любопитство.

# 687
За тази защита говора….
Всеки е доволен, докато не изпищи лично.
Чак пък на светлинни години, реалността е, че купуваме залежала стока на ниска цена.

# 688
  • София, Манастирски ливади
Не мисля, че е платформа. Никъде не пише търговец, както е в цитирания Емаг или пък Амазон да речем.
Форумът не позволява изпращането на покани. Ако искате да поканите някой или му я пратете на имейл или изпратете само кода.

# 689

Пламенна привързаност към защита на който и да е сайт нямам !Нямам и нужда за зарибявам никой , нито изпращам покани на когото и да е .  Имам пламенна привързаност към онлайн пазаруването обаче . И приемам за нормално да се загубят пратки , да се забавят , да получа понякога нещо дефектно . Получавала съм и яке със сополива  кърпичка в джоба ( явно върнато след носене в Абаут ю ) но не обвинявам търговеца , а тази която го е разходила и върнала после ...
Някога , преди повече от 10 години имаше тема във форума за пазаруване от Асос , беше супер - трупахме опит в онлайн пазаруването , помагахме си , създадохме приятелства . После Амазонската тема - супер полезна и с настроение . Сега навсякъде е мрънкане или нападки ...

Общи условия

Активация на акаунт