Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 766
  • 734
  •   2
Отговори
# 660
ако си натрупала 2500 точки, това ще да е причината Simple Smile
около средата на ноември имаше кампания 500 точки от покана, вместо 100
Diamond- from 2.500 points

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 12:43 от mila_x

# 661
На мен никога не са ми давали 100 точки за покана. Гледала съм, знам че са поръчвали поканените. Получавала съм 10% за това, но 100 точки не.

Честно казано ми омръзна този Календар. Все 20% за избрани неща и те са едни и същи (поне тези в списъка ми).

# 662
е пиши им за точките, да ти ги добавят

# 663
То това е сигурно 2 години назад. Горе/долу тогава май се регистрирах. В последните месеци не съм пращала покани. Така или иначе би трябвало да са изтекли вече. Ето, сега връщам назад. Имам 2х100 точки, а знам, че имах поне 4-5 ваучера с 10% от регистрирани. Ако 100-те точки са от година насам, съгласна съм, но мисля, че е от повече време тази “кампания”.

# 664
Къде гледате за точките дали са ви ги добавки и къде им пишете?

# 665
Точките са временни,  изтичат след определен период (мисля, че година), затова може да не се е усетило натрупване.

# 666
Точките са временни,  изтичат след определен период (мисля, че година), затова може да не се е усетило натрупване.

Това е така, но аз ги виждам само, че са само 2х100, а повече хора са се регистрирали от моята покана. Все тая. Вече щяха да са изтекли.

# 667
Къде гледате за точките дали са ви ги добавки и къде им пишете?
В баланса от ляво са точките, от дясно ваучерите ( там е описана и валидноста ), а в акаунта ти има икона FAQs, там е писането според случая има под менюта.

# 668
Аз днес опитах да върна чрез автомат, но ми даде грешка и не можах. В офиса ми казаха, че най-вероятно са пълни кутиите.

# 669
Аз днес опитах да върна чрез автомат, но ми даде грешка и не можах. В офиса ми казаха, че най-вероятно са пълни кутиите.

Аз пробвах преди 2 3 седмици и също ми даде грешка. Според мен нещо не са го направили технически.

# 670
  • София, Манастирски ливади
Напълно е възможно да са пълни. Аз бях поръчала до автомат и ми я пратиха в офис. Дори не беше и най-близкия до автомата.

# 671
То това е сигурно 2 години назад. Горе/долу тогава май се регистрирах. В последните месеци не съм пращала покани. Така или иначе би трябвало да са изтекли вече. Ето, сега връщам назад. Имам 2х100 точки, а знам, че имах поне 4-5 ваучера с 10% от регистрирани. Ако 100-те точки са от година насам, съгласна съм, но мисля, че е от повече време тази “кампания”.
От приблизително година и половина е за нас възможността. И аз имах ваучери от регистрираните, но не и точки.

# 672

Свързах се с Фурла и от там ми върнаха отговор , че този модел чанта не е техен , тоест реплика е . 
Проследявайте продуктовия номер на артикулите , особено на чанти и обувки .
От best secret все още изясняват случая , чакам отговор . https://

Има ли някакво развитие по въпроса, установи ли се реплика ли е продукта?

# 673
Беста ми скриха шапката този път. Поръчка направена на 15.12.2024г. пристигна днес. Те от бг сайтове ми се бавят повече .
За съжаление, ще връщам ботите, че направо не мога да си пъхна крака в тях, а не е като да съм с широк крак. Показвам ги, за да го имате наум.
Скрит текст:

# 674
Здравейте! Присъединявам се към групата като наскоро разбрах за Best Secret (изостанала съм с тенденциите Smile)
Исках да попитам дали някоя от вас би ми   изпратила покана, до колкото разбирам от коментарите по такъв начин става достъпът?
Предварително благодаря и продължавамда следя с интерес темата Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт