Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 987
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:

Не знам на какъв принцип  е бързото придвижване, явно до късмет 🙂

Щефи, пиши като ти преведат паричките, интересно ми е да сравним - и аз ще пиша също. Аз съм пуснала в понеделник по Спиди, ти във вторник. Да видим кога ще се отразят в банковото приложение.
От тази сутрин парите са ми  върнати в картата

# 181
Здравейте! Попълних форма за връщане  и имам вече създаден документ с 2 артикула, но реших да си оставя единия .Има ли опция за редактиране на формата за връщане?

# 182
Моята пратка официално не се знае къде е хахах от миналата седмциа звъня и днес вече една любезна жена от Кол центъра на express one каза ,че не знае къде е и ще я локализира . Писах гневен имейл на Експрес , но не очаквам да ми намерят пратка . 1 седмица само ме лъжат и накрая я няма

# 183
Моята пратка пристигна за 11-12 дни и ми върнаха паричките от предишна пратка изпратена на10-я ден от изпращането. Сега ще чакам да пуснат някакви черни петъци сега и тогава може пак. Ако не пуснат, ще си дам почивка. Не помня миналата година какво беше май 10-20% покрай черните? Някой помни ли?

# 184
Здравейте! Попълних форма за връщане  и имам вече създаден документ с 2 артикула, но реших да си оставя единия .Има ли опция за редактиране на формата за връщане?

Върнете само това, което искате. Те като го получат ще ви върнат парите само за това, което е изпратено.

# 185
Моята пратка пристигна за 11-12 дни и ми върнаха паричките от предишна пратка изпратена на10-я ден от изпращането. Сега ще чакам да пуснат някакви черни петъци сега и тогава може пак. Ако не пуснат, ще си дам почивка. Не помня миналата година какво беше май 10-20% покрай черните? Някой помни ли?
Като връщам години назад нямам поръчки по време на черния петък.Но за Коледа и Нова година има добри попадения.

# 186
Здравейте! Попълних форма за връщане  и имам вече създаден документ с 2 артикула, но реших да си оставя единия .Има ли опция за редактиране на формата за връщане?
Задраскайте на списъка другия артикул с химикал. Ще се досетят.

# 187
Здравейте. На кой мейл и какво пиша, ако сега цената на закупен продукт е по-ниска? В срок за връщане съм.

# 188
  • Варна
Поръчах това яке за мъжа ми.Въпреки, че е много намалено, сега се чудя добре ли направих като поръчах ХЛ , а той е Л размер. Стори ми се вталено на снимките 😆 Някой, дали има впечатления от марката?

Якето пристигна днес, чудесно е за есента . Наистина е добре, да се вземе 1 размер по-голям, точно му е.Сега е още по-намалено, заслужава си, независимо че не е естествена кожа качеството е добро .

# 189
Здравейте някой може ли да ми прати покана за бест сикрете

# 190
  • Хасково
Здравейте , опитвам се да направя поръчка и уж има отстъпка за обувки AUTUMN24 20% но когато искам да въведа ваучера ми пиши че не е активен. Някой има ли идея защо така се получава?

# 191
Здравейте , опитвам се да направя поръчка и уж има отстъпка за обувки AUTUMN24 20% но когато искам да въведа ваучера ми пиши че не е активен. Някой има ли идея защо така се получава?
Защото отстъпката важи за определени артикули, а не за всички. Под снимката на артикула е упоменато, ако е част от промоцията.

# 192
Кода важи за определена селекция,за нея ли се мъчите да го полвате?

# 193
  • Хасково
Кода важи за определена селекция,за нея ли се мъчите да го полвате?
Аз го разбрах че за всички видове обувки става ваучера

# 194
Ами не, не е за всички. Можеш да си влезеш директно през дневните кампании и да видиш за кои продукти важи. Ако пък гледаш в любими или конкретна марка, трябва да има надписа

Общи условия

Активация на акаунт