Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 49 051
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Berlin
Няма логика да изтича толкова бързо, обикновено генерираш линк и пращаш, освен да са валидни по 1мин.

# 211
Благодаря на всички отзовали се. С връзка през мейла успях да вляза и да се регистрирам 🙂

# 212
  • Mostly in my mind
Когато изпращам на имейл покана, винаги е успешна. Не знам защо...

# 213
Линка за регистрация е активен 48 часа - пише си го.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 21:45 от •mimoza•

# 214
Няма логика да изтича толкова бързо, обикновено генерираш линк и пращаш, освен да са валидни по 1мин.
Не съм казала че са валидни по една минута. Линковете са валидни 48 часа. Няма как да знаеш кога ря се е опитала да се регистрира.

# 215
Поръчах тези снощи с кода за отстъпка. Нямам търпение да дойдат.

# 216
Този carks и едни боти на марката вадих, слагах снощи.....
Спрях се на ecco последно и поръчах два цвята изчистен модел, а там имаше няколко модела, които бяха изгодни като цена тип маратонка - обувка

https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … lorCode=000146118

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=31104447&colorCode=0 … =2123593097&area=

# 217
  • Sofia
А тези като на всички цветове са снимки на сините, какво ще пристигне? Сини или каквото пише в текста?

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32546190&colorCode=1 … is-boutique=false

# 218
Нямам потвърждение на мейл и аз, по-горе писаха същото

Благодаря. Извинявам се, ако е коментирано преди - не бях разбрал, че има нова тема и прочетох последните 3-4 страници. Потвърждавам, че вече няма имейли при поставяне на поръчка. За последните 3 получавам такъв, само след като артикулите са изпратени. В самото приложение/сайт, обаче, излизат нормално в секция Поръчки.

Знам, че рядко пишат мъже в темата, та ще оставя една препоръка, ако купувате подаръци за близки - ризите/полотата на Eton, van Laack, Hackett, DU4 са с много високо качество/доста по-добри от RL, Tommy, Guess, други подобни брандове. Същото важи за пуловерите на Johnston’s of Elgin и Drumohr, които произвеждат вълна/кашмир от 2-3 века и са на практика вечни. За непреходни дрехи - напр. изчистен черен пуловер - си заслужават 100%.

# 219
Скрит текст:
Спрях се на ecco последно и поръчах два цвята изчистен модел, а там имаше няколко модела, които бяха изгодни като цена тип маратонка - обувка

https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … lorCode=000146118

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=31104447&colorCode=0 … =2123593097&area=

Ecco не съм поръчвала и нямам мнение за тях. Наскоро за пръв път се сдобих с Clarks и съм много доволна. Изключително удобна обувка. Първите ми на марката са на дебел ток и още с първото носене усетих комфорта. Носих ги около 5 часа, вървяха с тях доста и не усетих дискомфорт. Надявам се и от тези да съм доволна.

# 220
При какви условия се получават 5-те % комисионна?  Като имам вече цели два реферала( не са ми от Форума) , които са пуснали поръчка за 240 лв и 130  лв, получих ваучери за 10%. Но ми е чудно при какви условия се отключват тези 5 %?? Моя позната е отключила прасето с 60 лв, но понеже рефералите не са и близки и не знае на каква стойност пазаруват. Знае ли някой как се отключва прасето и комисионната? Има ли минимум на поръчката за да се отключат тези проценти??? Прилагам снимка на активен реферал пуснал поръчка и пасивен реферал, който е само регистриран, но нищо не е поръчвал.

# 221
И аз се чудя точно как се отключват тези проценти. Имам два реферала активни в периода, когато даваха 30%. Тези проценти ми се отключиха и направих поръчки. Отделно явно е била на голяма стойност поръчката им ми става активно и прасенцето и имах 100лв бонус. Пиши че 5-те процента са ми активни но не мога да ги ползвам. Останалите ми не са активни 😏

# 222
Katnis -  100 те лв бонус трябва да са ти от 5-те % комисионна, когато твой реферал пусне поръчка и мине времето за връщане ти се начислява комисионната в баланса, другото с ваучера за процент от покани е отделнен % в твоите поръчки. Четете условията на ВИП клуба, едно е комисионна от реферали зависи от статуса за диамант е 7%, друго са процентите отстъпка за поръчки които пак зависят от статуса или от кампаниите на сайта. Прасето ви се отключва когато изпълните 3 те стъпки на вип клуба. Виж си в баланса дали 60 лв са от прасето и 40 лв  от 5-те % комисионна, или е само комисионна. Това ти го виждаш в баланса. 5% комисионна и 10 % ваучер за отстъпка от покани за силвър, 5% комисионна и 15 % ваучер от покани за голден статус, и 7% комисионна, и 20 % от покани за диамант. Това с 30-те % ваучер от покани си беше кампания на сайта. Отделно според статуса се пазят времево различно време продуктите в кошницата, връщането има различен период и за диамант няма доставка за всякакви суми и има приоритет. % та за отстъпка в поръчките се появява по рано от % от рефералите, за тях трябва да мине техническото време по изискването. Отделно от покана на диамантен статус, поканения получава директно силвър статус.

Regalia43-  /При какви условия се получават 5-те % комисионна?  Като имам вече цели два реферала( не са ми от Форума) , които са пуснали поръчка за 240 лв и 130  лв, получих ваучери за 10%. /  
  -когато изпълниш 3 те стъпки ти се отключва касичката / прасето / и се задвижват 5 те % комисионна в баланса ти, когато мине времето от почти 40 дни ти се активира в баланса 5 те % и се появяват като сума + 60 те лв от прасето, която можеш да добавиш когато пускаш поръчка, да се приспадне от крайната сума, а не като друг % отстъпка, би трябвало от касичката да имаш 60 лв + 5% от рефералите две поръчки за 240 и 130= 370 по 5 % = 18,50, сиреч 60+18,50=78,50лв, ако нямаш и други %. Първо ше се появят 60 те лв от прасето, после и % та от комисионната на рефералите. Другия ваучер е за отстъпката от поканите / едното е % отстъпка за поръчка от покани, а другото е в сума пари от рефералите. Охххх не знам обясних ли го, като хората  Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 01:04 от mila_x

# 223
Скрит текст:

Скрит текст:

Ecco не съм поръчвала и нямам мнение за тях. Наскоро за пръв път се сдобих с Clarks и съм много доволна. Изключително удобна обувка. Първите ми на марката са на дебел ток и още с първото носене усетих комфорта. Носих ги около 5 часа, вървяха с тях доста и не усетих дискомфорт. Надявам се и от тези да съм доволна.

Ecco са удобни и прецизно изработени, по възможност е хубаво да се пробват няколко модела във физически магазин за да се усети обувката, не бих ги определила за всеки свод и ходило, до кройка си е

# 224
Mila_x, да много подробно го обясняваш. На тоерия и аз така го бях разбрала, но на практика не се получава така. Значи от 1 година пускам поръчки, но моята позната все още не е получила 5% комисионна от мен и от никой друг реферал, а съответно получава 5% само от една единствена жена. Зачудих се дали трябва поръчката примерно да бъде над някаква сума примерно 500 лв или да се пускат няколко поредни поръчки, за да се дадат тези 5 %. Тя ми е показвала нейния профил как на моето име стои, че не са изпълнени условията за 5% комисинна, поръчките ми са в порядъка 150-280 лв и нищо не получава от мен. Може би е еднократна тази комисионна и трвбва да се задейства първия месец. Има нещо неописано в условията. Иначе съм ги прочела обстойно. Затова питах при Вас как е.

Общи условия

Активация на акаунт