Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 801
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Мда. Днес  е - 10% на всичко. Съдейки по миналата година, едва ли да очакваме повече от 20% намаление. Simple Smile да видим

От Адвент календара,ми се пада два пъти 10% 😁.Чакам поне 20 да св падне

# 511
  • София, Манастирски ливади
Календара е еднакъв за всички Simple Smile

# 512
Да, еднакъв е и най-вероятно повечето дни ще е 10% на всичко… както казаха ако има 20 ще е на избрани неща

# 513
Аз не си спомням да е имало по-голяма отстъпка от 10% (един път май беше 11%) на всичко. 20-25% е на избрани неща максимум. Обаче пък съм забелязвала да им скочат цените на тези неща, които са ми в любими и после на тях да пуснат 20%. Общо взето е “лъжем да те мажем”. Купувам, ако нещо ми трябва и хареса. Преценям дали ме устройва цената. Най-изгодното, което съм забелязала е последна бройка на артикул. Тогава често е на много добра цена (намалено със 70-80% от  MSRP). Обаче често тези бройки са ХС (за дрехи, например), а аз такъв размер не съм била от 5-ти клас 🤣🤣🤣

# 514
Имало е 20 % на всичко.

# 515
  • Mostly in my mind
Имало е 20 % на всичко.
Разбира се, че е имало. Точно с -20% на всичко на 23.11 поръчах якето на Лиу Джо. Чакам го в сряда.

# 516
Получих поредните боти и предколедно се зарадвах най-накрая
С тази марка appele of eden, където всичко на пръв поглед е красиво и удобно, да се изтегли  наистина из между  моделите, което си струва е късмет, за мен важи и за други португалски, испански марки.
Свършиха набързо и няма линк, в zalando имаше подробни снимки
Цвета е бежово/светъл карамел, кожата е от по плътните, но не от неудобно твърдите,  стои като полирана, затова и на този цвят се наблюдават няколко като светли петънца, като ефект на камуфлаж. Тази кожа при носене и очупване ще получава нюанси и не ме бърка това. Стабилна противоплъзгаща подметка, имат вид на скъпа обувка,  улучих ги на добра цена, стават ми, удобни, доволна съм.

# 517
  • Бургас
Чудно изглеждат, Щефи, честито!

# 518
Здравейте ,
За съжаление в сайта на Best Secret попаднах на фалшива чанта на Фурла .
По номера на артикула излизат единствено китайски сайтове с реплики . Чантата не е изработена от естествена кожа . Миреше на гума .
Свързах се с Фурла и от там ми върнаха отговор , че този модел чанта не е техен , тоест реплика е . 
Проследявайте продуктовия номер на артикулите , особено на чанти и обувки .
От best secret все още изясняват случая , чакам отговор . https://

# 519
А, Фурла имат ли изобщо такъв модел чанта? Да не би някой да е поръчал оригинал, а да върне реплика. Чувала съм за такива случаи.

# 520
Нямат изобщо такъв модел Фурла .
Поръчвала съм доста неща от best secret , до сега не е имало проблем .

# 521
Премиум брандове на премиум цена не се пазаруват без предварително инфо  без значение сайта. Можеше поне да я потърсите с Google lens. Не се интересувам от Фурла, но мислех, че за тези цени предлагат само модели от естествена кожа. Как беше представена в сайта? Дайте линк да я видим.
Много неприятно 😕

# 522
  • Mostly in my mind
Леле.... Sad

# 523
  • София
Съжалявам за неприятната изненада! Много подозрително! А моделът на сайта кой е, да го видим и него?

Много бързи от Беста! Поръчах на 29.11,. Имам съобщение от Спиди за доставка на 04.12. и че не бил пълен адреса ми! Е, имам над 12 доставки от Беста, винаги едно и също. Как така -непълен!?

# 524
Доста странен случай. Такива сайтове уж имат контрол, обаче някъде явно са се пропукали. Бих си обяснила да сменят оригинал с реплика, но да качат за продажба продукт, който изобщо не се предлага от производителя… Кофти!

Общи условия

Активация на акаунт