Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 48 911
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
VaniaK, отдавна не се лепят тези, които носим в Спиди, но имаше такъв период. Товарителницата е една и съща. Може даже да не се носи на хартия, а само от телефон. Щом успеят да отпечатат етикет, значи пратката е приета, не ти трябва друго на хартия.

Хоуп, сигурно има промяна в логистиката, а и в оформлението на сайта има, което ми допада.

# 586
Според мен куриерът до България е променен. Първо, стикерите вече са на DPD, а не на Австрийски пощи, с които преди придвижваха пратките до България. Второ, юридическото лице е друго.

Има някаква цялостна промяна в логистичната им мрежа по мое мнение. Каквото и да е - при мен ефектът е положителен.

Още използват Австрийски пощи.

# 587
Сега поръчките са с удължен срок на връщане.За връщане влизаш в профила на поръчки.Отбелязваш какво ще връщаш и разпечатваш документите.На тях всичко пише.

# 588
Според мен куриерът до България е променен. Първо, стикерите вече са на DPD, а не на Австрийски пощи, с които преди придвижваха пратките до България. Второ, юридическото лице е друго.

Има някаква цялостна промяна в логистичната им мрежа по мое мнение. Каквото и да е - при мен ефектът е положителен.

Не е свързано с пратка от БС, но в момента се разправям с огромен проблем точно с ДПД/Спиди. Пратка от Тему идва до БГ с ДПД до адрес и вече в България я поемат Спиди,  от 3.12 насам не мога да разбера къде ми е пратката, съпорта на Спиди под всякаква критика, последно в петък говорих с кол центъра им, отговорът беше “Ще проверим и ще се обадим”, познайте ибади ли се някой..

# 589
  • София
С код MAN24, имате -10% на всичко от мъжкия сектор.
Втора поръчка пускам вече Nerd

# 590
  • някъде там
VaniaK, отдавна не се лепят тези, които носим в Спиди, но имаше такъв период. Товарителницата е една и съща. Може даже да не се носи на хартия, а само от телефон. Щом успеят да отпечатат етикет, значи пратката е приета, не ти трябва друго на хартия.

Хоуп, сигурно има промяна в логистиката, а и в оформлението на сайта има, което ми допада.
Трабва да се разпечатам фактура освен товарителница, коята се слага вътре

# 591

Не е свързано с пратка от БС, но в момента се разправям с огромен проблем точно с ДПД/Спиди. Пратка от Тему идва до БГ с ДПД до адрес и вече в България я поемат Спиди,  от 3.12 насам не мога да разбера къде ми е пратката, съпорта на Спиди под всякаква критика, последно в петък говорих с кол центъра им, отговорът беше “Ще проверим и ще се обадим”, познайте ибади ли се някой..
Назад в темата съм писала за аналогичен проблем със Спиди,но с поръчка от друг сайт.Проблема е в логистиката на Спиди и съпорта им.Никакво съдействие не получих и аз след многократно звънене,писане и комуникация със служители в офиса им.

# 592
Аз си бях залепила на кашона етикета, който се разпечатва от сайта и в Спиди си използваха него. Не са разпечатвали техен, пък и аз незнаех, че може да не лепя етикет. Пуснах го във вторник, вчера вече ми отразиха връщането.

# 593
Трабва да се разпечатам фактура освен товарителница, коята се слага вътре
Така е, но са два отделни листа.

# 594
Аз си бях залепила на кашона етикета, който се разпечатва от сайта и в Спиди си използваха него. Не са разпечатвали техен, пък и аз незнаех, че може да не лепя етикет. Пуснах го във вторник, вчера вече ми отразиха връщането.

По принцип е по-добре да си залепят техния етикет, защото той е лепенка. Нашия разпечатания трябва да го лепнем с тиксо, който етикет с подмятането при товарене/разтоварване на стока, може да падне. Това разбира се е малко вероятно, но не е изключено. За това повечето искат да си залепят техния етикет за по-сигурно.

# 595
Преди време пак не се залепяше директно, а се слагаше в найлонов плик, който се залепя върху кашона и не е имало проблеми.
Мисля, че и в пощата правеха така.

# 596
Да, преди беше с пликчета, но дамата каза, че сама си е залепила товарителницата.

# 597

Не е свързано с пратка от БС, но в момента се разправям с огромен проблем точно с ДПД/Спиди. Пратка от Тему идва до БГ с ДПД до адрес и вече в България я поемат Спиди,  от 3.12 насам не мога да разбера къде ми е пратката, съпорта на Спиди под всякаква критика, последно в петък говорих с кол центъра им, отговорът беше “Ще проверим и ще се обадим”, познайте ибади ли се някой..
Назад в темата съм писала за аналогичен проблем със Спиди,но с поръчка от друг сайт.Проблема е в логистиката на Спиди и съпорта им.Никакво съдействие не получих и аз след многократно звънене,писане и комуникация със служители в офиса им.

Намериха ли ви пратката, поръчах част от коледен подарък за едно от децата в семейството, надявам се да стигне до мен все пак Confused Не мога да повярвам как пратка идва от другия край на света и се губи в България…

# 598
Колко куфари годишно се губят по летищата по цял свят, същото и с пратките и се губят не само тук, а по цял свят.
По въпроса с бележките ще си ги искам, завеждала съм иск заради загубен куфар и гледа всичко само и само да не ти изплатят щетата, всеки атрибут по хартийките дали е попълнен или нещо да ти липсва, разправяла съм се с мобилни оператори и т.н. като всеки от Вас и вече съм разбрала, че “системата” показва нещо си е идея си нямам какво става или предай нататък друг да е виновен. В момента, в който ги засипеш с файлове и скрийншотове, първоначално спират да отговарят с типови отговори и в добрия случай те прехвърлят на съвестен служител, който полага усилия и нещата се случват, а в лошия на следващия, който е на схемата- проблемът не е при нас. Имайки всичко поне имаш добри шансове за обезщетение.

Системата показва, означава, че нещо е чекнато като извършено действие, а дали физически се е случило няма кой да гарантира.

# 599
Не,не ми доставиха пратката.Добре че сайта от който поръчах е читав и е подал сигнал за недоставена пратка,тя се е върнала при тях и ми възстановиха парите.Моите обаждания и имейли нямаха тази тежест .

Общи условия

Активация на акаунт