Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 643
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
  • Washington,USA
Модът дали кога ще заключи. Изчерпа се темата и авторката я няма

# 241
Аз съм 158, цял живот се майтапим с това и с приятели, и с мъжа ми и т.н.
Човек трябва да се научи да се обича, какъвто е . Там е проблемът.
В очите на мъжете ръстът на жената обикновено няма особено значение, стига да не е в някакви крайности (и да не е по-висока от него). 158 обаче си е напълно ок.

# 242
То на теория грозните жени би трябвало да се раздават като за последно, ама на практика се почват едни комплекси, едни чудесии дори мъжът изобщо да няма нищо общо с този в темата и става някакъв ужас както съм виждал при приятели. Или пък си повярват и тогава пък става хептен мазало

# 243
Аз се чудя как може да има толкова комплексарщина и жени готови да се харесат в очите на някой си пръцльо и да се подлагат на ненужни корекции /обезобразяване, според мен/.  Как може да нямат собствено мнение и да се водят по нечии чужди стандарти за "хубост". Ег*т* изроденото и криво мислене. Чалгата, че е виновна- факт! Ама и слабохаректерността си показва своето.  Ценете се и се уважавайте, такива каквито сте. Хиляди пъти по- добре от модерния ъпгрейд/copy-paste/. Нарича се индивидуалност!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 11:06 от Чернокоса_боса

# 244
  • По света и у нас
За красивите мъже има такъв мит - че не били добри в леглото - аз затова не смея да пробвам със супер красавец, само с почти почти перфектен 😂

# 245
Един приятел казваше че жените с малки гърди правели по-добър секс. Другите с големите чакали всичко наготово.
Голям простак.

Аз това го знам за грозничките, които се раздават на макс, за разлика от красавиците. Да не си понагласил малко нещата за темата, а? Wink

# 246
Скрит текст:
Уоу. От един коментар "мале, къде са ти гърдите" се стигна до обиди как не ч*кал хубаво, бил му малък, пари нямал и кво ли не. Ми не, така не се крепи семейство, авторке. Това е инфантилно, агресивно и комплексарско. Казваш "тези забележки са ми неприятни, повече да не съм чула коментари" и точка. Ако влизате в двубой за всяка грешна реплика естествено, че няма да правите секс и мъжът ще е вечно намусен и мрънкащ. Аз така като чета и ти си същата.
И целият този гняв във връзка със самочувствието ти го насочи към майка си, не към мъжа си. Комплексите очевидно ти ги е създала тя и ги подхранва. Н 20 и кусур години комплекси не се създават.
И смяташ, че на такъв мъж като кажеш "не ми е приятно" и той ще спре? После мармотите ще завият шоколада ...
Скрит текст:
Комплекси се създават по вяко време от живота ни и сезоните на годината. Защо пък реши, че преди 20 само ...
Майката може да вмени някой комплекси с педантичност или простотия, но тя няма как да те накара да си мислиш, че си непривлекателна жена
Скрит текст:
, че имаш малки непривлекателни цици, че правиш лош секс, че си твърде широка/тясна, че миришеш едикак си, че си дърво с мъжете и тем подобни.
Например коментар "Много харесвам поувиснали цици" или "Харесвам жени които са плоски" не е комплимент/успокоение от мъж, а комплексарска манипулация.
Не знам дали ще спре, не го познавам и не знам нищо повече за него от това, че е казал "мале, къде са ти гърдите", което е глупаво, но не го прави насилник. В живия живот всъщност много често "не ми е приятно, да не се повтаря" със сериозен тон има огромен успех. По последващата словесна атака от авторката не ми изглежда тя да е смачкана женица, търпяща нон-стоп критики. Изобщо не се вписва в представата ми и опита ми за такава. По-скоро и двамата не могат да комуникират. Той е ръб, а тя се цупи и изпада в истерии за щяло и нещяло. Няма да се изненадам, ако го пита през два дена дебела ли е в оная рокля.
Определено комплексите се зараждат в ранна възраст. Липсата на самочувствие и ниската самооценка идват от тези годинки. Майка й й е казала, че нямало нищо женствено в нея, тя се сравнява с по-готината си сестра, тези комплекси са насадени от семейството й. Вече оттам нататък е достатъчно приятелка да ти подари спа ваучер с пожелание да си починеш и ти да изпаднеш в истерия, че ти намеква, че си запусната, грозна и недоспала.

# 247
Авторке, я да взема да те успокоя - аз съм с големи и все още хубави сисита.
Имам и голям, но стегнат задник - тичам често.
Поддържам и корема относително прибран с преси, въпреки че менопаузата чука на вратата.
На младини имах и хубаво лице, гъста коса.
Цял живот дисциплинирано се боря с килограми - сисите вървят с килограми при повечето жени.
Да не мислиш, че прокопсах?
Тц.
И аз като теб се вкарвах единствено в токсични връзки, гледах как всички останали около мен получават добро отношение, пък аз - нъцки.
Въпреки сисите.
И да, останалите тук са прави - неудовлетворените жени се озлобяват към другите.
Всичко е в главата, моето момиче.
Работи върху себе си, опитай се да смениш чипа.
Останалото само ще дойде.

# 248
Нищо на майтап не ѝ е казал. Казал ѝ е да си сложи силикон, ама с нейни пари, защото той няма. А това не е глупав, добрродушен майтап.

# 249
Кой е казал, че е майтап? Това си е реален коментар.

# 250
Според мен си е баш мачкане на достойнството на човек, или поне опит за това.

# 251
Добре де, реален коментар било ама видиш ли тя защо е засягала? Ами засяга се. И е нормално да се засяга - коментира се в недробожелателен аспект нейното тяло. Чувства се нехаресвана, неприета, не достатъчно добра.

"Ама аз само казах какво мисля пък ти какво се нервираш такава!" Манипулация от първи и прост вид - да накараш човек да се чувства зле заради емоциите, които има от твое поведение/коментар. Не да е извиниш, че си изпляскал нещо, което го обижда ами да се правиш на шмандушмук невинен, че видиш ли само така си си казал какво мислиш.

Подкрепяш манипулациите. Упрекваш, авторката че емоционалността и е ненормална на неприемливо поведение от мъжа и. Опитваш се да обясниш на авторката и аудиторията, че подобно токсично поведение е нещо нормално - просто си приказваме. Не, не е нормално!

# 252
И тя е казала истината, че му е малък. И злобното, неудовлетворено мъжленце взело, че се възпалило. Ти да видиш. Оказва се, че не можеш да се държиш с хората, както те с теб, сърдят се.

# 253
А сега, сериозно - не е редно да се правят такива коментари.
Това говори достатъчно красноречиво за човека (прост, зле възпитан, не е добър човек, не те обича), с когото ти си приела да се обвържеш, че и деца да му раждаш.
Нито те нападам, нито те обвинявам, нито те критикувам - само ти знаеш през какво си минала за да се озовеш в такава гадна ситуация.
И ми е много мъчно като видя поредна такава жена.
Но силиконът няма да те спаси - работи върху себе си, изгради увереност и изисквай добро отношение към себе си.
Не, няма да е лесно.......особено и след като майка ти те е наковала здраво Sad

# 254
Както се отбеляза, такива жени ( и мъже също) са комплексирани, тънко обидни и често неприятни за околните. С което предизвикват доста негативни коментари и подигравки в училище и след това в университет или работно място. Което само засилва комплексите им и съответно другите негативни черти от характера им и се получава един порочен кръг.
Докато при други жени същите неща никой не ги е подигравал. Така стоят нещата в общи линии, сега дали е правилно или не, е друг въпрос

Общи условия

Активация на акаунт