Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 705
  • 328
  •   1
Отговори
# 135
И какво стана след изливането на голямата жлъчка, лошият мъж премести ли си го от левия в десния? Или може би в момента е отворил тема в някой форум колко го е обидила жена му…
.

Надяваме се жената да си е събрала багажа и да си е тръгнала. Сериозно ли не намирате подобно поведение за отвратително? Същото като жена да каже на мъж: "Малък ти е". И всички дружно трябва да ръкопляскаме като жени понеже имала право на "мнение".

# 136
Малък ти е, защото той първо на нея й е казал, че са й малки.

Малко детската градина, ама в някои връзки е така. 🤷

# 137
Е, колко може да му е капацитета на мъж, който газлайтва и я "наказва" с неправене на секс.
Толкова енергия и стратегии за един мунчо. Айде нема нужда. Grinning

# 138
  • София
Е на теб ако ти кажат, че не ставаш в леглото, как ще реагираш Smile

# 139
За много двойки такива скандали може да са началото на края, но при други не. Винаги съм бил на мнение, че е много по добре натрупаното напрежение да бъде освободено дори под фурната на скандал било то и грозен, от колкото да се таи,да се мълчи и да не знаеш какво се случва в главата на отсрещния човек. Така че това, че си е изляла какаово е трупала дълго време може да има и оздравителен ефект върху отношенията им. Вече зависи той какъв е и как ще осмисли всичко, ако е комплексар и с кофти характер може и да се стигне до края. В случая обаче не знам дали не е по добре, ако наистина е с малка пи**ка, не може да е**е, а е тръгнал на нея кусури да намира

# 140
Съдейки и по други теми, които авторката е отваряла, най-добре да си взима багажа и да изчезва. Но моят съвет е като нарамва куфарите, тоя с чудовищните комплекси да го остави. Иначе не виждам как ще подържа здравословни отношения с когото и да е било. И да се опита да я укротява тази ревност нейната. Да ревнуваш от сестра си е завидно ниво дори и да патологични ревнивци.

# 141
В случая мъжът е започнал с униженията и обидите, а в процеса на скандала е започнал да отвръща като дете в детската градина – ама и ти, и ти. Обикновено така реагират нестабилни, неуверени хора, слизат на ниво детски обиди и папагалстване/огледала.
//
Мен ако ми кажат, че не ставам в леглото, ще дам зелена светлина веднага да си намерят пасваща в леглото и да не си губим времето взаимно.

# 142
За много двойки такива скандали може да са началото на края, но при други не. Винаги съм бил на мнение, че е много по добре натрупаното напрежение да бъде освободено дори под фурната на скандал било то и грозен, от колкото да се таи,да се мълчи и да не знаеш какво се случва в главата на отсрещния човек. Така че това, че си е изляла какаово е трупала дълго време може да има и оздравителен ефект върху отношенията им. Вече зависи той какъв е и как ще осмисли всичко, ако е комплексар и с кофти характер може и да се стигне до края. В случая обаче не знам дали не е по добре, ако наистина е с малка пи**ка, не може да е**е, а е тръгнал на нея кусури да намира

Така е, ама въпроса на деня е дали наистина се е случило това или просто авторката ни е излъгала?

# 143
  • София
В случая мъжът е започнал с униженията и обидите, а в процеса на скандала е започнал да отвръща като дете в детската градина – ама и ти, и ти. Обикновено така реагират нестабилни, неуверени хора, слизат на ниво детски обиди и папагалстване/огледала.
//
Мен ако ми кажат, че не ставам в леглото, ще дам зелена светлина веднага да си намерят пасваща в леглото и да не си губим времето взаимно.

Ами значи и той сега трябва да тръгне да си търси пасваща...

В случая, той е изтърсил нещо нагло и обидно, тя е отвърнала като незрял и несигурен човек удряйки го по всички чувствителни места. Поне в началото не виждам той да й е връщал обидите, ама после явно е станало грозно и двамата са набрали скорост, но тук вече авторката не споделя подробности.

Иначе рф, да, има хора, които имат нужда просто да си го извентилират. Тук проблемите ми се виждат по-дълбоки, ама кой знае, може освежаващо да им подейства. Авторката да каже как се развиват нещата.

# 144
  • Be realistic - plan for a miracle.
Има много взаимна токсичност и недорасналост, та не виждам нужда от повече съвети към тази връзка.

# 145

В случая, той е изтърсил нещо нагло и обидно, тя е отвърнала като незрял и несигурен човек удряйки го по всички чувствителни места. Поне в началото не виждам той да й е връщал обидите, ама после явно е станало грозно и двамата са набрали скорост, но тук вече авторката не споделя подробности.

Не е незряло да го удари и тя.
Откъде накъде той ще я унижава, я тя не бива.
Жените също имат достойнство. Имаме си и чувствителни места. Ти като жена трябва да го знаеш.
Ако наистина му го е казала, нека му. С неговите камъни, по неговата глава.

# 146
Тя темата е разчистена от доста подробности, но не си го представям изобщо при това положение да се чуди с какви пари да си слага силикон и да обяснява на мъжа си, че му е малка пишката.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1646969

# 147
Според мен връзка, в която се стига до обиди и унижения, е за боклука. 🤷

Представям си какво му е на дете, което расте в такава среда. Ако бяха само те двамата, ако искат цял живот да си карат така, ама щом има замесено детенце, ставам малко докачлива.

# 148
  • София
Не е незряло да го удари и тя.
Откъде накъде той ще я унижава, я тя не бива.
Жените също имат достойнство. Имаме си и чувствителни места. Ти като жена трябва да го знаеш.
Ако наистина му го е казала, нека му. С неговите камъни, по неговата глава.

Напротив, незряло е. Пада на неговото ниво. Ако са на едно ниво, значи са един за друг. Ако тя е повече от него, с няколко реплики на място, бързо ще го разбере и ще си направи сметката.

Иначе видях предишната тема и май се сещам. Ами, явно и двамата изкарват най-лошото един от друг. Но ето, вече второ дете правят. Явно така ще си карат, в едни супер токсични отношения.

# 149
Зряло, незряло не знам, но след тези думи двамата нямат бъдеще. Да се развеждат, че само мъки ги чакат заедно.

Общи условия

Активация на акаунт