Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 756
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
Според мен връзка, в която се стига до обиди и унижения, е за боклука. 🤷

Така е. В случая той пръв е започнал обидите и униженията.

Лъвица,  какви реплики? Хайде дай пример.
Освен това има глупави хора на които за да разберат трябва да им слезеш на нивото.

# 151
Не е проблем, когато имаш ниво, да слезеш до нечие друго, даже  е наложително понякога.
Проблем е, ако не можеш да се върнеш нагоре или останеш на ниското ниво.

# 152
Не е проблем, когато имаш ниво, да слезеш до нечие друго, даже  е наложително понякога.
Проблем е, ако не можеш да се върнеш нагоре или останеш на ниското ниво.

Така е. Видях и стари коментари.
Наистина вече смятам, че ни послъгва за разговора.
Тя даже по врачки ходи.

# 153
Какво е станало с втората бременност? Нямам време да чета цялата предна тема.

# 154
  • София

Освен това има глупави хора на които за да разберат трябва да им слезеш на нивото.

Ами тя всъщност е казала няколко от тях:

Че такава я е взел и няма право на претенции
Че като не го устройва да се маха
Че изказването му я е разочаровало за пореден път
Че изказването му е просташко
Че заради мъж няма да се подложи на никакви процедури

Тези реплики са на място, и ако са казани с ясен и категоричен тон, тежат. Ако не зацепи, значи е изгубена кауза. Напълно излишно е да му обяснява, че не можел да ч**а, да си увеличи атрибута и всякакви такива. Така хубаво си размененят ролите, и накрая и двамата обидени и не искат да се гледат. Тук всички казват, че след такива реплики показват вратата. Значи логичното е той да направи това.

# 155
Естествено , че е незряло и детинско , ами кой я е карал да седи с него като е зле в леглото . Абсолютно еднакви са -неудолевтвоени от избора си и нещастни .

# 156

Тези реплики са на място, и ако са казани с ясен и категоричен тон, тежат. Ако не зацепи, значи е изгубена кауза. Напълно излишно е да му обяснява, че не можел да ч**а, да си увеличи атрибута и всякакви такива. Така хубаво си размененят ролите, и накрая и двамата обидени и не искат да се гледат. Тук всички казват, че след такива реплики показват вратата. Значи логичното е той да направи това.
Да, разбрах те сега.
Репликите са на място. Но другото не много, защото реално тя е тази, която доброволно избира мъж, който не е ок в леглото.
Докога ли ще се тровят? Е, те ще си решат.

Мая, аз само нейните постове прехвърлих и няма инфо нито дали е абортирала, нито дали го е запазила.
Честно казано, човек който ходи на врачки, явно не може да взима елементарни решения и чака някой да му каже какво ще му се случи и да му реши проблемите, които сам е забъркал.

# 157
Проблем е, когато все някой друг ти е виновен. Междувременно поддържаш сексуални отношения с човек, когото мразиш, а е баща на детето ти, ревнуваш го от сестра си, искаш да го напуснеш, обаче той е виновен, че пак забременяваш от него, накрая на фона на стоте ти проблема в живота изниква страшно обидната тема за размера на бюста… Още на предишната тема има десетки
мнения, че трябва да го напусне този човек, щом я кара да се чувства толкова зле. Пет месеца по-късно трябва да се ръкопляска, че събрала уж кураж да си излее озлоблението върху него… и какво се очаква да се случи след този героизъм…

Авторке, отглеждаш малко дете, вземи се малко в ръце, че тия грозни отношения вредят на детето ти.

# 158
Интересно, защо за грозните отношения е отговорна само авторката. Детето е и негово, някак си, та и той има отговорности.

# 159
  • София
По-добре да се разведат час по-скоро. Престъпно е детето да гледа как татко вика на мама, че е с малки цици, а мама му отвръща с нещо в същия дух.
Само че има и още нещо. Ако авторката не закрепи самочувствието си, и със следващия така ще стане. Възможно е той да подметне, тя да направи от мухата - слон.

# 160
Прекалено малко информация имаме за мъжа на авторката за да знаем какъв му е капацитетът. Пък и тя досега го е оставяла да си разиграва коня както му е удобно. А сега и трудно тя да го прецени, защото е почнала дирекно от крайната стъпка, вместо постепенно да тества и да види кое ще му стигне до ушите. Самата тя пък показва значителна незрялост и ниско самочувствие, които вероятно са довели до някои от проблемите във връзката й. Ето, чувства се незадоволена, чувства, че прави повече за него в леглото, но вместо да си иска на момента, го излива върху него в жесток скандал, дошъл от съвсем друг повод.

Най-лошото е, че е в уязвима позиция и ако се окаже, че не може да се справи сама, че трябва да се върне да се моли и извинява на същите тези хора, които пък в това ще привидят, че могат да си правят каквото си искат, понеже тя зависи от тях. За мен се е вкарала в патова ситуация. Не знам дали има вариант сега на трезва глава да обясни, че е прекалила с обидите, но тя самата е била много обидена и не се чувства добре от определени неща във връзката. Но за целта ще са й нужни зрялост и самоконтрол. Другият й вариант е толкова да го е сдухала, че да се насмете, ама с толкова наранено его, каквото вероятно му е нанесла, по-вероятно да избие в други посоки, рано или късно.

Не знам защо изведнъж отново авторката става виновна и изведнъж минахме в защита на мъжът ми. Не съм споделяла абсолютно никъде, че досега съм си мълчала и съм била жертва през цялото време. Аз съм човек, който когато нещо не му харесва си го казва. Мисля че затова имаме слово за да можем да се изразяваме. Когато имаме проблеми да седнем и да ги обсъдим. Просто моят съпруг не е от тези хора с които сядаш и говориш. По скоро се водят монополи, но абсолютно никога за нищо не съм му мълчала. Точно това него го вбесява и го е яд че винаги имам какво да казвам и не му се давам. Когато стана въпрос за външния ми вид нещата станаха по сериозни защото там аз няма как да променя нещо. Така съм се родила това ми е генът няма как да стана по-красива или т.н.  Аз не съм и казвала че съм с две деца не знам защо така си мсиялт всички. В крайна сметка мъжът ми е лирокоскроен явно и не ми се сърди за думите които му казах. Може би защото осъзна че не е трябвало така да ми казва нещата. Тук много обичате да се подигравате на хората и явно се успокоявате, че вие сте по-добре от авторите. Пишете ги коментарите с насмешка и това се усеща.

# 161
Много хубаво, че не ти се сърди, дано и ти да не му се сърдиш, авторке. Ако е така значи цялата история с бюста е минало-бешело.

# 162
[quote author=Лъвица link=topic=1694282.msg48586837#msg48586837
Успокойте се бе хора абортирах. С едно дете съм. Много ли се ровихте докато изкопчите информацията? Явно животът ви е  толкова скучен и сив че тука се забавлявате. Толкова сте злобни повечето че на мен ми се гади от вас. Направо съжалявам  че се регистрация в този сайт. Човек да не опира до човека....

Да, разбрах те сега.
Репликите са на място. Но другото не много, защото реално тя е тази, която доброволно избира мъж, който не е ок в леглото.
Докога ли ще се тровят? Е, те ще си решат.

Мая, аз само нейните постове прехвърлих и няма инфо нито дали е абортирала, нито дали го е запазила.
Честно казано, човек който ходи на врачки, явно не може да взима елементарни решения и чака някой да му каже какво ще му се случи и да му реши проблемите, които сам е забъркал.
[/quote]

# 163
Авторке, защо така се рязко си смени тона. Никой нищо не е ровил и изкопчвал, форумът е публичен. Никой не те съди и всички сме спокойни, постави казус, нормално да има различни мнения. На твое място не бих давала мнения на кой какъв му е живота. Обидите  към съфорумци са забранени, не знам дали си чела правилата.
Май нещо си набрала инерция след снощните откровения с твоя човек, но успокой топката, тук никой не те е обиждал или нападал.

# 164
Такива цоцомани - у лево. Питай го след като е такъв цоцоман и кравоман, защо е избрал именно теб за жена. Искам да ти кажа, че аз съм с много малки гърди, но си ги харесвам. Да ти кажа много по-естетично е с малки гърди като на древногръцка богиня, отколкото с два раздалечени пластмасови портокала и кокал между тях. Плюс това поставянето на силиконови импланти крие риск от здравословни усложнения и трябва да се подменя след някакъв период от време. Не бих се подложила на това, а и вече масово никой не харесва силиконови топки. В момента дефицит е естественото и всеки разбирач търси това.
Сега разбрах защо цоцоманът й натяквал да си слага силикон - ма той бил с малка чурка и не ставал в леглото. Класика. Един истински мъж харесва и жени с малки гърди и чудесно се възбужда от тях.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 15:30 от mariamp28

Общи условия

Активация на акаунт