Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 737
  • 328
  •   1
Отговори
# 165
Авторке, защо така се рязко си смени тона. Никой нищо не е ровил и изкопчвал, форумът е публичен. Никой не те съди и всички сме спокойни, постави казус, нормално да има различни мнения. На твое място не бих давала мнения на кой какъв му е живота. Обидите  към съфорумци са забранени, не знам дали си чела правилата.
Май нещо си набрала инерция след снощните откровения с твоя човек, но успокой топката, тук никой не те е обиждал или нападал.
Не съм обидата никого. Коментарите на няколко човека включително и този твой последен ми намирисва на подигравка. Не ме държи вече то там си остана. Не мисля че има смисъл повече да се коментира по темата, ако Тошкова много ви се клюкари там с ония двете другите може да си направите един общ чат и да си обсъждате когото пожелаете. Благодаря

# 166
  • София
Четейки реакциите на авторката, не само изглежда да са си един за друг със съпруга, ами даже започвам да си мисля, че той се е прецакал с нея Relieved

# 167
Единственият истински прецакан е детето им.

# 168
  • София
Мисля, че обобщенията за мъжете и големите гърди не са много справедливи. Една жена може да не харесва ниски мъже. Един мъж може да не харесва малки гърди.
Иначе ако авторката и мъжа й са успели да преодолеят тоя детински скандал, могат да излязат на чисто.

# 169
Четейки реакциите на авторката, не само изглежда да са си един за друг със съпруга, ами даже започвам да си мисля, че той се е прецакал с нея Relieved
Когато вие ме упреквате и ме критикувате с остър тон и лека насмешка няма никакъв проблем. Когато аз се опитам да се защитя станах лоша. Ако смятате моят мъж се е прецакал взимайки ме мен ако сте свободна мога да ви го отстъпя. Внимавайте какво бращолевите да не попаднете на такъв мъж, който да ви изтъква недостатъците. Никой няма гаранцията и не знае какво го очаква. Моля ви Когато коментирате се замисляйте малко дали няма да засегнете човека който и без това е объркан и не се чувства добре.

# 170
В идеалния вариант на мъж не се попада, а се избира. А ако наистина пък се попадне на кофти екземпляр, се действа.

# 171
В идеалния вариант на мъж не се попада, а се избира. А ако наистина пък се попадне на кофти екземпляр, се действа.
Съгласна съм с вас. Аз не съм казала че съм невинна и нямам никаква вина напротив най голямата грешка е в мен. Понякога като се влюби човек допуска много грешки и в моят случай стана така. Аз го приех с всичките му недостатъци и очаквах и той да ме приеме мен, но явно на него му е доста по-трудно отколкото на мен. Детето ни може да има ненормални родители, но любов и внимание не и липсват знам пе ще бъде така и занапред. Благодаря отново на всички. Не виждам смисъл да се продължава да се дъвче едно и също.

# 172
Со кратце: “Мъжът ми ме обиди, върнах му го тъпкано, вие сте злобни, благодаря за вниманието, от това имах нужда” 😂

# 173
Препоръчвам ти да се консултираш в някой читава магазин за подходящо бельо, като си с малък бюст има сутиенти с подплънки, които стоят много добре и оформят тялото. Масата жени ходят с неподходящ сутиен. Правилният сутиен ще оформи гърците ти и когато си с блуза прилепнала ще изглежда естетично, не широк, тесен, скъсени презрамки и увиснал бюст. Иначе мъжа ти, какво казал, простотията майка ти без извинение, днес си кльощава утре ще си дебела, осъзнай, че коментара й не си ти, а отражение на нейните вярвания. И не на последно място работи върху себе си, ревността издава много за теб, спри да слушаш майка ти, този онзи, пък как погледнала сестра ти, това отразява теб.

# 174
Много семейства и двойки са така, разменят си остри реплики, обиждат се  един друг, понякога много жестоко и пред много хора.
Даже за най-обръгналите присъстващи може да стане неудобно. За някои това си е начин на живот, на други им писва в един момент и се разделят някак.
Как ще се случат нещата тука не е ясно. Не раздавайте окончателни заключения и присъди.

# 175
Съгласна съм с вас. Аз не съм казала че съм невинна и нямам никаква вина напротив най голямата грешка е в мен. Понякога като се влюби човек допуска много грешки и в моят случай стана така. Аз го приех с всичките му недостатъци и очаквах и той да ме приеме мен, но явно на него му е доста по-трудно отколкото на мен. Детето ни може да има ненормални родители, но любов и внимание не и липсват знам пе ще бъде така и занапред. Благодаря отново на всички. Не виждам смисъл да се продължава да се дъвче едно и също.
Не е градивно да разсъждаваш в посока, в която гледаш на себе си и съпруга ти като на ненормални хора. Едва ли сте такива и ти, и той. Детето ви има нужда от нормални родители и това е ключът към неговото щастие и добруване. Защо не се обърнете към семеен терапевт за изглаждане на отношенията си? За съпруга ти ще бъде единствено от полза да разбере, че жената е много повече от едни гърди. Ти също можеш да спечелиш много от това. Успех! Simple Smile

# 176
  • София
Когато вие ме упреквате и ме критикувате с остър тон и лека насмешка няма никакъв проблем. Когато аз се опитам да се защитя станах лоша. Ако смятате моят мъж се е прецакал взимайки ме мен ако сте свободна мога да ви го отстъпя. Внимавайте какво бращолевите да не попаднете на такъв мъж, който да ви изтъква недостатъците. Никой няма гаранцията и не знае какво го очаква. Моля ви Когато коментирате се замисляйте малко дали няма да засегнете човека който и без това е объркан и не се чувства добре.

Авторке, реагирахте бурно и агресивно на напълно нормални коментари, с аргументирана и градивна критика. Привидяхте подигравки и изтъкване на недостатъци. От това мога да съдя само, че така преекспонирате и коментарите на мъжа си, и създавате сериозно напрежение вкъщи. Което пък вероятно е резултат е нестабилното ви самочувствие и незрелия ви нрав. Тук явно сте търсили оплюване на мъжа ви, и до голяма степен го получихте, а всеки различен от това коментар ви засегна дълбоко. Понеже не изглежда да искате или да можете да погледнете собствените си грешки, не виждам как ситуацията ви може да се оправи или дори подобри. Ще си продължавате така, докато на някой от двамата му писне да живее в тази токсичност.

# 177
Сега последно скалпелът ще играе ли… и за кого?

# 178
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Mда, Елора. Simple Smile

На мен ми е странно мъжът да "си поиска секс".
Щото съществува този израз и много се ползва.
Аз не искам е така самосиндикално, ако не усещам, че и жената го иска.
В смисъл - общувате с обекта на желанията, интимничите, и то си идва от само себе си. Smirk
Или не? Rolling Eyes
Единият "иска", другият "ако даде". Wink

За да иска жената, трябва да усеща, че е желана.
Ако ти редовно си обиждаш жената - малки са ти циците, имаш корем, в един момент ще спре да иска.
Много е неприятно уж най-близкия ти, човек който си обичал да ти говори така.
На теб няма ли да ти спадне ако жена ти почне да ти приказва - много ти е малък, грозен си, не те бива в леглото?

А и в случая се оказва, че пикльото няма пари да и плати силикона. Тя трябвало моля ти се да плаща.
Още по-нагло.

В случая този е пълен идиот. Грам уважение към жената родила му деца и която той доброволно е избрал.
Явно обиждайки се чувства мъж. Явно не е.
Стига се до такива моменти, защото се хващат с неподходящи.
Не харесва нещо, ама "това му се паднало, да е във връзка".
Много ясно, че не се говори така. Само хубаво, или нищо. Relieved
На мен не ми се е случвало, не мога да ти кажа. А и самооценката ми е реална (висока), трезва какво представлявам, и не се обиждам, по-скоро тя би паднала в очите ми, ако се случи такова нещо.
Да ти кажа, всичко си харесвам, нямам комплекси за нищо. BowtieSunglasses
Дори няма да се стигне до такова неуважително говорене. Леки наченки усетят ли се -> събират се куфарчета и чантички, бумаги в найлони и чували.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 18:47 от Revoker

# 179
Кое е нормално в една връзка и кое не определят партньорите в нея. За теб авторке явно не е нормално мъжът ти да коментира промяната ти във външния вид и да дава някакви предложения. За теб обаче е нормално да го принизяваш до нивото на своята обида и озлобление, за да види как е и да осъзнае. Хубавото е, че явно за него второто също е нормално и не се сърди.

За мен лично в цялата история най-ненормалното е да ревнуваш мъжа си от сестра си. Хем си знаеш, че си ревнива, хем обаче със самочувствието на интуитивен човек си сигурна, че мъжа ти бройка сестра ти. Ами не е нормално, не знам до колко е плод на дива ревност и до колко е истина, но при всички случаи не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт