Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 621
  • 328
  •   1
Отговори
# 300
Що, ти всичко ли си спомняш с детайли от както си била на 8?
Майка ми го припомни, щото нея я били викали в училище заради мене, а моите деца били по кротки. И се учудих, че не знаеше защо се е стигнало до това, чак ми се кара, че не съм и казал щото щяла да иде да хване за косата въпросната учителка. А като знам колко е шантава, сигурно щеше да го направи

# 301
Авторке, аз пък имам големи гърди и въпреки това съм пълна с комплекси.
Когато растях модата беше "хероин шик".
Аз съм 166, движа се около 66 кила.
Е колко се наслушах как трябва да отслабна, имала съм нужда от лека диета, ей тука малко целулит съм имала и ала бала подобни.
Че съм и твърде мускулеста са ми казвали.
Е колко глад и упражнения съм видяла, не е истина просто.
И също растях с по-красива и отракана приятелка.
Случвало ми се е момче да ме кани на среща след като е коментарал колко е хубава моята приятелка.
До ден днешен имам комплекс, че съм дебела, в ресторант с компания не смея да ям каквото искам, за да не си помислят хората, че съм лакома и затова съм дебела.
Големите гърди увиснаха след раждането.
Та аз пък цял живот съм изкарала да заглеждам слаби жени като теб и да се сравнявам с тях.
Те сигурно са ме гледали в сисите и са се сравнявали с мен.
Усещаш ли колко е абсурдно всичко това Joy
Ако ми се наложи да се съблека пред нов мъж с тия гърди, паднали жертва на гравитацията, направо ще умра от срам и комплекси.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 21:11 от gotemperor

# 302
Подигравките са тъпотия. Също и подмятания за външен вид и пари. Камоли пък в училище, когато се хвалиш заради пари, които дори не са изкарани от теб самия. Нямам спомени и някой да е бил насериозно обиждан как изглежда или нещо такова - поне между нас си, не сме. Аз като гледам май съм имала известен късмет със съученици и в двата класа, в които съм била.
Учителите... Някои много харесвах, други си бяха откровени злобари. Изобщо не ме е срам да го кажа. В седми клас имахме една млада заместничка по история - за престоя си от две седмици май бяха, изпляска двойки и тройки на почти целия клас. Питаше точно по един въпрос на човек и ако не започнеш веднага да говориш по него или забиеш някъде - сори. И това малко преди края на срока. Аз минах между капките тогава, защото вече имах достатъчен брой оценки. Като се върна нашата си госпожа се хвана за главата какво се е случвало.
В гимназията пък имаше една учителка, която абсолютно си изпитваше удоволствие да подмята разни неща (според мен лично, граничещи с обиди), ако някой нещо съгреши пред нея. Обикновено момчетата бяха по-шумни, но тя поради някаква причина все се съсредоточаваше да тормози момичетата. Май си въобразяваше, че така изглежда по-готина преди мъжката част от класа ли, не знам. По едно време се чу, че родителите на едно момиче от друг клас от нашия випуск идвали да се карат с нея за някаква оценка и тя се разревала. Следващата година бяхме с нова.

# 303
Интересно ми е за късите крака. Те как ще се дооформят? За другите неща е ясно,но краката
Правят удължаване на крака.
Оперативно. Режат костите и ги разделечават. И така няколко пъти.

# 304
Интересно ми е за късите крака. Те как ще се дооформят? За другите неща е ясно,но краката
Чисто изтезание. Надявам се да не го правят в действителност.

# 305
  • Пловдив
Правят го, обаче е много мъчително. И не е просто режат и раздалечават, продължително е. Отделно после се правят реконструкции. Освен показаното на картинката има и други хирургични варианти, примерно външни екстендъри.

https://my.clevelandclinic.org/health/treatments/24316-limb-lengthening-surgery

# 306
Правят го, обаче е много мъчително. И не е просто режат и раздалечават, продължително е. Отделно после се правят реконструкции. Освен показаното на картинката има и други хирургични варианти, примерно външни екстендъри.

https://my.clevelandclinic.org/health/treatments/24316-limb-lengthening-surgery
Съжелявам дами.
Знам че съм малко нисък 173 ама ще  пропусна удължаването. Joy

# 307
  • SF
Нека ти даде пари да си сложиш силикон, но след това го зарежи, защото се гледат със сестра ти. Или му благодари за силикона и си гледай живота с някой друг.

# 308
Той нямал пари за силикон, писа авторката. Та няма да ѝ даде.

# 309
Аз си мисля, че най-лошото за авторката в момента е да сложи силикон. Щу су почнат едни коментари от близки и познати как най-накрая се е решила, много по-добре и е; други пък ще и кажат, че явно цял живот е имала комплекси и е залитнала по модата. Мъжът и ще реши, че е заради него и може да я командва както си иска. Изобщо-все по-зле за нея.
Първо да се успокои и да си изяснят отношенията.

# 310
  • Washington,USA
Ама какво да се съобразява с някакъв мухльо. Аз бих го разкарала.

# 311
Авторке, аз пък имам големи гърди и въпреки това съм пълна с комплекси.
Когато растях модата беше "хероин шик".
Аз съм 166, движа се около 66 кила.
Е колко се наслушах как трябва да отслабна, имала съм нужда от лека диета, ей тука малко целулит съм имала и ала бала подобни.
Че съм и твърде мускулеста са ми казвали.
Е колко глад и упражнения съм видяла, не е истина просто.
И също растях с по-красива и отракана приятелка.
Случвало ми се е момче да ме кани на среща след като е коментарал колко е хубава моята приятелка.
До ден днешен имам комплекс, че съм дебела, в ресторант с компания не смея да ям каквото искам, за да не си помислят хората, че съм лакома и затова съм дебела.
Големите гърди увиснаха след раждането.
Та аз пък цял живот съм изкарала да заглеждам слаби жени като теб и да се сравнявам с тях.
Те сигурно са ме гледали в сисите и са се сравнявали с мен.
Усещаш ли колко е абсурдно всичко това Joy
Ако ми се наложи да се съблека пред нов мъж с тия гърди, паднали жертва на гравитацията, направо ще умра от срам и комплекси.

Редовни лицеви опори и упражнения с гири доста спасяват положението. При мен се напомпват и след периодична консумация на ядки.
И аз винаги съм искала да изглеждам като авторката Sad
По темата........на брак, в който се разменят обиди по отношение на телесни части, му е свирен мача.
Освен това, мисля (както и други тук) че авторката е постъпила незряло в стремежа си да не остане по-назад от него, но това е характерно за хронично смачканите и обидени хора.
Самата ситуация е действително тежка.
Моят съвет е, ако не друго, да се дистанцира от съпруга си и да си състави някакъв план за личностно израстване.
Съчувствам ѝ.

# 312
  • Out of the Mix
Айде лицеви жена може и да не прави, че се товарят ставите при неправилно изпълнение, но...

Гетенперор, има един уред, нарича се "Гладиатор". Wink
На този ръст и кила може и добре да изглеждаш, но може би 5-7 надолу, много е относително, мускулна, маса, кости, "мекичко", структура.
По-добре да има какво "да се пощипне", не вейка и клечка, не ти трябват плочки чак. Wink

# 313
Айде сега пак, да съм била свалила още 5 кила - ми не ща, писна ми с времето да гладувам и да се чувствам виновна всеки път когато изям 1-2 хапки повече.
Безсмислено е, убива радостта от живота.
В крайна сметка, който не харесва жени като мен винаги може да си намери слабичка и нежна жена като авторката, а не да се събира с жена като мен и да й счернява живота за някакви си 5 кила.
Ама пък като си вземе слабичка жена не може да иска от нея чашка Е.
Да обичаш някого значи да го приемеш с недостатъците му, просто избираш какви недостатъци можеш да толерираш, но категорично не очакваш човекът отсреща да се промени и да стане перфектен за теб.

# 314
А не, по добре пищни форми от колкото да се ръбиш на някой хърбалет

Общи условия

Активация на акаунт