Отговори
# 135
благодаря за милите думи, момичета Heart бъдете много здрави и вие и нека най-съкровеното ви желание се сбъдне Hug Nature Star

# 136
  • Замък сред облаците
Бъстед, честита да си!

От много мотаене накрая запазих час за Михайлова в МЦ Калчев за 22 октомври. Звънях няколко пъти мин седмица в Александровска и накрая като се свързах беше с пациент и ме помоли да се обадя по-късно….
Дюшеш ми идва, нещо не ми се разправя с лекари 😆 пак
Толкоз от мен. Хубава сряда!

# 137
Излязоха ми резултатите от нк клетките - завишени са си, както и през април ... Не знам дали трябва да се панирам и да мисля глупости.... ЛЛ е категорична, че заради автоимунното заболяване свързано със ставите не трябва да пипам нищо и да се подлагам на лечение .... не знам, ще ми се пръсне главата от мислене, ще изчакам срещата със Сенкова във вторник и ще говоря и с нея.

# 138
  • Замък сред облаците
Нормално е при автоимунно да се завишават нк и подобни клетки, особено като имаш епизодични фази на обостряне.
По отношение на лечение - трябва да си наясно, че автоимунното може да се обостри при потискане на системата, но също така може и да се окаже единствен вариант за бременност (казвам може, реалната ситуация ще определят лекарите).  От друга страна при автоимунните при всеки човек има определени тригъри за възпаленията и е възможно при изключването им да ги държиш под контрол. АИП диетата, the carnivore diet се смятат за подходящи при ревматоидните проблеми. Естествено, подхожда се с добро запознаване с тях първо.

# 139
Момичета ,нормално ли е един ден след овулация да съм по-сънлива и тревожна?  Янво се дължи на хормоналния бъркоч в тялото, Естрадидолът и ЛХ падат , Прогестеронът започва да се покачва .

# 140
Здравейте,
От един месец правим опити за бебе, но реших да взема за всеки случай и лубрикант за зачеване, тъй като изчетох доста положителни коментари тук и в чуждестранни сайтове. Навсякъде обаче се говори за пресийд, който явно вече не се произвежда. Купих Perfect, някой знае ли дали това е новото име на пресийд?

# 141
Red roses, с теб караме посестрим цикъл Grinning аз съм 2 дни след О. Когато сме се фокусирали толкова върху тялото, етапите, функциите, наред с фиксацията дали тоя месец ще са станали нещата, като добавим и начините, по който възприемаме ситуацията.. ей ти я тревожността и всичко покрай нея. Аз седмица след О. почвам да обикалям с ролетката из вкъщи и да се чудя дали да я съборим тая стена, дали да изкъртим паркета и да сложим гранитогрес в кухнята, също така към колко през нощта ще е най-безопасно да метна трапезната маса през терасата от 7мия етаж, щото искам нова… може би.

# 142
Нормално е при автоимунно да се завишават нк и подобни клетки, особено като имаш епизодични фази на обостряне.
По отношение на лечение - трябва да си наясно, че автоимунното може да се обостри при потискане на системата, но също така може и да се окаже единствен вариант за бременност (казвам може, реалната ситуация ще определят лекарите).  От друга страна при автоимунните при всеки човек има определени тригъри за възпаленията и е възможно при изключването им да ги държиш под контрол. АИП диетата, the carnivore diet се смятат за подходящи при ревматоидните проблеми. Естествено, подхожда се с добро запознаване с тях първо.

Ще прочета за тези видове диети, не съм наясно с тях. Чух се пак с личната, категорична е, че терапия и вливки за нея не са вариант.
Не знам...ще помисля... ще говоря и със Сенкова във вторник

# 143
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
По отношение на лечение - трябва да си наясно, че автоимунното може да се обостри при потискане на системата, но също така може и да се окаже единствен вариант за бременност (казвам може, реалната ситуация ще определят лекарите).  От друга страна при автоимунните при всеки човек има определени тригъри за възпаленията и е възможно при изключването им да ги държиш под контрол. АИП диетата, the carnivore diet се смятат за подходящи при ревматоидните проблеми. Естествено, подхожда се с добро запознаване с тях първо.

Ще прочета за тези видове диети, не съм наясно с тях.
Чух се пак с личната, категорична е, че терапия и вливки за нея не са вариант.
Скрит текст:
Не знам...ще помисля... ще говоря и със Сенкова във вторник

Като не са й вариант какво ти предлага за забременяване? Или за нея е ок да останеш без?

# 144
Уважавам лекарите, личните лекари в това число. Ама не мисля, че личния лекар има познанията и опита да коментира имунологични изследвания и автоимунни заболявания. Има си имунолози за тази работа и аз бих слушала само такъв специалист.

# 145
  • На изток от Ада
Белив.а с имунолог не е ли добре да се консултираш?
АА разбирам те за докторите.

# 146
Разбрахме се да си запиша час и да ида лично да говорим, защото сега беше само по телефона набързо между пациентите й.

Ами вероятно ще потърся мнение на имунолог (приемам предложения). Пиперкова сподели за доц. Михайлова. Приемам и вашите отзиви. При възможност за онлайн връзка, че не мога постоянно да отсъствам от работа.

# 147
  • На изток от Ада
То няма мн имунолози.. Михайлова може и онлайн . Няколко момичета са при нея , имат индивидуални терспии

# 148
То няма мн имунолози.. Михайлова може и онлайн . Няколко момичета са при нея , имат индивидуални терспии

Благодаря ви! ❤️ Ще видя какво ще се прави.

# 149
Белийв, щом ЛЛ се наема да коментира имунологични резултати и да отхвърля терапии какво е нейното предложение? Според мен ЛЛ няма познания да коментира имунологични изследвания, а какво остава за терапии. Аз съм доволна от Михайлова, през Medrec:M са ни били в всички консултации, изпращам й резултати по мейл и тя така ми връща отговор, никога не сме се виждали.

Общи условия

Активация на акаунт