Отговори
# 120
След прекрасните 3 почивни дни и екскурзия с ММ, снощи се прибрахме и Ц ме посети (този Дуфастон правел чудеса, това да ми идва на 29 ден при мен никога не е било)....
Звъннах в Неовитро, защото ме искат между 6 и 10 ден за проследяването и за спермограмата на ММ. Нямали още график, трябва в петък да им се обадя и да ни запишат за 01.10 (тогава ще ми е 8-ми ден). Надявам се всичко да е наред.
Чакам си и резултатите от NK клетките....да видим....

# 121
  • Замък сред облаците
Diaz, изчакваш 2 седмици закъснение и отивате да гледате ембрион Simple Smile. В най-лошия случай ще е празен сак. Друго няма какво да се случи.

# 122
Здравейте, на 12ти ден от цикъла гинеколожката ми видя доминантен фоликул и каза, че до 2-3 денонощия ще настъпи Ову., което се пада на 15ти ден. Направих си тест за овулация тогава, но тестовата черта беше бледа,което значи негативен тест за овулация нали?  Може ли да ми помогнете с разчитането на снимките от прегледа, че аз нищо не разбирам и не мога да го видя този доминантен фоликул?

# 123
Диаз Аз не разбирам ,как си плащаш и нямаш право сама да си пуснеш изследвания ,доста странно и нелогично .

# 124
В чужбина не може да идеш просто в лабораторията и да си пуснеш изследване, както правим тук. Системата е различна.

Диаз Аз не разбирам ,как си плащаш и нямаш право сама да си пуснеш изследвания ,доста странно и нелогично .

Честито на всички за различните поводи! 🍀❤🥳

# 125
Направих си тест за овулация тогава, но тестовата черта беше бледа,което значи негативен тест за овулация нали?
Да, това значи. Чертата трябва да е наситена колко тестовата или повече.

# 126
Записвам се и аз малко късничко! Благодарности на rave !
Дриймър ❤️ даваш надежда!

# 127
Busteed Да си много здрава, щастлива и да сбъдваш мечти! 🩷

Скрит текст:
Боуенът мина изненадващо добре, основният ми проблем се оказа стискането на челюстта (като спя скърцам със зъби даже). Това момичето го установи на 2рата минута от процедурата + още няколко неща, които са много специфични и няма как да ги нацели. И реално от този проблем тръгвали останалите, към таза и надолу и ще работим върху това основно. За възпалението на ЩЖ ми каза, че най-често ставало от прием на хормони, аз първо ѝ казах, че не съм приемала хормони преди това, после като се разговорихме и стигнахме до инсеминациите и че там съм пила летрозол и месец след това е станало това възпаление, ми каза, че е много възможно той да е разбутал нещата. Разбира се, не приемам всяка дума и всичко за чиста монета, но наистина каквото каза беше така. За разлика от една много тачена баячка, която се опита да се прави и на врачка ама хич не ѝ се получи 😀

# 128
Обещани вече.
Скрит текст:
Момичета,
Включвам се рядко, но от вас научих доста полезни и доста интересни неща. Та понеже от тук научих за Преферт гел и знам, че на някои от вас им е интересно да го пробват. Купих си го преди време, използвахме едната тубичка, но скоро след това разбрахме, че ние сме за инвитро и ако някоя проявява интерес мога да и подаря опаковката със 7 гелчета.
Извинявайте за отклонението.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 14:52 от Еммм

# 129
Какво мислите за чхг 54 и след 48 ч - 88? Дали имам шанс?

# 130
Какво мислите за чхг 54 и след 48 ч - 88? Дали имам шанс?

На мен не ми звучи много добре. Но по-напред в темата имаше коментари за положителен развой, при неоптимален растеж на чхг.

# 131
Някоя от вас пила ли е Витекс?

# 132
Добро утро момичета! Мм ще пуска хормони днес , ако може да ми препоръчате какво да пусне освен тестостерон фсх и лх?
Честито на всички с поводи! Hug

# 133
Арвен, аз пих витекс, вълшебната билка 😀 Само обърка работите. Прогестеронът ми се вдигна до небето, а и това не е хубаво, цикълът ми се скъси.. Аз го пих при инсеминациите, понеже не ми изписваха прогестерон, но съжалих.

Look има тема за чхг, може да питаш там 🙂

# 134
Щитовидни хормони, витамин Д също може да пусне.

Добро утро момичета! Мм ще пуска хормони днес , ако може да ми препоръчате какво да пусне освен тестостерон фсх и лх?
Честито на всички с поводи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт