Отговори
# 105
aEunonia Да ви е жив и здрав малкият юнак. Много да ви радва . 😍

Това е от днес резултат , излезе още като потопих теста веднага . Имам болка ниско долу ,гадене адски и чувствителни гърди . Снощи,днес и утре ще е достатъчно да се обичаме ,мисля или и други ден ?

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 09:49 от Red_Roses

# 106
Eunoia, прекрасно ти е момчето, да е много здрав и щастлив!

Red roses, според мен днес вечерта или утре сутринта най-късно ще е овулацията. Според мен опити до утре са достатъчни. Най-голям шанс според статистиката имат опитите непосредствено преди овулацията. Така че действайте. Wink

Благодаря, момичета! Hug

# 107
S.G.C Първо - Честито и безпроблемна до финал,а тези болки ниско не са ли от течността зад маточната кухина Кавум Дъглас,което значи съм в овуалция ,вчера тестовата пак беше по-наситена от контролата слеодбед. Не прчеи и до Петък да продължим де.

# 108
Възможно е да са от течността и овулацията вече да е настъпила, но без ехографски преглед няма как да сме сигурни. Ако познаваш добре тялото си и го наблюдаваш+ следенето с лентичките, следващите месеци ще може да прецениш дали наистина е от това. Аз за момента съдя долу горе по лентичките. След положителен тест се смята че овулацията идва от 24-48 часа след нея. Т.е. първата ти положителна лентичка, ако е била вчера преди обяд, утре сутрин най-късно е възможно да е овулацията, а най-рано е възможно да е около 12-24 часа, което е днес сутринта или следобед. След настъпването на самата овулация обаче, има още едни около 8 часа в които яйцеклетката "чака" да бъде оплодена. Така че реално ако овулацията ти е била днес предиобяд, то до довечера отново има шанс. Вие иначе с опитите може да продължите до когато решите. Grinning

Ту вмъквам да кажа, че сперматозоидите стигат до яйцеклетката за около 15-30 мин. след еякулация.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 10:11 от S.G.C.

# 109
Което значи тези от вчера слеодбед са вече на фронта и ако тази сутрин се е отделила ,значи може и да е оплодена вече .  Ако реално преживяват 24ч или повече . Това мисля,че може към семенния анализ да се види ,преживяемост на сперматозоидите .

# 110
S.G.C., браво, толкова хубави новини, чакането си е заслужавало щом накрая сте чули сърчице! Hug Heart

Eunoia, да ти е много здрав, палав и безгрижен малкия сладур! Heart

V_sS, успех и на теб и ще ми е любопитно да споделиш мнение след боуен.

Аз също съм в клуба на девичките и се включвам с една също закъсняла виртуална почерпка. Blush

Съвсем наскоро навърших 30 Hug Преди си мислих, че до 30 години ще съм с дете, животът ще е розов, но вече се научих, че нищо не е според нашите планове, колкото и да ни се иска. Въпреки това, гледам напред и се надявам скоро всичко да се нареди. Nature Star

# 111
SGC само хубави новини отрък насетне.
Eunoia, жив и здрав да е младежът. Скоро да е батко.
Busteed честит рожден ден! Жива и здрава и това, което ти е на сърце да се случва Simple Smile
Много успех от мен, момичета Simple Smile

# 112
Буустед ние връстници с тебе. Честит юбилей. Многоо да си здрава и на другия рожден ден да сте поне трима.🌝🧁

# 113
Късен запис и от мен в темичката.

rave, благодаря за прекрасната есенна тема Flowers Fallen Leaf Heart и чак сега се загледах, но се радвам, че виждам ник-а ти във вълшебното списъче Simple Smile

dreamer, благодаря ти за прашеца и напомнянето, че човек не трябва да губи надежда Heart Всичко да е наред до успешен финал Flowers Four Leaf Clover

Eunoia, честит да ти е прекрасния рожденик! Да е жив и здрав, много да ви радва и скоро да стане батко Heart

busteed, честит рожден ден! Жива и здрава бъди, обичана и да ти се сбъднат всички желания Heart

Успех на всички! Надявам се да продължава да се пълни темичката с плюсчета и добри новини Flowers Four Leaf Clover

# 114
  • На изток от Ада
Busteed  честит рожден Ден! Жива и здрава да си!
И аз мислех че до 30 ще имам дете. Уж да.съм млада майка.. Ами през декември правя 36

# 115
SGC, честито сърчице и на теб и само с такива хубави новини да се връщаш от прегледите! Heartbeat

busteeeed, честит рожден ден! Champagne
Пожелавам ти скоро да ти се сбъдне мечтата и на 31 вече да духате заедно свещичките! People Baby

Eunoia, честит рожден ден на малкия ви палавник и нека скоро да го направите батко! People Baby

Шантал, аз пък вярвям, че не е задъжително О и тръбата да са от една и съща страна. При мен последната бременност ми се беше случила от 2 месеца опити след махането на тръбата (иначе бяхме почивали още 2 преди това). Не сме следили О от коя страна е. АГ ми го е казвал, а и съм намирала обяснения за това онлайн, пак от лекари.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 11:25 от Fayona

# 116
Записвам се с МЦ, та даже и подрани с ден. 🙂😢

# 117
  • София
Фей, и аз съм чела за всякакви истории, ама или аз съм най-големият карък и на мен не ми се случва, или пък мнението на лекарите, че тръбата все пак пропуска и има шанс да стане естествено забременяване е пълна тъпотия.... нещо вече ми писва малко ... последните месеци се отдадохме на живот и мисля, че вече е време да спра да се вглеждам в най-малкото

# 118
Точно в края на последната тема ви бях питала дали чгх 28 на 12.ден от овулацията е драматично ниско.
Благодаря на АА и Насито за успокоението!🥰

Сега обаче наистина не знам как да подходя и затова реших отново да се допитам за съвет:
  *междувременно вече ми е 16.ден от овулацията, правя си ур.тестове всеки ден и наистина има минимално по-плътни черти.
*по предписание на репродуктивната клиника взимам 2 х 400 прогестерон

Това, което ме притеснява е:
*Ако бременността не се развива, но аз продължавам приема на прогестерона, най-вероятно ще замаскирам евентуален аборт/няма да тръгна да се чистя сама, нали така?

*живея в чужбина, знаете тук не мога да пусна ЧГХ, просто от репр.клиника ми пуснаха еднократно,за да се потвърди Б и
 ми казаха да се обърна оттук нататък към гинеколога ми

*да, бих могла да отида на АГ, но в 4+2 г.с.ми се струва неоправдано рано.

*това ми е 4.бременност и нямам симптоми, както е било при другите. Да, рано е, и не искам да я отписвам, защото чертичките са ми много ясни и дефакто ако не беше изказването за ниското ЧГХ нямаше да го мисля сега.

*и все пак се притеснявам, че стопирам някакъв процес и само отлагам "изчистването".

*отделно се тормозя, че няколко дни преди "зачатието" имах Т 38,3 и пих 2 ибупрофена, а няколко дни след зачеването имах изключително емоционални 2 дни заради загуба на близък и пих на няколко пъти капки на Бах (от тези с алкохол:((

Момичета, Вие какво бихте направили на мое място? Най-вече правилно ли си мисля, че прогестерона може да ми попречи да тръгне процес по изчистване ( ако има такъв, де, може пък всичко да е наред).

Прилагам и снимка на прогреса при тестовете:

# 119
N.Diaz, тихичко честито! Няма ли как АГ да ти назначи тест за ЧХГ и прогестерон?

Общи условия

Активация на акаунт