Отговори
# 90
Благодаря ,много сте мили.Това е от следобед.
Ще си опитваме 3 дни ,пък каквото сабя покаже.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 19:16 от Red_Roses

# 91
Потребител, съжалявам за резултата, но не унивай. Ако не този месец, то следващия ще е вашия, щом е имало скоро бременност и аз вярвам, че няма да отнеме още дълго. Късмет!

Lady,  за теб същото важи, няколко месеца са минали, така че има още време да пробвате и ти пожелавам да стане бързо.

Red rose, добре дошла и да не се задържаш. Simple Smile

V_sS, ако не ти дойде до няколко дни след цикъл може би е добра идея направо да запишеш час да те погледне някой АГ, може и да не е Станулов, че да не се разхождаш, но поне да знаеш какво се случва.

Скрит текст:
Аз се прибрах преди малко от Тутракан. Ох, хора, чакането там е брутално. 3 часа и половина за преглед. Много ми допадна д-р Бойчев обаче, голям симпатяга е. Сега по същество, видяхме ембрионче и дори пулс в 5+5г.с. Вече официално съм една крачка по-напред от предходната си бременност и дано издържа до края. Малко ми е едно странно, че съм като някоя пчеличка само ги сменям тези лекари, то стана Станулов ми направи пункцията, Райков трансфера, Бойчев установяването на бременността. И някак то накрая на кого да благодариш. Днес пред кабинета на Бойчев много хора с подаръци имаше, то чак неудобно ми стана.

# 92
Присламчвам се.
Днес минах набързо през доктора да каже какво е положението с тия два фоликула. Левият се е изпарил, десният е вече жълто тяло. В Дъгласовата кухина има течност. Обаче на въпроса кога точно е било каза вчера по някое време или рано днес. Измери го въпросното жълто тяло, каза го на сестрата.. съответно гледам, че не е записан размер, а аз бях с концентрацията на парче балатум и не запомних.
Имах LH пик и вчера, и деня преди това, днес вече бледнее. Та, сега въпрос за кило салам Камчия - ако искам да изследвам примерно прогестерон и естроген на 7ми ден след О.. от кога да го броя - от вчера или от днес?
(Според доктора няма смисъл, защото очевидно има овулация и 8мм лигавица на 12ти ден от цикъл е добре, обаче аз съм нервозно кюфте и искам) Neutral Face

# 93
  • София
Шантал нали не е задължително О да е от Я без тръба?
Red roses, виж Как е теста и утре още му трябва

Наси,вече не приемам тази теория, че не е задължително О да е отстраната на тръбата, иначе дет се вика за две години все щеше да хване нещо

# 94
S.G.C на всички Simple Smile
Аз даже на екипа дето ми прави операцията от миома 5 години преди раждането щях да пращам почерпка, ако не ги бяха проклинали толкоз по време на секциото Simple Smile
Честито Green Heart

Добре дошли на новите момичета, пожелавам толкова бързо да се изнесете, че да не ви запомним никовете !!

Много ми е драго в тази тема да се обсъждат главно тестове за о, така трябва Simple Smile

# 95
Късна виртуална почерпка от мен по случай втория рожден ден и кръщенето на сина ми! С пожелание всяка от вас да изпита щастието да отпразнува на рождения ден на детето си! Heart

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 10:57 от Eunoia

# 96
Всичко ще бъде наред! Пожелавам ти най-прекрасния пухкав финал! ❤

Потребител, съжалявам за резултата, но не унивай. Ако не този месец, то следващия ще е вашия, щом е имало скоро бременност и аз вярвам, че няма да отнеме още дълго. Късмет!

Lady,  за теб същото важи, няколко месеца са минали, така че има още време да пробвате и ти пожелавам да стане бързо.

Red rose, добре дошла и да не се задържаш. Simple Smile

V_sS, ако не ти дойде до няколко дни след цикъл може би е добра идея направо да запишеш час да те погледне някой АГ, може и да не е Станулов, че да не се разхождаш, но поне да знаеш какво се случва.

Скрит текст:
Аз се прибрах преди малко от Тутракан. Ох, хора, чакането там е брутално. 3 часа и половина за преглед. Много ми допадна д-р Бойчев обаче, голям симпатяга е. Сега по същество, видяхме ембрионче и дори пулс в 5+5г.с. Вече официално съм една крачка по-напред от предходната си бременност и дано издържа до края. Малко ми е едно странно, че съм като някоя пчеличка само ги сменям тези лекари, то стана Станулов ми направи пункцията, Райков трансфера, Бойчев установяването на бременността. И някак то накрая на кого да благодариш. Днес пред кабинета на Бойчев много хора с подаръци имаше, то чак неудобно ми стана.

# 97
S.G.C. благодаря ти! Пожелавам ти и на теб бременност до финал с най-сладкия бебок! ❤️
Eunoia прекрасен млад мъж си имаш. Да ти е здрав и благословен! ❤️

Аз се записвам с М от тази сутрин.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 07:44 от Потребител11

# 98
SGC много се радвам! Все така да върви до финал! ❤
А за чакането и аз така знам, че винаги се чака многоо за прегледи, но явно си заслужава! Пак ме замисляш дали не трябваше там да отидем, ама хайде, няма 😄

Eunoia да ти жив и здрав малкия сладурко🤗❤

Скрит текст:
Къркори ми коремът от сутринта, втори опит за цикъл 😀 Явно миналата седмица лошото и спазмите са били от пикът на прогестерона, защото беше преди седмица точно. Днес съм и на боуен, не очаквам чудеса, четох разнопосочни мнения, ще видим

# 99
  • Замък сред облаците
SGC, браво! Напред и нагоре дето имаше един лаф Wink

Кенди, брой 7 дни от вчера, ако можеш да пуснеш в неделя, достатъчно показателно ще е Simple Smile Ако не можеш да пуснеш в неделя, пусни в събота, не го оставяй за понеделник.

Eunoia, честито!

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 08:44 от АА

# 100
S.G.C., браво! Пожелавам ти лека бременност до ревлив финал! ❤️
Eunoia, прекрасен младеж 🤗 Да ти е здрав, палав и благословен! ❤️
Потребител11, съжалявам 🌷 Успех следващия месец 🍀🍀🍀
V_sS🤗❤️❤️❤️ хайде да пробие най-накрая, а в близките месеци да ни зарадваш с най-хубавите новини!
Кенди, аз също съм за неделя.

Успех на всички! 🌷☀️🤗

# 101
Euinoa, честит да е малкият мъж, много здрав, щастлив и да има прекрасно детство! Heart Eyes
S.G.C, супер новини!

# 102
  • На изток от Ада
Euinoa, прекрасен е!  Да е жив и здрав

# 103
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, обикновено колко дни след спиране на Регулон идваше цикъл?
Броя дните вече… остават ми 7 хапчета, а гърдите ме болят зверски, болката при лягане, допир, сваляне/слагане на сутиен и т.н. започна още преди 10 дни… то вероятно и естрогенът от задържания втори месец фоликул оказва влияние, не знам. Тялото ми вече се побърка от тъпчене с неща и съм доста сдухана.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 08:50 от Preggo

# 104
S.G.C, много се радвам! Все така всичко да е наред! Hug

Eunoia, да ви е жив и здрав! Blush

Candy, подкрепям другите момичета относно казаното за прогестерона. Искам само да отбележа, че концентрация като на парче балатум е много добро сравнение GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт