Отговори
# 75
Red_Roses, добре дошла в темата!
Пожелавам ти до края на годината да си бременна и този път да е до пухкав финал! People Baby

# 76
  • София
момичета, някой да е открил начин да събуди Я?
много ме дразни моят ляв такъв.... там е наличната тръба и ако има шанс за естествена Б трябва да има О, а той е толкова мързелив, че овулацията от тази стана на веднъж на 2-3 месеца....

# 77
  • На изток от Ада
Шантал нали не е задължително О да е от Я без тръба?
Red roses, виж Как е теста и утре още му трябва

# 78
Шантал, моят заспалият го събудихме с кломифен, от тогава имам О и от него, но пак е на 2-3 месеца веднъж, по-често си от дясно. Друг начин, може са пробваш фертилити йога, с нея си имах много изразена овулация, но не знам дали би имала влияние върху точно определен яйчник.

Направих снощи един тест, да съм спокойна, че не е станал гафа и няма да търся ендокринолог по спешност. Беше си напълно отрицателен (белийв с високата чувствителност). Чакам си Ц, въпреки че нямам абсолютно никакви усещания, че ще дойде.

Red roses, дано ви се случат нещата скоро!
Успех на всички!

# 79
Благодаря за приема. Тестовата чертичка се показа преди контролната , нямам повече тестове . 🙃 Дали има смисъл да купувам, или просто са се оставя по течението .

V_sS  , колко дни имаш до цикъл?
Чела съм че тези по двата в кутия ,не са толкова чувствителни ,отколкото единичния .

# 80
  • На изток от Ада
Ред , тестове за овулация се правят от - до -
Теста за О е положителен когато, двете чертички са еднакви или контролната е по- наситена от тест лентата. Това помня

# 81
Насито , знам ,този е с тестова по-наситена , явно съм го снимала на обратно . Грешката е моя.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 15:12 от Red_Roses

# 82
Наси, според мен се бъркаш, защото тестът е наобратно сниман. Тестовата ѝ линия е много наситената, а контролната по-бледата. Това е от twip тестовете май, които когато са положителни, си личи много. Иначе си права, че се правят до отрицателен, но този е много положителен!

Не знам колко дни имам до цикъл, защото в момента хормоните ми са много разбутани. Преди 5 дни имах симптоми, че ще ми дойде, но нищо. Иначе утре ми е датата 28ми ден, но миналия месец дойде на 24ти ден и затова. Иначе ние се пазихме този месец заради прием на медикамнети и шансът да е станало нещо клони към 0, но все пак направих тест за мое спокойствие 🙂

# 83
  • На изток от Ада
Аха . Да сигурно бъркам. Щом е по -наситена ясно. Виж в описанието кога идва О.

# 84
Red_Roses, ако овулацията ти е късна, според мен си провери инсулина и КЗ, даже ако не си - направи обременяване с глюкоза. ИР много скапва качеството на яйцеклетките. Аз също винаги съм била с късна О и всички АГ ми казваха, че си било до оеганизъм, обачеее според мен това влияе на качеството. При мен инозитол помогна доста, за да си наместя О, а даже го приемам в ниски дози.

# 85
ДудълИнсулина беше на долна граница  ,захарта в норми,ИР беше 1,35 индекса . Правих си скоро заедно с щитовидкните.

# 86
Ред_роуз, пожелавам ти много скоро да видиш + тест! 🙏

Аз съм най-доволна от тестовете на Туип. Нещо взех да откачам много и вече нямам търпение за часа при Калчев за да направим някакъв план и да действаме. Мога ли да си поискам инсеминация ако не се установи проблем в матката и спермограмата е ОК?

# 87
Ред_роуз, пожелавам ти много скоро да видиш + тест! 🙏

Аз съм най-доволна от тестовете на Туип. Нещо взех да откачам много и вече нямам търпение за часа при Калчев за да направим някакъв план и да действаме. Мога ли да си поискам инсеминация ако не се установи проблем в матката и спермограмата е ОК?
Калчев не прави инсеминации и инвитро. И да се съгласи, ще те препрати към някоя репродуктивна клиника, виждала съм, че препоръчва Малинов.

# 88
Да, Малинов или Турция 😁
Като спомена Малинов обаче....хмм, беше ясно, че не го препоръчва в моя случай 😅

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 18:56 от Kactus

# 89
Ред роузес, добре дошла и успех! Hug
Калчев мен ме прати в Турция или при Станулов, не е споменавал Малинов изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт