Отговори
# 60
Напълно подкрепям АА 🤗❤️ Всичко е в дозата ☀️ Аз мааалко повечко пия от лайката понякога 😅
Само ще добавя за мащерка, канела и риган, че е добре изцяло да се избягват в първия триместър. Мащерката е разрешена след 4тия месец(пише го и на част от сиропчетата за кашлица).

# 61
Един странен въпрос : Grinning
Скрит текст:
Почти винаги преди М почват да ме болят гърдите и наедряват. Идва М и макс на следващия ден тези симптоми изчезват. Да де, но този месец не е така. То ми свърши преди 2 дни и още ме болят, съответно са по-големи. Това на кой сбъркан хормон, аджеба, може да се дължи?

# 62
  • Замък сред облаците
Прогестерон

# 63
Т.е прогестеронът не е паднал, както се очаква, ли? Hushed

# 64
Ъпдейт от мен. Това е престо от днес на 14 дни след О. На живо се вижда без да се вглеждаш и розовее. Но все пак смятам,  че за 14 дни след О е супер бледа, а и не знам колко мога да вярвам на престо.

# 65
Пусни кръвен направо. На  тези тестове не може да им се вярва. ЧХГ може да е повече, отколкото показват бледите черти.

# 66
  • Замък сред облаците
Аниго, и от нисък прогестерон са ме болели гърди. Без изследване - гадаем.

# 67

Категорично отрицателен... или са били изпарителни, или биохимична.

# 68
Потребител, съжалявам, хубаво е че пусна кръвен, за да знаеш. Не изглежда да е имало и биохимична според мен.

# 69
Така се надявах да стане след биохимичната миналия месец, нали уж по-лесно се забременявало, поне така съм чела тук из форума.  О беше на 14 ден, отчетохме се 3 дни преди О и вечерта преди О и пак нищо. Първото ни дете стана толкова лесно от първия път,  изобщо не съм очаквала, че ще е толкова трудно втория път 😔

# 70
Аз през март месец забременях от първи месец опити, но за огромно съжаление се оказа биохимична. От тогава все не се получава, уж било по-лесно забременяването след биохимична бременност, но уви, може би не при всички. 😒 Всеки месец се молим да видим заветните две черти, но засега безуспешно.   

[b[/b]
Така се надявах да стане след биохимичната миналия месец, нали уж по-лесно се забременявало, поне така съм чела тук из форума.  О беше на 14 ден, отчетохме се 3 дни преди О и вечерта преди О и пак нищо. Първото ни дете стана толкова лесно от първия път,  изобщо не съм очаквала, че ще е толкова трудно втория път 😔

# 71
  • На изток от Ада
Потребител съжалявам! Ще стане когато трябва!

Аз поръчах тестове за овулация и Б имам мн време годност.

# 72
Споменавайки тестовете, някой от вас поръчвал ли е цяла кутия с тестове за бременност? Не съм виждала по аптеките 🤔 нито пък в сайтовете.

Потребител съжалявам! Ще стане когато трябва!

Аз поръчах тестове за овулация и Б имам мн време годност.

# 73
  • На изток от Ада
От iherb ги поръчах. Има у цяла кутия за Б

# 74
Здравейте и запис  от мене в темичката.
Много късмет на всички и тестове с две чертички . Надявам се да ме приемете при вас.
Накратко на 30 години  съм , той на 37 , от Варна. Опитваме се над година и 3 месеца  за бебче,
 не сме посещавали клиники , само си следя овулацията с лентички от аптеката .
Имала съм веднъж биохимична бременност
преди 5 месеца . Не мисля,че за сега има нужда да посещаваме репродуктивен ,но ако не се получи до Декември ,ще запишем един час .
Днес ми е 21 ден и съм пред овулация ,моята е доста късна.  Надявам се ,наистина темата да ми донесе късмет и да се получат нещата
Скрит текст:
Благодаря ,че ме изчетохте.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 14:09 от Red_Roses

Общи условия

Активация на акаунт