Отговори
# 15
Rave, благодаря за чудната есенна темичка, прекрасни цветове, с много заряд. Heart Flowers Maple Leaf Flowers Fallen Leaf

Дриймче, страхотна история, трудно постигната бременност, но ти пожелавам да бъде много сладка и с пухкав финал! Flowers Tulip

Мила, чудесна новина, нека все така положителни да бъдат всички прегледи до края! Flowers Hibiscus

Много, много, много успехи за всички момичета пожелавам и да счупите бебеметъра по положителни тестове! Flowers Four Leaf Clover

# 16
  • На изток от Ада
SGC, чакаме да пишеш след прегледа!
Файона успех на твоята приятелка и на теб бързо забременяване , двете заедно да бременеете.
Успех на всички момичета!

# 17
Слънце, тъкмо ми свършват някои и на мен и затова реших да правя и пауза. Ако искаш, пиши ми на лично какво пиеш и аз ще ти изпратя и моите, че ми е любопитно. Сенкова предполагам знае за всичко което приемаш?
Стискам палци за пункцията! Знаеш ли колко фоликул чета са тръгнали? На каква доза летрозол си?

Запис и от мен, благодаря за темата!
Дриймър, лек остатък от бременността пожелавам! Hug
Ванила, има отстъпка този уикенд в iHerb и аз също се чудех дали да подновя някои добавки, но няма кога да коментирам нито със Сенкова, нито със Симона преди да изтече промоцията. Заглеждам мелатонин, инозитол и омега-3. При мен предстои евентуална пункция другата седмица, днес допивам летрозола и бих втора инжекция мериоферт.

# 18
Много ми е приятно да се включа в темата дето я орисва Дримчето Green HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

BeLive1211 - предполагам, че значи, че материалът е бил ОК

Ами не знам....Надявам се наистина да е ок, в графа за рецепти, нищо не са ми изписали.

# 19
Believe, това означава. На цитонамазкизте пишат същото. Добър ти е резултата.

# 20
Ванила, стимулацията е Летрозол 5х2 от 3 ден, а мериоферт 75 две инжекции на 6 и 7.
В петък имах един ДФ 11 мм, и 3 по-мънички. Сенкова иска тях да стимулира с мериоферта и във вторник ще ги видим до къде са стигнали. Благодаря за стиснатите палци! Доста съм притеснена дали ще има нещо читаво. Пратих добавките на ЛС. Hug

Белийв, на моите пише Хипоцелуларна проба и Задоволително, имам коментар че са наред.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 22:14 от Среднощно Слънце

# 21
Здравейте, прекрасни момичета! 🩷 Нека тази тема донесе късмет на всички нас! 🍀🍀🍀 Искрено, от все сърце се радвам за всички, които са успели да видят така чаканите две чертички, а за тези, които още чакаме - надявам се и ние в най-скоро време да се похвалим! ❤❤❤

# 22
BeLive1211 Няма място за притеснение, аз съм същата. Спокойно

# 23
Благодаря и аз за милото орисване и стискам палци за пухкаво финалче ❤

Среднощно Слънце, Сенкова е много ЗА добавките. Специално ми е казвала - ако не пиеш друго, поне една Омега си вземи Simple Smile
Много одобри и Инофолика (нямам проблем, но го пия профилактично) и Убиквинола, витам Д, Е... и изобщо, за което и да я питам - е ЗА Simple Smile

# 24
Рейвче, прекрасна септемврийска темичка 🤗☀️
Дриймче, колко е хубаво да те видя орисница 😍🥰❤️🤗 Всичко е наред и ще се радваш на здраво бебче на термин! 🍀🌷☀️
След някоя друга седмица, в групата трябва да завали от августовския вече определен цветен прашец 🩷🩵

Слънце, стискам палци 🍀
Нека темата да е много бебеносна! ❤️

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 08:07 от Kactus

# 25
Добро утро! Колко дни след спирането на дуфастон трябва да ми дойде? При мен явно и този месец има биохимична или са изпрателни черти. На 11 дни след О теста беше с многоооо бледа черта, трябва много да се вгледаш, за да я видиш. На 12 ден след О, чертата беше същата. Днес 13 ден след О черта едвам едвам се вижда, дори не съм сигурна дали не си въобръзявам. Надявам се скоро да се случи и нашето чудо 🥺

# 26
Благодаря ви, момичета! ❤️

# 27
Вие по колко мг магнезий пиете? Имам един от 250мг + Б комплекс, но нещо ми се е обострила периферната нервна система. Малко съм ръждясала като оптимус прайм. Grinning и се чудя дали да не пия по две на ден.

# 28
Аниго, аз пия по 400 мг.
Потребител11, на мен ми дойде около 3-4 дни след спирането.

# 29
Потребител 11, пусни кръвен. По насищане на черти от домашни тестове не се съди за развитието на Б. Нямат такава точност. Успех!

Аниго, аз пия 300 вечер след хранене (2 по 150 на Seeking health). Б витамините ги пия сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт