Отговори
# 30
ВаНиЛа, чертата е супер бледа. Според мен и да е имало нещо, вече ще е приключило. Ще изчакам два дни и ще тествам пак.  Така или иначе днес и утре  нямам къде да пусна кръвен.

# 31
Запис и от мен в новата тема.
Рейв, благодаря за прекрасното есенно настроение.
Дриймър, всичко ще бъде наред. Спокойствие и здрав и пухкав финал пожелавам.
Нека за всички да е бебеносна темата.

# 32
Потребител, ти се решаваш. Аз не бих спирала прогестерон, ако имам бледи черти. Като цяло не се спира до отрицателен кръвен, защото ако има нещо и го спреш, ще дадеш сигнал на тялото, че нещата не вървят добре, защото прогестерона пада.
Дуфастона предписан ли ти е от лекар и как те е инструктирал той?

# 33
Да, изписа ми го от 22 до 26 ден. Вчера ми беше 26 ден. На 28 ден ми каза да си направя тест. На 11 ден след О черата се виждаше повече, но не толкова, че да мога да я хвана с камерата на телефона.  Като пробвам да снимам излиза категорично отрицателен.

# 34
Ясно, не съм чувала за такава схема, но сигурно има логика. Успех!

# 35
Ясно, не съм чувала за такава схема, но сигурно има логика. Успех!
И аз не бях. Благодаря 🍀

# 36
Потребител11, аз бих направила кръвен преди да спра прогестерона, той е изключително важен. Ето моята тест лентичка при ЧХГ около 50/70 в кръвта:
https://cdn.bg-mamma.com/hW9T/lXW32.jpg

Мислех, че е изпарителна и ММ също каза, че си въобразявам, но си беше истинска. Беше ме срам да покажа теста тук, защото осъзнавах, че изглежда отрицателен. И това е тест с чувствителност 10. Стискам ти палци, не губи надежда! Ако искаш качи снимка на теста тук.

# 37
S.G.C. моята черта абсурд да я хвана с камерата, нищо не се вижда. Освен това все си мисля, че някакво минимално насищане трябваше да има от първия тест, който правих 11 дни след О и този, който е днес 13 дни след О. Той е с още по-бледа черта даже. Нямам надежди честно казано 🥺

# 38
Потребител11 , според мен също не спирай прогестерона преди да се убедиш ,че теста е отрицателен . Коя марка тест използваш ? При мен на чхг 448 лейди тест беше отрицателен, а уж бил чувствителен.
(Снимката е обработена ,понеже камерата едва я хващаше)
Това е моят тест 8 дни след трансфер на 3 дневни ,което е 11 дни след О .

# 39
Аз дори и с обработка пак не се вижда чертата. Clear choice са тестовете, като имам и един престо на 11 ден след О.

# 40
Потребител11, и аз не виждам смисъл да се пуска кръвен 2 дни след спиране на прогестерон. Една приятелка го пиеше от 15ти до 25ти ден, но беше с някаква друга цел (дали за киста или нещо такова), а не с цел задържане при евентуална бременност.

Дриймър, благодаря за орисването и до финал! 🩷 Рейв🩷

Мила 🩷

Аз още нямам цикъл, въпреки че по календар трябва да ми дойде след 2 дни, имах всички симтоми, че ще ми дойде преди 3-4, а и овулация усетих преди 14-15 дни. Днес ми е 27ми ден, миналия месец дойде на 24ти ден. Имам някакво много странно течение, точно като преди овулация. Май пак ще се касае до някой задържан фоликул, въпреки че нямам зацапване изобщо, само спазми от време на време..

# 41
V_sS, аз бях така, когато забременях. Имах симптоми, после изчезнаха преди датата на М, съответно и по-обилна ЦС. Не знам дали правите опити, беше споменала, че сте в почивка заради лекарствата, но и нещо инцидентно да е било, нищо не губиш ако направиш един тест.
П.П. Когато съм имала задържани фоликули, всичко си е било нормално и М навреме.

# 42
Аниго, правих тест в сряда, лейди тест беше, ама с 25iu, понеже ми беше много лошо сутринта (обикновено съм така денят преди Ц, явно от падането на прогестерона). Беше абсолютно отрицателен. Същия ден имах и спазми почти през цялото време (пак както преди Ц). На другия ден изчезнаха и имам веднъж, два пъти на ден. Гърди ппц не ме болят преди Ц, някое друго пробождане (и сега е така вече седмица). Опити не сме правили, имахме само един контакт, при който евентуално може да е станал фалът, ама пак не вярвам с тази ЩЖ, а и още нямам закъснение по календар. Ще изчакам, ако не дойде, ще пробвам нов тест.
А като имах ЗФ, ми закъсня 4-5 дни, имах спазми и зацапване всяка сутрин по малко и така бях почти седмица.

# 43
А, то никога не се знае. Напоследък сме свидетели на ниско чувствителни тестове, които са отрицателни, а Б има или пък на супер неочаквана Б.
Дано не е някой задържан фоликул, пък и да е, да си се резорбира без прием на лекарства. Hug

# 44
Запис и от мен Hug

Dreamer, Мила, пожелавам лека и безпроблемна бременност, момичета, със здрави и сладки бебчета за финал! Sparkling Heart Blush

Fayona, успех в опитите този месец и скорошни хубави новини! Nature Sparkles

Ванила, направили сте добър план, пожелавам ти да не стигате обратно до инсеминациите. Flowers Hibiscus

SGC, чакаме те да ни зарадваш след прегледа Heartpulse

На всички, които пропускам, пожелавам прекрасен месец и скоро да бъде залята темата с много плюсчета! Hug Heart

Моя МЦ след офис хистеро е доста по-продължителен и обилен от стандартно и чакам да приключи. Тази седмица се надявам да получа и обаждане за резултатите и да видя какво ще правим. Blush

Общи условия

Активация на акаунт