Отговори
# 555
Датата ми за цикъл е неделя, но днес не издържах и направих един clear test. Появи се много бледа втора черта. Утре ще повторя. Имам и Lady test, ще направя и от двата, ще последно с Clear май имаше някакви фалшиво положителни. Направо не ми се вярва, че пак виждам втора черта на нещо различно от тест за овулация.

# 556
  • Замък сред облаците
Хайде на кръвен, Мел Simple Smile

# 557
Mel_, с този тест аз бих отишла на кръвен.
Вчера ЧХГ ми беше 50 в кръвта и днес за експеримент направих един тест като твоя и чертата ми е малко по-наситена от твоята. Убедих се, че освен easy@home и билийв, другите тестове са с доста по-висока чувствителност.

# 558
  • На изток от Ада
Момичетата ММ вчера ми показа новогодишно бТВ шоу 2001-2002 .
Та се замислих за нас,.успокойте се и си живейте живота !
След 20г ще имаме студенти. Тук не казвам да не ходите по док.

# 559
Проблемът е, че ако днес отида на кръвен, не мога да го повторя на същото място в събота, защото пътуваме извън града. Ако пусна утре и после пак в понеделник ок ли е като разстояние, към 72 часа ще се получат? Също се чудя утре дали да бягам да си направя вливка интралипид? По принцип от Русев са ми предписани през месец до забременяване, веднъж при положителен тест и веднъж към 12 седмица. Аз последно вливах януари.

# 560
  • Be realistic - plan for a miracle.
Започна хубавата вълна пак, усещам Simple Smile

Мили момичета, последният ми Регулон хап беше вторник около 18… умирам от болки в гърдите (ама то това си е от 10-12 дни минимум). Та ако някой знае и може да направи адекватно предположение, след колко дни би дошъл цикъла? Трябва да ходя на 2-3 ден на преглед да гледаме дали се е разкарал мизерникът ЗФ и тръпна кога ще се падне, че понеделник и вторник съм в офис…

# 561
Mel_, според мен още днес направи тест, щом имаш и вливка предписана. Следващ направи когато можеш, с онлайн калкулаторите пак може да изчислиш на колко часа се удвоява.

# 562
  • Замък сред облаците
Проблемът е, че ако днес отида на кръвен, не мога да го повторя на същото място в събота, защото пътуваме извън града. Ако пусна утре и после пак в понеделник ок ли е като разстояние, към 72 часа ще се получат? Също се чудя утре дали да бягам да си направя вливка интралипид? По принцип от Русев са ми предписани през месец до забременяване, веднъж при положителен тест и веднъж към 12 седмица. Аз последно вливах януари.

Преди вливката изчакай да видиш правилно ли расте ЧХГ особено щом нямаш закъснение. Пусни утре и понеделник Simple Smile

# 563
  • На изток от Ада
Мел, в нета има калкулатори чгх. Та и днес и в понеделник ще калкулираш и ще видиш как расте.

# 564
Mel, подкрепям момичетата за тестване днес и в понеделник. За интралипида не съм наясно, но на твое място бих питала доктора си (след положителния кръвен) какво да правя. Simple Smile
Успех! 🍀
Хайде скачайте на вълната, момичета! 🥰🥚🙏

# 565
По-скоро ще направя тест утре и понеделник и ще запазя вливка за вторник, ако расте добре.
Чудя се и дали да не мина през АГ за консултация. По принцип предишния път се преглеждах при Узунова от София мед. Каза ми още като видя положителна черта, веднага да бягам на преглед да ми назначи изследвания и допълнителни консултации. Имам и един запазен час за 8ми при Нели Димова от Надежда. Моя приятелка си следи при нея високорискова бременност и после роди там и е доста доволна, но не знам дали да се лутам при различни лекари или да си отскоча при тази, която е сравнително запозната с медицинската ми история.

Всъщност като се замисля ,може и днес, че съм нетърпелива, но искам да пусна и прогестерон, а съм пила кафе. Това ще повлияе ли на резултата?

# 566
  • На изток от Ада
Мел виж как ти да нк клетките ! Може да нямаш нужда от вливка!
Била съм при Русев.

# 567
  • Замък сред облаците
Не влияе кафето на тези хормони.

# 568
Момичета, а аз се чудя утре дали да пускам още веднъж ЧХГ и прогестерон? Събота заминавам за 5 дни извън БГ и няма да имам възможност за кръвни тестове.
До сега Понеделник и Сряда ги пусках в 10:00, ако пусна утре дали ще е проблем да пусна в 08:00, понеже тогава ходя в лабораторията една сестра да учи мен и мъжа ми да бием Фраксито и да не се разкарвам после в 10:00 до там.

# 569
НК клетките ще излязат чак след седмица ако ги тествам днес. Предишния път абортът ми започна някъде към втори ден от 6та седмица. Не ми се рискува да изпуснем нещата този път...
Мел виж как ти да нк клетките ! Може да нямаш нужда от вливка!
Била съм при Русев.

Общи условия

Активация на акаунт