Отговори
# 570
Mel , виждам я , стискам силно палци 🤞
Момичета , рано , рано ми звъннаха от Надежда , че ембриончето , което забави развитие вчера , днес сутринта е станал много хубав бластоцид 4 ВВ . Понеже грейда е добър , реших да го тестваме и него . Ще ми звъннат по-късно дали са се оплодили двете Я от вчера .

# 571
  • На изток от Ада
Сис по принцип е добре да е на 48ч

# 572
Mel, йеййй Hug стискам палци всичко да е наред!
Sunshine, страхотни новини! Heart

# 573
Чудесни сутрешни новини. Честито Mel, дано този път всичко да е наред. Аз също имах вливки Интралипид, които правих преди инсеминация и ЗеТ, но като забременях докторката каза, че няма смисъл да правим . Но аз не съм имала аборти, така че може би е добре да се чуеш с лекаря си как  да процедирате.

Sunshine Много се радвам, че и другото е наред. Дано и двете са балансирани.

# 574
Колко хубави новини днес! Честито, Мел и този път до финал! Бледа, но хубава, плътна и розова е чертичката, аз залагам на едно 40-50 чхг поне.

Съншайн, много се радвам, че и другото ембрионче се е преборило, браво бе момиче, много борбени тези твоите ембриончета, да продължават все така и занапред!

# 575
За да се сметне удвояването на 48 часа не е нужно тестовете да са през 48 часа, а единствено да знаеш колко часа е имало между вземането на проботе.

# 576
  • На изток от Ада
Firebird, аз който калкулатор гледам има дни. Колко дни е минало от двете чгх теста,

# 577
Благодаря, момичета! Много се радвам, че в такъв момент имам на кого да пиша да се посъветвам, защото знаете, че на приятели и близки толкова рано е малко рисково да се казва. Толкова се радвам, че открих този форум Simple Smile
Прикачвам коментарът от Русев. Пише 2-4 дни след положителен тест, така че не е късно и вторник да отида. Клексаните и т.н. кръворазреждащи, които е предписвал, няма да коментирам... Не съм тествала всички гени за тромбофилията, само високорисковия панел на Майчин дом, но от там единствено MTHFR излезе проблем.

# 578
Мел, пожелавам ти да е реална чертичката и кръвен тест да го потвърди, аз гласувам за един още днес!
Аз Узунова я харесвам, прегледа ме по спешност януари месец, че моята беше заета. От юли пък почнах да си ходя при нея, тъй като повече доверие и спокойствие ми носи.

Сиси, не мисля, че при теб има нужда от трето изследване, но ако ще ти донесе спокойствие го направи пак преди пътуването. Няма нужда да се съобразяваш с часа, ако толкова точно ти трябва да пресметнеш удвояването, то може да използваш и калкулатори после спрямо часа.

Слънчице, със страхотни дни почва денят ти, пожелавам ти следобед да получиш такива добри и за другите две яйчица! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 579
Мел,честито. И аз днес си направих същия и има едва едва почти незабележима 2 чертичка ,датата ми е 9.10.

# 580
Firebird, аз който калкулатор гледам има дни. Колко дни е минало от двете чгх теста,

Пишеш beta hcg doubling time calculator, има много. Ето един пример, може да ползвате часове или дни между тестовете, ако часове е по-лесно:

https://flo.health/tools/hcg-calculator

# 581
Мел хубава чертичка изглежда! Може ли да споделиш имаше ли нещо по - различно от пмс?
И другите бременни момичета , ако имат желание да споделят ще е полезно!
Успех на всички!
Аз си чакам резултатите от цервикален и влагалищен секрет в петък и ако излезе нещо ще го лекуваме. Другия месец мм ще пусне нова спермограма с зона тест и SDI и ще действаме евентуално с Икси , ако резултатите са същите

# 582
Нани, при положение, че имплантацията е ако имаш късмет седмица след О, може би по-вероятно няколко дена повече, после ти трябват ден-два да се натрупа ЧХГ, каквито и си проми да имаш преди закъснение не мисля, че има как физиологично да се дължат на бременност. Ако погледнеш развитието на хормоните с и без бременност, до датата на очаквания цикъл няма разлика.

# 583
Мел, стискам палците и на краката ! Айде да се похвалиш с високо чхг! Пускай и прогестерон кафето не пречи!
Сън супер ембриончета! Много се радвам!
Редактирам се само да кажа, че от съфорумка получих една кутия с тестове за ову и бременност на easy home, дадох много малко пари за тях и ги подарявам..мисля че не е пълна но има доста тестове
PS Обещано Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:21 от kattes

# 584
Мел, стискам палци за супер ЧХГ! Аз бих направила тест днес и понеделник и както са казали момичетата - има калкулатори и изчисляват как расте! Успех Simple Smile
Съншайн, страхотни новини! Дано някое от двете ембриончета си е вашето бебе, а защо не и двете Simple Smile
Има нещо в името на темата, трябва да измислим такова име за следващата, чв да поддържаме  успеха Grinning

Общи условия

Активация на акаунт