Отговори
# 585
това е ,едва едва се виждат . Няма да ходя на кръвен ,само ако се наситят.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:03 от Red_Roses

# 586
Сивее нещо, може повторно след 1-2 дни.
Моят е толкова тежко отрицателен, че огъна плота на мивката в банята. Още 3 дни до Ц, но спирам да го мисля. Светна нещо за гумите на колата и мисля там да се фиксирам.
На всички други - успех с всичко предстоящо!

# 587
Мел, стискам ти палци Simple Smile според мен си за честито Simple Smile
Съншайн, браво и някое от тези ембриончета да е твоето хубаво детенце Simple Smile
Ако някой съм пропуснала, късмет и само хубави неща Simple Smile чакам още положителни тестове Simple Smile

# 588
Аз ги виждам. Стискам палци да се наситят.
Наредила съм се на опашка в лабораторията и ще ви държа в течение какво е излязло.

На въпросът за симптомите, имах имплантационно на 21ви ден от цикъла - бледо розово. Точи се все още много леко бежово, днес ми е 26ти ден, но предполагам е стара кръв с този нюанс, а и с всеки ден е все по-близо.
Имах болки в яйчниците и напрежение в кръста след О, всеки ден имам и едно странно напрежение в матката, все едно скоро ще ми дойде. 
Едно много особено завиване на свят чувствам на моменти, което съм усещала само когато и за първи път забременях. Странното е, че мина точно година от тогава. Надявам се тази да ни е успешна. Скоро съм рожденичка и това ще ми е най-хубавият подарък!

Този месец просто нямаше как да не стане, толкова "магийки" направих 😃 Секс всеки ден, преферт гел, кални бани на солниците, че и мукосолван се наложи да пия, който увеличи секрецията. Явно в секрета се оказа разковничето, ако плувците на моя човек имат затруднения да се придвижват.

това е ,едва едва се виждат . Няма да ходя на кръвен ,само ако се наситят.

# 589
mel, хайде да се включиш с хубаво ЧХГ! Чертичката изглежда супер!

sunshine,  браво за ембриончетата! Много хубава реколта този месец, радвам се, че даде шанс на по-малките фоликулчета Simple Smile

Хубаво върви и тази тема откъм тестове, все така да продължава Flowers Four Leaf Clover

# 590
Скрит текст:
Мел хубава чертичка изглежда! Може ли да споделиш имаше ли нещо по - различно от пмс?
И другите бременни момичета , ако имат желание да споделят ще е полезно!
Успех на всички!
Аз си чакам резултатите от цервикален и влагалищен секрет в петък и ако излезе нещо ще го лекуваме. Другия месец мм ще пусне нова спермограма с зона тест и SDI и ще действаме евентуално с Икси , ако резултатите са същите

Моите симптоми приличат на ПМС. Придърпване и тежест в матката, същото ми се случва и 1-2 дни преди да ми дойде, но разликата е че сега продължава по-дълго и не е постоянно през целят ден. Болят ме гърдите, но и това е променливо през дните, най-много го усещам като се опитам да спя по корем вечер.
Другите по-нетипични неща за мен са главоболие , до сега 3-4 непоследователни дни ми се случва + сутрин се будя с едно особенно чувство на мнооого празен корем, като да ми стърже от глад (трудно е да го опиша точно), но не е като да ми се гади или пък да съм зверски гладна, само самият стомах си го чувствам “стържещ от глад”. Ако не бяха положителните тестове нямаше да обърна внимание на тези неща.
И последно - много неща ми миришат, обаче и това не е нещо нетипично за мен, попринцип си имам чувствителен нос и не знам дали има общо всъщност. Единствен по-интересен случай беше тези дни, когато бях покрай едно лозе и толкова силно ми миришеше не просто на грозде, а на конкретен сорт, който много обичам и беше точно той 😂 Това беше малко странно 🤷♀

П.С. Аз реших, че няма да пускам трето ЧХГ. Нещо много ме стресира да го мисля толкова, да смятам и т.н., така и така нищо не мога да повлияя в този момент. АГ ми е назначила час за 7ми, ще си изчакам до тогава да знам повече и ще се опитам просто да съм позитивна и да имам доверие, че
всичко е ок.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 10:44 от ElysiaN_Sunshine

# 591
Дими , за съжаление ми се обадиха , че са негодни двете Я и въобще те са ги оплодили Sad Поне ми похвалиха днешното ембри, казаха че ги е изненадало приятно .

# 592
Като каза за главоболието, и аз имах един ден цял ден. Откъм миризми също и миналия път и този изведнъж много рязко взе да ме дразни миризмата на кофата за боклука, хвърлям я всеки ден 😀 Гърдите и аз ги усещам като легна по корем.

# 593
  • На изток от Ада
Съжалявам Сън! За тези 2 Я. Аз като цяло не харесах тази идея на док . Но то се опита!
Дано имаш добри резултати от Пид

# 594
Мел, стискам палци да се похвалиш с хубаво ЧХГ! ❤🙏

Ние снощи не успяхме да се отчетем, надявам се тази вечер и то дано има смисъл. Бях толкова изморена (работата ми се превърна в някакъв тотален Хаус, истории с ремонти), та вече може спокойно да си чакам часа за Калчев… сама си го направих и сега мога на спокойствие да си се чувствам зле 🤦🏻♀

# 595
Не се отчайвай. Искам да ти кажа, че първия път, когато забременях, бяхме правили секс само на 12 и 19 ден, а овулацията беше мисля на 15ти. Simple Smile

Мел, стискам палци да се похвалиш с хубаво ЧХГ! ❤🙏

Ние снощи не успяхме да се отчетем, надявам се тази вечер и то дано има смисъл. Бях толкова изморена (работата ми се превърна в някакъв тотален Хаус, истории с ремонти), та вече може спокойно да си чакам часа за Калчев… сама си го направих и сега мога на спокойствие да си се чувствам зле 🤦🏻♀

# 596
  • На изток от Ада
Сиси те уж могат да чакат Я плувците..

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 11:01 от nasito8988

# 597
Дими , за съжаление ми се обадиха , че са негодни двете Я и въобще те са ги оплодили Sad Поне ми похвалиха днешното ембри, казаха че ги е изненадало приятно .

Аз не знам как сметнах, че тези ембриончета са от тях, нещо тотално смесих дните...
Дано след ПИД да са здравички тези! Още една пункция ли остава?

# 598
Не , това беше последната по фонда

# 599
Eх, че хубаво тръгна пак тази тема, дано всеки месец е така Hug

Мел, стискам палци да се похвалиш с хубаво ЧХГ! 🙏
sunshine,  браво за ембриончетата! Heart Eyes

На мен днес ми е 16 ден от МЦ, пик на LH не успях да хвана, малко несериозно тествах този месец 3 различни дни с 3 различни лентички (twip са се изчерпали явно навсякъде, а easyhome не дойдоха навреме). Мислих, че ову е минала тези дни, на 14-15 ден имах по-обилен ЦС и днес получих зацапване/прокървяване по хартията. Никога не съм имала зацапване в тези дни. Може ли да е някакво случайно овулаторно зацапване (никога съм нямала) или може да се дължи и на друго? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт