Отговори
# 600
  • Замък сред облаците
На мен овулаторно ми се случва 2-3 пъти в годината и то почна май след като навърших 30. Не е всеки месец.

# 601
Бъстед, аз също още не съм успяла да хвана пик този цикъл - днес ми е 18-ти ден, а за момента съм тествала от 11 до 17-ти. Имам още 3 лентички останали, та ще ги направя и тях тези дни, но нямам много надежди да хвана тепърва нещо. Продължаваме си с опитите, а какво стане - стане. Стискам ти палци и на теб! Flowers Four Leaf Clover

# 602
Мел, виждам я чертичката! Стискам палци за хубаво чхг! 🍀

Сън, съжалявам за двете яйчица! Но пък и това последното ембрионче е с хубаво качество! ❤

За овулациите и цикъла, разбрах, че този месец на доста момичета им закъснява с по много, може и заради хамавото време да е - вчера беше 10 градуса, днес 24..

# 603
На мен също ми се е случвало около О, няколко пъти в годината да имам зацапване.

Няколко приятелки (не правят опити за бебе) се оплакваха, че имам много силен ПМС, но им закъснява, може наистина да е от времето 🤷🏼♀

# 604
Аз съм от тях, закъсня с 4 дни. По едно време се зарадвах, а после си помислих за друго неприятно нещо. Правих тест - отрицателен. После ми дойде. Е казах си, че още съм в играта. Два пъти получих кървене около овулация - един път лятото и един път миналия месец. Предпочитам да е имплантационно, но кой ме пита. След изследванията миналия месец се установи, че Я са с добро качество, пием добавки и чакаме заветния миг.
Малко офтопик.За терапия започнах йога, ще включа и плуване. Записах се на курс за мотор,продължих курса по испански. Започнах и нейрографика - терапевтичен метод.А и домакинствам, гледам коте с вродена деформация на хранопровода - храня го само с мляко с биберон, разнасям го из къщи със нещо като слинг, проверявам дали повръща, диша и т.н. - сухи тренировки Simple Smile
Много се радвам, че добрите новини в темата повлякоха крак и в месец октомври.Късмет момичета!
Докторката ми препоръча да пия вечер аспирин протект - без изследвания, но пък и аз не го пия.Пък един доколкото съм чела в темата не влияе толкова на каквото и да е.
В очакване на добрите новини......

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:12 от belma

# 605
Mel, тихичко честито, да се развият нещата по най - добрия начин.
Firebird, позна, дойде ми до 24 часа , така че и аз съм отново в играта.
Чудя се дали този месец да не пробвам и аз с този мукосолван  , явно върши чудеса 😄

# 606
Ох към момента излезе само прогестерона 110 nmol/L

Искат да ме държат в напрежение явно 😀

Редактирам се - ЧХГ 56 юхуу

# 607
  • На изток от Ада
Честито мел.

# 608
Честито, Мел! Лека и успешна бременност пожелавам!

# 609
  • Замък сред облаците
Такива стойности имах 2 дни преди датата за М със сина ми 😌 Успех!

# 610
Честито, Мел! Пожелавам ти оттук нанатък всичко да е наред и да ни радваш често с добри новини! Nature Star2

# 611
Честито Мел, страхотни новини! Да се удвоя и всичко да е наред занапред! Blush

# 612
Честито, Мел  🎉

# 613
Честито, Мел! Лека и успешна бременност! 🍀🐣

# 614
  • Варна
Честито на всички с положителни тестчета в темата! Успешна бременност пожелавам! Hearts
В началото на темата пожелах да продължат +++ от предната и ето че се случва Hands Pray
Аз от вчера гледам тези подкасти на Георги Динков (Haidut)...интересно виждане на нещата ( за който е интересно):
Скрит текст:
Мислех да гледам конкретен епизод, но в крайна сметка започнах от Еп.1...
https://www.youtube.com/@%D0%A3%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0 … 0%B0%D0%B9/videos

Общи условия

Активация на акаунт