🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 323
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • Другата България
Ами Мая не мисли достатъчно. То един със сигурност ще спечели, ама другите губят гривни. Ако са само от нейния лагер.
Именно.
На нея водещото ѝ е златната гривна, но така прави почти целия си “кемп“ застрашен.
Всъщност, от нейна гледна точка има логика - тя се надява Бистра да вземе златната гривна.

# 286
Аз още не мога да ги запомня по имена.
Берке го бъркам с Еляса.

# 287
  • София
А вие гледайте Мименцето да спечели игрите - и става от "Паразита" (по Лорда) - Alien Predator. Simple Smile

# 288
А може би Мая се надява да прецака Мимо и да му срути позициите в отбора и, евентуално, да се отърве от един, които ѝ мъти водата. Нина ще се се сърди, ще се сърди, пък ще ѝ мине.. или няма и ще се изправи срещу Мая в битка. С идването на Миро и Йочколовски стана ясно, че лагер 3 не са отбор, само са събрани заедно заедно.

П.С. побърквам се, като чувам това "Кемп".

# 289
Мимо Бистра Алекс Ина
много глупаво решение
аз бих избрала двама от лагер 1, един от лагер 2 и един от лагер 3

# 290
Панталонки на сърчица... бански на лалета! Laughing

# 291
Кой се грижи за стайлинга на водещите? Много ми харесват.
Не е реклама - продуктите на райс ъп са много вкусни.

# 292
Не ми се иска да го казвам, но ми се струва, че Ина ще спечели първата битка.🥲

# 293
Изборът изглежда глупав..
Обаче.. Мая и Бистра очевидно играят заедно и единствената им цел (логична) е да трупат гривни. Би било твърде прозрачно Мая да предложи себе си, затова изпрати партнорката си срещу предполагаемо слаби играчи. Аз друга логика не виждам..

# 294
  • София
Еее, тая пък продукция..., няма ли игра с варели да им дадат Simple Smile

# 295
Мимо очаквано е трагичен.  Иначе се питам ,защо не им се "падна", като вчерашната игра? Всъщност знам отговора Joy

# 296
Какво и стана на Бистра!?!
Мая не може да предложи себе си, защото е с една гривна.

# 297
Еее, но защо така с Бистра. Колко пъти се върна. Ядосвам се.

# 298
  • София
Доказателство (или довод), че докато не сме гледали по 2-3 участия в битки на играчите (а някои нямат и едно) - сметките ни са без кръчмаря.

# 299
Много харесвам Бистра и стискам палци за нея.
Явно целта на Мая и Бистра е последната да спечели играта, да  пробва да вземе златната гривна. След това да изпрати на елиминиции Мая. Ако спечели, ще има гривни, ако загуби, Бистра ще я спаси.

Общи условия

Активация на акаунт