🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 413
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
Казаха го, дарява ги на когото реши.

# 16
  • Буркина Фасо
Канчето било пропуск. А какво пречи като са го видяли да спрат снимките, да го махнат и да повторят старта? Относно отказването не чух някой да обясни какво се случва ако някой се откаже. Какво става с гривната му.
аз съм на обратното мнение - видяли са, че с черупки и изстискване на дрехи няма да съберат необходимата вода в рамките на деня и за това са прекъснали снимките и са подхвърлили канчето. видя се, че за 2 обиколки колбата се пълни Smiley

# 17
Благодаря за темата, Дяволо! Страхотен труд- респект към теб за това!👏🏻

Радвам се да разбера, че ситуацията с канчето НЕ Е РЕЖИСИРАНА. Това подсказва, че Продуцентите ще спазват някакъв морален и етичен баланс между лични интереси за манипулиране и режисиране и интереса на зрителя за автентично преживяване и социален експеримент в максимално чист  вид!
Да му се насладим, докато взе още не е опорочен. Форматът е привилегия. Надявам се да няма разочарование на финала😉

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 11:07 от ellis

# 18
  • София
Diavolo, благодаря за темата. Уникален си както винаги.
Имам една малка поправка за това което си писал в описанието:
"И който има повече гривни на ръката си толкова повече пари ще спечели от финалните кутии на късмет, където са събрани общо 300 000 лв."
Не е точно така, тъй като има голяма доза късмет, няма гаранция, че участник с повече гривни ще спечели повече от пари от някой с по-малко гривни, така по правилно е да се каже" ... толкова повече пари може да спечели...".

Виж сега как съм го обяснил. Да, така е, ама това съм го пропуснал в бързината.
Като цяло са доста сложни и завъртени правилата, като съм се опитал да събера всичко на едно място.
Ако има още нещо допълвайте. Доколкото разбрах от Ники Николов има още неща от правилата, които тепърва ще се разбират, явно има и други нещица...

Ето какво съм редактирал/сменил като инфо:
==> На финала стигат само трима. И който има повече гривни на ръката си, ще има възможността да спечели повече пари от финалните кутии на късмета, където са събрани общо 300 000 лв, защото колкото повече гривни носиш, толкова повече сектори със съответните суми ще се отворят (всеки номер на гривната съответства на номер от кутиите в сектора) <==

# 19
  • София
Благодаря за новата тема! Снимките са разкошни!

# 20
Дяволо, огромни усилия да направиш първа страница максимално информативна, поздравления!

Груб пропуск е канчето, много непрофесионално. Може да им прави чест, че го признават сега, но не им прави чест, че не са рестартирали играта тогава.

# 21
  • Враца
Да маистина, защо не са спряли играта ?

# 22
Благодаря за темата.
Хареса ми шоуто. По-интересно ми е от ИВ.

# 23
  • Другата България
Дзами нарежда и каканиже също като Ивайло от Фермата. Ужасен.
Една зодия са и двамата, и въпреки, че това е и моята зодия, съм съгласна с написаното. Blush

Дяволо, огромни благодарности от мен за изчерпателния първи пост. Още по-големи за визитките, обвързани с лице - наистина и след старта на “Бягство към победата“ ми стана много трудно да запомня кой кой е, и къде участва /ше/. Все още се опитвам да си спомня Ина и Вера дали изобщо са ги показвали във формата, за Ина се сетих - с медузата, но Вера? А след като видях и таблицата със синхроните, в която тя е предпоследна, си обясних защо не мога да вдена коя е тя. За мъжете вече имам ясна ориентация кой в кой лагер е, жените някак ми се сливат - Вера, Лора, Петя.....и ако отново се водя по синхроните, Вера може да е следващата отпаднала.
Иначе за канчето - добре са признали, че е гаф, аз не го вярвах, но ако е било в кладенеца, докато стигне до него Секулички трябваше да е взел и нещо друго, с което да гребе. А аз не видях такова. Да е разчитал само на тениската си? И как това ще е водата им за пиене - та те си топяха дрехите в нея.....
Относно водещите - вече писах - за мен Сано се справя в пъти по-добре от Диляна, за момента. Дано се поошлайфа и тя с течение на формата, за момента е просто като една красива /много красива/ статуя, трудно изразяваща някакви емоции.

# 24
Малко оттук-оттам изгледах един след друг епизодите и още ми се размиват някои участници и имената им. Но пък вече си имам няколко, които никак не харесвам: Дзами, Гогов и Кирил. Първият, освен че явно е много силен на думи, друго интересно в него не виждам. А и отвратително впечатление ми направи как докато се караше с втория, на всяка втора дума го обиждаше. Такова поведение в спорове имат само някакви слабохарактерни индивиди. Вторият още от визитката не ми допадна много, а после в разни разговори и синхрони съвсем ми затвърди мнението за себе си. А в последния му разговор с Джулиана, когато й обясни как той иначе би се застъпил за Кирил, но лагерът му е решил да пощадят нея, защото е много по-слаб играч и той самият се причислява към това мнение... Само показа колко е ограничен и не особено наблюдателен и умен. Защото в кое по-точно Кирил се показа като по-силен съперник от Джулиана? И двамата загубиха еднакъв брой игри. В тази връзка, и нея не я разбрах, когато се отказваше, поради каква причина каза, че Кирил бил много по-достоен и много повече заслужавал да остане от нея (нещо такова)... В кое се е доказал като такъв или аз нещо пропускам?

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 13:04 от Geri2000

# 25
  • Разпиляна във въображението
Ако бяха спрели играта щеше да е намеса Simple Smile Да са огледали по-добре. Канчето не е било забранено, използвано е Simple Smile

# 26
Дяволо, благодарности за подробната информация. Голям труд си хвърлил.

Geri2000, много хора не правят разлика между "силен" играч и "силов" играч. Не видя ли ИВ 5, как постоянно говореха за Ники Бедрото или за Гатю какви суперсилни играчи са, а и двамата отпаднаха дори преди втората фаза. Единият от тях даже не знаеше да плува. Да си силен играч значи да си комплексен и да имаш социални умения; но мнозина хващат силовите играчи тип "културисти" като силни и си мислят че те с техните мускули ще мачкат наред.

# 27
Благодаря за темата и старанието!

Хайде да идва утре Simple Smile

# 28
И от мен благодарности за темата, огромен труд и старание. Респект!

На първите 10 въпроса от анкетата гласувах с ДА. Всичко ми харесва засега, и и идеята, и игрите, и участниците, и водещите.

# 29
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дяволо, огромни усилия да направиш първа страница максимално информативна, поздравления!

Груб пропуск е канчето, много непрофесионално. Може да им прави чест, че го признават сега, но не им прави чест, че не са рестартирали играта тогава.

Абсолютно. Реално погледнато, който първи вземе канчето - той печели играта. Другите двама дори няма смисъл да се борят.Щом е било пропуск,защо не спряха Секулички,в момента,в който е взел канчето,за да рестартират играта?
Не беше честна тази игра и до тук с колко равни и справедливи били битките за всички участници.

Така си и знаех,че Джулияна се е отказала заради речта на Гогов. Още тогава писах,че той направи голяма грешка,че на всеослушание заяви,че тя е най-слабата и винаги ще я пращат на игри.

Другото,което ми направи впечатление е как след една седмица епизоди,все още има участници,които виждаме/чуваме за първи път. Много ефирно време за едни определени хора(конфликтните) и никакво такова за другите (маловажните,скучните). Коя е тази Вера?

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 17:51 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт