🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 221
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Миро определено ще изпъкне. Сега най-после ще има истински конфликт с Мимо.
Мимо е страхливец, ако Миро им помогне те могат да печелят храна чрез битки, а дори и чрез морските дарове и флората и фауната около тях (малини, къпини, кокос, таралеж). Но да мислиш само че всеки човек ти е повече води лагера до разпад

Аз обаче предпочитах лагер Мимо Гарсия да влезе в пълен разпад. Мимо ми е супер гнусен. Както и антуража му.
Миро засега ми се струва малко несигурен. Не го харесаха в Лагер 1 и не отиде там. Като осъзнае че играта е индивидуална ще стане интересно.

# 121
Какво се замота с тоя сал Иван ?

# 122
Какво му стана на Йочколовски с тоя леген... Плува си свободно! Laughing

# 123
Не мога да се сетя на кого ми прилича Бистра?! Не ми е позната, а нещо в нея ми напомня на някого ?!?!?!
На мен ми прилича на Александра Богданска преди корекциите.
Стискам палци на Йочколовски, но имам 0 спомени от него в Сървайвър, а го гледах. Симеон ми беше ужасен в ИВ.

# 124
И аз не помня Йочколовски от Сървайвър, но стискам палци за него.

# 125
Не е хубаво да му помагат на Симеон и да му казват, че рака ще избяга

Ееее, тази промяна в правилата  в движение ги прави да приличат на ИВ. Лошо, а почнаха тъй добре.

# 126
  • Другата България
И аз не помня Йочколовски от Сървайвър, но стискам палци за него.
И аз не го помня, него вече наистина не го помня.
А Симеон в Максимал ми изглеждаше “благ“ човек, но наистина нямам впечатление от него като характер.

# 127
Не трябваше да намаляват количеството раци, което трябва да съберат.

# 128
1 час с тез раци, а имат още 2 компонента, явно не са очаквали толкова да се забавят

# 129
  • Другата България
Не трябваше да намаляват количеството раци, което трябва да съберат.
На Симеон сала се разпадна, Йочколовски бедства.
Това от една страна. От друга - то капаните свършиха, и това са раците, откъде да намерят повече? Joy
Излишно беше според мен да ги мъчат повече, те и двамата издъхнаха още във водата, а имат тепърва тичане за кокоси.

# 130
  • София
Гледам малко със закъснение. Направо не мога да повярвам как Мимо - човекът, който паразитира не иска нов човек. 
Иначе съм за Йочколовски

# 131
Да не забравяме, че там и вали дъжд. Нормално е да се променят в движение условията. Много трудна игра. Великани са и двамата. Въпрос ще е на психика.
Стискам палци за Йочко.
И да, надявах се, че ще се сетят да започнат от най-далечния кош.

# 132
  • София
Аз пък не мога разбера - ако "на вън" си е бутал живота по неговите си "разбирания" - как изобщо го търпят Мимо тук? Те, неговия отбор затова са и най-зле; никой не поема инициатива/отговорност. Никой не иска да прави нещо, като гледа другите, че правят нищо. И верижният ефект се умножава с бавна разграждаща сила.

# 133
Както Fortuna писа, преди да започне епизода дадоха промо за утре и се вижда кои двама продължават. Гаф от страна на БТВ.

Недоумявам как позволиха на Йочколовски да играе по гащи.

# 134
Явно само аз нямам проблем с гащите на Йочко. Изобщо даже не забелязвам гащите им.

Общи условия

Активация на акаунт