🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 317
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Някой ще обясни ли малко повече какви са тези киборги?

# 241
С две думи. Влязоха двама участници. Български офицер от 16 години (Полковника/Командира) и милионер-предриемач, който е от....узбекски произход ли беше? Лепнаха му прякора Китаеца заради дръпнатите очи.
И двамата са бивши участници в Сървайвър -България. Според Гогов/Полицая/Рекетьора това са "двама киборги"*

* кибернетичен организъм - жива тъкан върху метална сплав. Андроид или в култовата поредица на Дж. Камерън- терминатори. Предполагам че като малка си гледала Арнолд Шварценегер в Терминатор 2?

# 242
С две думи. Влязоха двама участници. Български офицер от 16 години (Полковника/Командира) и милионер-предриемач, който е от....узбекски произход ли беше? Лепнаха му прякора Китаеца заради дръпнатите очи.
И двамата са бивши участници в Сървайвър -България. Според Гогов/Полицая/Рекетьора това са "двама киборги"*

* кибернетичен организъм - жива тъкан върху метална сплав. Андроид или в култовата поредица на Дж. Камерън- терминатори. Предполагам че като малка си гледала Арнолд Шварценегер в Терминатор 2?
Нали нещо се обясняваха за активиране на киборги с някаква гривна, това изобщо не го зацепих.

# 243
  • Другата България
Слабе, сега разбираш ли, че оптимизмът ти преди дни за нечия логорея и неспирен офтопик беше нахалост?
Още тогава мислех да ти кажа, но те оставих сама да се убедиш в това.
Дори и скролването и игнора понякога не вършат работа, наказание за останалите пишещи и четящи....

Още нещо да вметна, относно мненията за манипулирана игра.
Не е нужно някой нещо на някого да показва, още повече когато САМО той вярва в него.
Защото наистина аудиторията е интелигентна, и всеки може сам да си направи изводи дали в едно действие/противодействие има продуцентска, или друг вид намеса.
Аз например вярвам, че това с колелото си беше случайност, и е напълно възможно да се случи, още повече, че съм учила висша математика и теория на вероятностите....много отдавна. Blush
Но разбирам част от същата аудитория - толкова е свикнала на машинации и манипулации при “конкуренцията“, че сега дори и да няма такава, я вижда на всеки ъгъл.
А е много по-лесно, когато се гледа непредубедено, и просто се наслаждаваш на това, което виждаш.

# 244
От излъченото в края на епизода за това какво предстои мисля, че Бистра и Мимо ще са на битка днес. 😄
Имам и евентуално някакви подозрения за Александър и Петя.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 17:18 от p.bl.

# 245
На мен ми харесват новите попълнения, особено Миро е мн добро попадение според мен, има какво да покаже. Но ако златната гривна остане при лагер 1, новите ще са на елиминация и единия ще си замине бързо бързо, за съжаление.  Надявам се някой от другите лагери да спечели златната гривна за да има раздвижване. Абе, интересно си е предаването, всеки ден може да има обрати и нищо не се знае до последно. Има тръпка да гледаш😁
Повече ме кефи от това да има една коалиция и само те да колят и бесят без шанс за другите.

# 246
Много бързо отписвате новите.
За да отидеш на елиминация първо трябва да загубиш две поредни битки, които могат да те направят богат.

# 247

Нали нещо се обясняваха за активиране на киборги с някаква гривна, това изобщо не го зацепих.

За да бъдат някакъв фактор в играта, новите играчи трябва да се сдобият с гривни, тъй като в момента са с по една. Тъй като не могат да участват в битките на богатите, единствения им шанс е да бъдат пуснати на битка за елиминация. Това и означава "активиране" в очите на Гогов, тъй като е и шанс за печелене на гривни. Затова и се замислиха дали да не пратят и двамата на такава битка, тъй като дори да спечели единя, то другия остава срещу "оригинален" участник и може да бъде лесно отстранен от златогривния.

# 248

Метафора е. Гогов нарича Йочколовски "киборга" и като говореше за него и Миро те бяха "киборгите". Идеята е, че те не могат да участват в битки на богатите, тъй като имат само по една гривна, затова могат да бъдат привикани на битка ("активирани" по думите на Гогов) само от Златногривния в края на 4-дневния цикъл.

# 249
Златногривния не избираше ли от тези с най-малко гривни кои да отидат на елиминация или се бъркам? Простете, ако още не мога да оправя правилата. 😆

# 250
Избира от тези, които имат една гривна.В случая новите имат по една гривна и може да избере да се бият двамата.Печелившия взима гривната на загубилия и ще има две гривни.От двамата нови ще остане само един.

# 251
Избира от тези, които имат една гривна.В случая новите имат по една гривна и може да избере да се бият двамата.Печелившия взима гривната на загубилия и ще има две гривни.От двамата нови ще остане само един.
Да, това исках да кажа и аз, че единия бързо може да отпадне. Те това и говореха в лагер 1, да ги пратят и двамата, ако е при тях златната гривна.
Е, аз се надявам все пак да не стане така и да ги видим за по-дълго в играта. Но ще видим, интересно се очертава.

# 252
Единия може да отпадне, ама другия ще стане по-силен, а златогривния ще си спечели враг с 3 гривни. Не е много умно. Освен това златната гривна постоянно се мени, утре може някой от двамата киборги да е със златна гривна.

# 253
Една идея по-скучен ми беше епизода, в повече ми бяха битките.

Новите попълнения всяха смут при алфите Grin
Миро ми допадна. Много добре за него, че го бива на пъзелите. Това му дава доста добри шансове, защото се видя, че има игри, където те са определящи.

В никакъв случай не мисля, че колелото е нагласено!

П.С.: Голям снеговалеж в тая тема.

# 254
Ако пратят двамата нови + още някой. Нали са трима номинираните? Ако третия спечели всичко и Миро и Йочколовски са на пангара за оставане. Единия отпада и другия отново е с 1 гривна. Може и така да стане. Ако не се лъжа това мислеха лагер 1. Разбира се ако при тях е златната гривна.
Но да, прави сте, то много сметки, ама какво ще стане - друг въпрос. 😁 Бързо се менят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт