🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 35 316
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Отиваш на ново място във вече обособено племе и първите ти думи са "аз съм свикнал да бъда шеф, тук също ще съм шеф" и после се чудиш защото те изпращат едва ли не със засилка.
Да речем първа грешка от неопитност, вълнение, адреналин,...

После отиваш и държиш абсолютно същата смехотворна реч при второ племе Grinning Пращат те пак да си ходиш и ти си убеден, че със същата реч ще те харесат в третото племе, "щот си алфа" Grinning

Ами съжалявам, но това не е сериозно, да не давам други определения, все пак играчът изглежда доста силен физически и може и да успее да стигне напред.

# 256
  • Другата България
Скрит текст:
Ако пратят двамата нови + още някой. Нали са трима номинираните? Ако третия спечели всичко и Миро и Йочколовски са на пангара за оставане. Единия отпада и другия отново е с 1 гривна. Може и така да стане. Ако не се лъжа това мислеха лагер 1. Разбира се ако при тях е златната гривна.
Но да, прави сте, то много сметки, ама какво ще стане - друг въпрос.
😁 Бързо се менят нещата.
Това за мен е най-интересното за момента - че не може да се предвиди какво ще стане епизоди напред, поне засега разбира се, още са много играчите.

# 257
Това е при повечето хора с такъв тип бекграунд - военни, сериозен спорт и т.н. Много са праволинейни и дори прикриването на истината го приемат за недостойно. Точно поради тази причина Игри на волята вече не ми е интересно - направиха игрите по-трудни, съответно кастът е предимно от професионалисти и социалната игра пада до най-ниското ниво, а стратегическа почти не съществува.
Отделно от това изглежда Йочколовски искаше да се обгради с други алфи и мислеше, че и те това биха искали, а всъщност е точно обратното.

# 258
Не бих прибързвал с такива квалификации че Командира е "тъп военен", но бе грешка, че издаде как е свикнал да командва.
Въобще не е грешка. Влизаш в къщата и късаш главата на котката, да е ясно кой командва тука! 😆

# 259
  • Другата България
Същото мисля.
Така поне враговете си ще отсееш по-лесно, ако имаш нещо на етаж две.

# 260
Не мисля, че Йочколовски се притеснява, че няма да го харесат, защото е свикнал да командва и им го е казал. Въобще не му дреме, просто ги информира как ще бъде, проблемът си е техен!

# 261
Не мисля, че Йочколовски се притеснява, че няма да го харесат, защото е свикнал да командва и им го е казал. Въобще не му дреме, просто ги информира как ще бъде, проблемът си е техен!

На този етап такова поведение не му носи позитиви. Ще бъде мишена нон стоп. Все пак не са останали Мимо и гимнастичките.

Изказването му  “аз имам обект на Бояна с 8 работника” не е сериозно…

# 262
Йочколовски няма особено голям шанс да заблуди някого. Той просто има излъчване на човек, който е свикнал да го слушат. Миро, Ивайло, Георги изглеждат като мъже, които са отворени към разговор, Йочколовски не изглежда такъв, та няма и смисъл да се опитва.

# 263
Какво означава, че в темата има голям снеговалеж?
Не се бъзикам, наистина не знам за какво иде реч.

# 264
Какво означава, че в темата има голям снеговалеж?
Не се бъзикам, наистина не знам за какво иде реч.

Аз го разбирам като голяма активност, много отзиви, мнения и коментари. 😄

# 265
Снежният лорд ги дразни, че много пише, казано направо.

# 266
Благодаря за отговорите.
Забавно е в темата. Hug

# 267
  • София
Скрит текст:

Мхмхмхм, доообрее, какъв е шансът в два поредни цикъла на диска първо да бъде изтеглена Бистра, а веднага след това най-добрата и приятелка, Мая? Има ли математици тук? И Мая е дори само с 1 гривна на ръката, т.е. има възможно най-минималния шанс. Как пък на никого от вас не ви прави впечатление и не се коментира?
Извинявам се много, но не ми е серозно. Поне да не го представят като някакъв късмет и случайност, много ви моля. Иначе лошо няма, ако това е единствения начин за побутване и водене на сюжета...

Не съм голям математик, но ако правилно съм изчислил - 0.035% шанс да се случи последователно. Не е много, но не е и малко. Не виждам и как може да се нагласи самото въртене, ако трябва да съм честен.

Ахам,
А специално на Мая шансът е 0.93%, ама приемам го, няма драми. За мен по-скоро е шокиращо, че при 4 цикъла/завъртания на диска, най-многобройното племе от 12 човека (снощи бяха 11) и следователно с най-много гривни (възможности) не взеха нито веднъж властта. Е, това вече чисто математически си е супер малшанс...
Искам да видя още няколко цикъла и ще си направя вече по-сериозен извод, но по-скоро гравитирам около хипотезата ми, че са си градили монтажа и това от кого колко и какво да показват именно заради капризите на съдбата и шанса. Т.е. тези дето ги гледаме нон-стоп си има причина. Избраници на диска, златногривни, с повече сини гривни и т.н. и т.н. Само Ванеса е изключение. Simple Smile
А ако не е и това, то ги поздравявам за начина по който пращат по-задълбочени анализатори като мен за зелен хайвер. Simple Smile)
Колкото повече се опитвам да разгадая концепцията толкова повече се оплитам, тук си приличаме с Неделчо.
Защото реално това шоу може да се спечели със страшно много тактики и варианти, но също така и с нито една от тях да не успееш. Много ми се играе между другото.

# 268
Diavolo
ами като започнат записванията иди. Според мен ще има втори сезон.

# 269
  • Другата България
За мен е твърде рано за каквито и да е задълбочени анализи, дори опити за такива.
Много са участниците, 90% от тях нямат идея защо са там и как се играе тази игра, респективно решения се вземат от “племето“ - а.к.а от шефа на племето, за момента личното и най-вече - логичното мислене са кауза пердута за повечето от тях. Решава се според зависи в кого е златната гривна и се играе на “кемпове“.
Та, с оглед на всичко това, не се напрягам отсега да мисля “задълбочено“.
Анализите са ми любими, но когато има какво да се анализира, за момента почти няма играч, който да мисли стратегически дългосрочно.
Еляса ми влезе в полезрението, от снощи.
И надеждите ми са в Миро - все пак е Сървайвър. Но очаквам и още изненади.

Това за синхроните го писах и аз, още след края на първата седмица.
И също смятам, че който е с най-малко синхрони, не се е задържал на острова.

Общи условия

Активация на акаунт