🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 540
  • 758
  •   2
Отговори
# 360
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Приключвам с Острова на Мая и Бистра.
Едно и също до втръсване - едната взема златна гривна,другата избрана от Колелото, пък после битки,които пак двете печелят и цикъла така ще се върти,защото общо имат колко? 20+ гривни? До гуша ми дойде от тези двете.

И факта,че са с много гривни,нито има шанс скоро да бъдат застрашени дори минимално от изгонване, както и шанса те все да са избрани от колелото е 1:5,даже по-малко,защото не всички 100 гривни са в играта.
Мая е колкото грозновата,толкова и злобна и хитра. Бистра е симпатяга и играе някак си по-дружелюбно.

Цялото предаване се върти около тях!
Другия сезон ако го поизмислят по-добре,да ми пишат.

# 361
  • София
Не разбрах защо Александър да иска да губи. Там, където имат само по 3 живота, всеки е ценен. Трябва да си много голям стратег и рисков играч, за да го направиш, а Алекс не е такъв. И той е Мишка като Кънчо и Мимо.

# 362
  • Другата България
Той сам си го каза - не иска да играе за Златната гривна.

За Бистра мисля същото като Дяволо. Много шум за нищо.
Според мен Писова ще покаже повече от тях двете.

# 363
  • София
Или го е казвал, за да има обяснение, ако падне от момиче. Той не е длъжен да играе за златната гривна. Може да си трупа гривни и златната да я остави на друг. Изобщо няма логика да иска нарочно да се откаже от една или две гривни

# 364
Охх, нещо ми е доста скучновато. Чакам само игрите обаче и там с това подсказване обезсмислят нещата. Синхроните са ми досадни.  Уж любовната интрижка също. Толкова са ми изкуствени и без грам емоция...като по сценарий. Тая Грозда ужасно досадна. Кънчо нагъл. Другите скучни.. Нещо няма за какво да се хвана и гледам малко като по задължение.

# 365
Прави ми впечатление, че тук във форума, темата се обсъжда възпитано, интелигентно и без злоба, а сме хора “без лица”. Докато във Фейсбук непрекъснато се сипе някакъв хейт от диваните.

# 366
Алекс спокойно можеше да си спечели и да НЕ играе за златната гривна - личен избор е дали да предявиш претенция след като си спечелил игра на богатите. Просто си падна като пич Joy
Струва ми се, че в лагер Глория Кирил краде храна- изведнъж рязко спря да мрънка и вдига гири, че нямало храна и са гладни, а кротко кротко си стои и мълчи.

# 367
В лагер 3, нещата можеха да се случат и по-динамично ако не бяха пуснали двама нови играчи и бяха оставили нещата на естествен разпаз. Реално едва тази седмица започва да става интересно при тях, има двама от лагера на Мимо, номинирани за гонене и Бистра, която ще решава кого да спаси.

Аз предпочитам да гледам лагер 2, там са се събрали цял куп разнородни хора и има множество конфликт.

Кой краде според вас? според мен - Кирил. Изведнъж се кротна, дори отиде да помага (вероятно са му подсказали, че поведението му е грозно) и не пъшка за храна както преди. Шериф обаче също ми е подозрителен, защото той разпределя храната, може да е чопнал нещо.
Съжалявам че не ни показаха кой краде.

Лагер 1 са ми ужасно скучни, но то е защото нямат битови драми, а само спор кой да е тарторът. Дзами поне за мен поведе две битки едновременно на два фронта - едната срещу Гогов, другата срещу Влади.

# 368
Алекс, ако беше спечелил има правото да не играе за златната гривна, но не и гръбнака и смелостта да го направи.

# 369
Като заговориха за краденето Кирил нещо измрънка, че бил против малките порциони, ама не искал да се цепи от колектива...това за мен си беше признание. Не му обърнаха внимание, защото го каза с половин уста. Все още не се усещат, че трябва да въведат стражи, и ако някой краде стражът да носи отговорността.

# 370
# 371
Само да кажа, че искам вече да видя Грозденка в битка. Някаква анархистка с къс фитил. Smiley С нейния темперамент, битката ще да е епична, на кило кръв и метър кожа. Еле пък, ако заподозре, че и там нещо са я ощетили, ще се ходи вече в  Страсбург. Няма начин! Smiley

# 372
Грозденка съжалявам, че не се събра с Мимо, щеше да е интересно.
За някои неща е права, за други - не. Много ѝ е къс фитила.

Лора принципно беше права, че те даваха, даваха, даваха на Лагер 3, сега те се сетиха изведнъж че искат да разменят, когато кремъка е в тях. А нищо не са давали. Обидно е и я разбирам. Предвид че имат повече неща от Лагер 3 и аз бих отказал всякакви бартери с тях!
Обаче не бе права, че взе това решение сама, трябваше като се върне да обясни на останалите как стоят нещата и да има гласуване.

Грозденка много се пали, искала да изяде сега нещата си, ама не поставя въпроса съгласна ли да не ѝ дават нищо повече, а само да ѝ дадат нейната една дванадасета и като не ѝ остане нищо да не иска ядене от общата храна?
Тия с тютюна са ми много смешни. Пушенето е лукс, знам сериозни пушачи да са отказвали цигари. като ще влизаш на такова място се лишаваш от такива неща, Грозденка е типична инфлунсърка - не може без храна, не може без тютюн, не ѝ кеф да спи на дъжда, ама не я видях да се преработи пък иска 300 000. После ще реве, че е дикриминирана.

Лора допусна само една грешка, но постави нещата пред всички и не поиска гласуване. Но то и Грозденка не поиска веднага се продаде. Реално в лагер 2 и лагер 3 има по 4-5 фракции и докато не остане едно малко ядро и в единия и в другия лагер (в единия от 2-3 души, в другия от 4-5) няма да се оправят нещата.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 11:48 от Не се сърди, човече

# 373
Приключвам с Острова на Мая и Бистра.
Едно и също до втръсване - едната взема златна гривна,другата избрана от Колелото, пък после битки,които пак двете печелят и цикъла така ще се върти,защото общо имат колко? 20+ гривни? До гуша ми дойде от тези двете.

И факта,че са с много гривни,нито има шанс скоро да бъдат застрашени дори минимално от изгонване, както и шанса те все да са избрани от колелото е 1:5,даже по-малко,защото не всички 100 гривни са в играта.
Мая е колкото грозновата,толкова и злобна и хитра. Бистра е симпатяга и играе някак си по-дружелюбно.

Цялото предаване се върти около тях!
Другия сезон ако го поизмислят по-добре,да ми пишат.
Различни предавания ли гледаме? Златната гривна е у Гогов, а Мая е застрашена от изгонване. Какво са виновни момичетата, че играят и влизат в монтажа. Днес гледахме и Грозденка, Владо, Гогов… критикувайте, ама поне обективно, на пети епизод да се говори за бутане е твърде рано.
Добре, че не гледате Къщата на инфлуенсърите Joy За 18 епизода има хора, които се чуват само на номинации, даже не знам как не са дали някой от “главните” да им чете вота.

# 374
  • София
Мен продължава да си ме кефи предаването и да не виждам нищо нагласено.

Играя редовно настолни игри и на едната примерно въпреки че комбинацията от зарчетата от 6 и 8 трябва да се пада най-често, редовно някое от двете почти липсва за цяла игра, а се е случвало 5 да се падне 8 пъти подред. Шансът е минимален, но понеже са си нашите зарчета не се съмняваме. Играя я понякога и онлайн и там има избор между Рандъм и Балансирани зарчета. Правилното е да се играе с Рандъм колкото и поянкога да е невероятно, че се пада все едно и също. Късмет!

Някой питаше за Йочколовски как е бил и в Чикаго, мъжът ми го познава, но не са близки, не го е виждал последните 4 години. Таа заминал е с родителите за САЩ, съответно там е бил военен, но са имали дълги отпуски понякога и си е идвал тук, в Сървайвър, движил си е и други неща. Затова има припокриване.

Дано утре вечер на диска се падне вече някой нов, поомръзнаха ми Лагер 3. Интересно ми е каква ще е динамиката, ако друг избира.

Общи условия

Активация на акаунт