🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 478
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • София
За кой е пропуснал 😊

Моля оценете епизод 6

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 406
  • Другата България
Малко красота. И отново - адмирации за стайлинга на водещите.
Тупарев, гледаш ли?
Скрит текст:

# 407

Такива притеснения "имам мишена на гърба" са за слабаци
Не мисля, по-скоро е стратегия на човек, познаващ възможностите си. Александър действително е физически слаб и няма много шанс срещу другите мъже. В крайна сметка това е игра за оцеляване, не виждам нищо лошо стратегията му да е да не бие на очи и да оцелее още някоя друга седмица повече, когато физически силните мъже ще са свалили вече 10на кг маса.

В тази игра физиката има много малко значение. (играта на тези които влязоха внезапно бе по-скоро изключение). Виждаме, че може да си много як и останеш последен в три битки - и Кирил е добър пример. Шериф също е добър пример, има коремче, а стана втори.
В същото време Бистра не пращи от мускули, а вече има 8 гривни.

Нейсе. Ако чака прекомерно дълго време може да дойде момент, където  две трети от играчите имат кой по шест кой по осем или дори десет гривни и той да е в неравностойно положение.

# 408
  • София
Симеон гост на Преди обед с водещ Туджаров.
Докарал е в студиото уникален сокол, който по думите му може да убие и вълк.
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/simeon-stankovich-koj … 00-te-grivni.html

# 409
Абе Лорде, коя Ива от Ив е ослепителна красавица? Вярно, че очите различно гледат ама красавица... Trollface
Тук е факт, че при жените, уви, чисто визуално има дефицит. И не мога да си изкривя душата и да не призная, че Грозденка е наистина естествено красива жена. Да, мургава, да, не ми допада като персонаж, но е красива.
По друг начин, обаче, стоят нещата при мъжете - няколко от тях са с приятно излъчване, като аз вече бях споменала, че визуално Кирил е изцяло по мой вкус Flushed   Дзами и Берке (мноооого ниско обаче това момче) също са хубавелковци.

За епизода довечера - очаквам мъжка битка Tired Face

# 410
Абе Лорде, коя Ива от Ив е ослепителна красавица? Вярно, че очите различно гледат ама красавица... Trollface
Тук е факт, че при жените, уви, чисто визуално има дефицит. И не мога да си изкривя душата и да не призная, че Грозденка е наистина естествено красива жена. Да, мургава, да, не ми допада като персонаж, но е красива.
По друг начин, обаче, стоят нещата при мъжете - няколко от тях са с приятно излъчване, като аз вече бях споменала, че визуално Кирил е изцяло по мой вкус Flushed   Дзами и Берке (мноооого ниско обаче това момче) също са хубавелковци.
Дано не визира плувкинята от сезон 5, която много мъже определяха за топ красавица, а аз така и не видях.
Грозденка е много красива и си е точно ромска хубост... ама тоя характер Grinning
Още като тръгна предаването имаше много коментари как по-хубавите мъже са тук, а не в ИВ. Няма някой мой тип, ама като се загледам повечето са доста симпатични.

# 411
Да споделя и аз моите малко абсурдни и много непопулярни размисли.
 Започвам да се чудя, дали “простодушния” и нищо не умеещ Мимо всъщност не е само една маска. Чухме как стратегията на част от мъжете е да се правят на слаби играчи, в което има логика разбира се. Нека силните и агресивни участници се “избият” помежду си и тогава изгрява звездата на “слабите”. И кой най-натурално изглежда слаб и не на място - Мимо. Ако бях на мястото на останалите играчи по никакъв начин не бих го пращала на игра за елиминация. Защо? Ами има силни играчи за отстраняване, а и впечатлението ми е, че ми е в ми е в кърпа вързан, когато и да се изправя срещу него. В същото време ми направи впечатление, че мисли “out of the box”,  което си е огромен плюс за стратегическа игра. А и кой по д…лите ходи да си преодолява фобиите в реалити?
Не знам, много възможно е да съм съвсем заблудена, но ми се струва, че ще стигне доста напред в играта.

# 412
Мимо ако само се правеше на слаб играч нямаше да падне и на втората игра, за да  бъде номиниран за елиминация.
@Литъл Мис,
@ Clouded

Скрит текст:
За Ива съм имал предвид точно плувкинята от сезон 5. Като мъж гледам, за мен тя е красавица - и в лице и в тяло. Впрочем много ясно че мъже и жени няма да имат един поглед съответно за мъжка и женска хубост. Ама това е друга тема.

# 413
Мимо ако само се правеше на слаб играч нямаше да падне и на втората игра, за да  бъде номиниран за елиминация.
@Литъл Мис,
@ Clouded

Скрит текст:
За Ива съм имал предвид точно плувкинята от сезон 5. Като мъж гледам, за мен тя е красавица - и в лице и в тяло. Впрочем много ясно че мъже и жени няма да имат един поглед съответно за мъжка и женска хубост. Ама това е друга тема.
Други мъже са на различно мнение за Ива, зависи си от мъжете.

Скрит текст:
Относно различните критерии има много изследвания, че мъжете считат за привлекателни мъже, които са много мъжествени, а жените - жени, които са много женствени, като много се пренебрегват другите черти. А това се оказва, че не е така, когато хората оценят срещуположния пол.

Затова например жените си надуват циците и дупетата например, вярвайки, че така ще са по-хубави за мъжете, а мъжете се опитват да качат мускули. 

# 414
Лорд ,

Скрит текст:
тук не е до мъжки и женски поглед, а до очи. Всички очи различно гледат. Съпругът ми например я намираше Ива за грозна, а друга участничка (Мудева) смята за красива. Така че е до вкус Smile Телата на плувкините за мен са доста мъжки и не ги намирам за сексапилни. Вкус и вкус. Дай да не спамим темата  и другите участници излишно, моля да ни извините Kissing Face

Според мен ще разкрият кой краде храната, няма шанс да се изпусне това. Днес ми се струва, че няма да приемат само единия в лагер 3, което си е чиста глупост, ама нейсе..Миро не му и трябва да остава в лагера на търтеите..

# 415
Да, нормално е да разкрият, защото досега не знаеха, че се краде. Сега 100 очи ще гледат храната. Може и стража да сложат и тогава стражата ако изпусне крадеца ще бъде заподозрян.
Кирил няма да издържи на такъв строг режим, ще се издаде.

# 416
Този Мимо е от най-неприятните типажи .Осъзнава че е различен , но не с много положителни качества и с една упорита наглост се опитва да извлече дивиденти . Явно е ултра мързелив и неспособен и се опитва по лесния начин , с YouTube канал да припечелва . Но е толкова безинтересен   скучен и на какво отгоре с голямо самомнение , че канала му и блога му се гледат от 40-50 души .Момчето дори направил клип с брутално лош английски да се обяснява нещо. Играта с нищо не печели от такъв участник.

# 417
Бистра ще се самопредложи, правилно ли разбрах?

# 418
да
ще гледам как сметките на Бистра ще излязат криви

# 419
Що за идея да дръпне Дзами настрани и да му каже първо на него!? Съвсем ще се вземе за велик.
Рената има мустаци.

Общи условия

Активация на акаунт