🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 502
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Аз любовната история все я превъртам, така че не знам на какъв етап е. От вас се информирам Simple Smile
А Кирил, след спасяването му миналата седмица, очаквам доста да се задържи.

Снощи малко се разсеях и не разбрах със сигурност - Грозденка си призна, че тя е вземала храна ли?

# 511
Да, Грозденка си призна пред камерата, че е взела барчето, което и' се полага и си е чопнала още едно.

# 512
  • София
Без да си кривя душата, гласувам както ги "намирам" нещата - и за пореден път съм с 25/30. (Може би - вече като виждаме как вървят игрите и самото предаване, някои въпроси търпят промяна...)
Ако съм разбрал правилно - щом във 2-та част играчите ще залагат All In, не виждам за какво от сега трупат гривни. И ще вземе да излезе по-рационално поведението на онези, които засега си траят и не разкриват кой знае какво от себе си. Или даже блъфират.
Смятам, че дори и "паразитите" (няколко с един маршал измежду тях), и "селските битълси" (моето си определение - доста народ са сред тях), изведнъж могат да ни изненадат. Всъщност, колко пък да не сме ги разпознали след минимум 2-3-4 седмици игра.

(Вариант: играят тогава 4-ма с по 20-15-12-8 гривни. Бие оня с 8те и му стават 50, падналият бие другите в елиминацията и отново има над 30-тина. Хубаво, от обеднелите някой си хваща самолета. Но бързо ще се разбере, че нямаш сметка да играеш и биеш трима с общо 6 гривни, а по-добре - трима с 30. Тогава пък разни индивиди с по гривна-две ще си седят, докато не дойде финалният отстрел. Или не ми е ясно, или ще има по-значително променяне на правила.)

# 513
  • Другата България
Аз любовната история все я превъртам, така че не знам на какъв етап е. От вас се информирам Simple Smile
А Кирил, след спасяването му миналата седмица, очаквам доста да се задържи.

Снощи малко се разсеях и не разбрах със сигурност - Грозденка си призна, че тя е вземала храна ли?
Призна си, че е “гепила едно барче“.
От нейната уста прозвуча някак....естествено.
Но, това не им решава кардиналния проблем с кражбата на храна.

Относно “влюбените“ - аз нямам представа как и дали изобщо тази любовна история е продължила СЛЕД края на формата, защото умишлено се пазех от спойлери. И няма лошо хората да се обичат - млади са, да речем, намерили са се там, харесали са се, опознали се..малко...обаче! Това екранно време, което отделят на тяхната любов, или “любов“, могат да го използват за хора като тренера, като малкия Виктор /той е абсолютно безличен до момента/, Георги, Секулички, Иван, и т.н. Те са равноправни участници, и съм сигурна, че образите им ще са интересни на зрителя по един или друг начин повече, отколкото сърчицата от банани и обясненията в любов. Да не говорим за “изненадата“ - екскурзията, която Берке поискал за двамата до друг остров....че утре Киро ще реши да очарова Бистра, и ще поиска полет с парапланер над друг съседен остров. Гогов ще хвърли око на Лора /примерно/ - ще поиска разходка в амазонската джунгла....и зрителят ще е длъжен да гледа тези неща, защото просто са част от формата. А за мен са излишен пълнеж, но Ники Николов не може да избяга от ББ си природа. Blush
Така де, и малко критика да им хвърля, няма само суперлативи.
Иначе да, и аз смятам, че Биляна ще им влезе в “алианса“, на четиримата, но подозирам, че ще станем свидетели на отказ /под някаква форма/ на Берке в полза на Биляна, ако се стигне до това да играят един срещу друг. Или пък /това е по-вероятно/ - Берке ще си даде гривните на нея, в някакъв етап, на някакъв етап.

# 514
# 515
Аз по-скоро го виждам като Берке да избере Биляна пред алианса си и оттам да има някакъв конфликт. При всички положения силно се надявам да е Бостън Роб - Амбър ситуация, а не просто пълнеж.

Колкото до непоказаните играчи - не мисля, че има какво да се покаже на този етап. Дзами, Гогов, Владимир и прочие са все ярки и цветни персонажи, които изсмукват въздуха около себе си. Като се изгорят и фитилите, и социалния им капитал ще се надигнат по-бекграунд героите.

# 516
  • Другата България
Именно защото “го изсмукват“, и не остава време за другите.
А не всеки държи да гледа арогантност, простащина на моменти, скандали между алфа мъжкари, сексизъм, коментари за останалите и т.н.
Лично аз нямам нищо против, но ми се иска да видя нещо и от Виктор, когото си харесах още в първи епизод, Георги, когото харесах във втори и т.н.
Дзами вече ми идва в повече, Гогов и той.
Поне да разгърнат Миро и Йочко, ако не друго.
Гледат ми се хора, които показват наченки И на мисъл, не само на сметкаджийство.

Не вярвам да се стигне до класиката Бостън Роб - Амбър.
Много са млади и двамата, Берке дори е по-малък от Биляна.
Не, че това има значение, но така ми се струва.

# 517
Лично на мен пък ми харесва любовната история. На фона на простаците е приятен момент. Смятам че е искрена.
Впрочем който е чел "Игрите на гласа" знае, че такава история  - нагласена или не - вдига рейтингите и е нормално да я показват.
Обаче за мен е ненормално да ми дават един час тарторските спорове в Лагер 1, а да не показват Секулички, Тренера и да покрият така много Кирил, когато в първата седмица имаше драми около него.
В момента действието е съсредоточено на 80 процента върху лагер 3, врху 15 на Лагер 1 и 5 - на Лагер 2

# 518
Абсолютна красавица е. Има и убийствена кожа. Да не говорим за походката.
https://www.instagram.com/p/Cyy0Y2crkiz/?hl=bg&img_index=1
https://www.instagram.com/p/Cm-BvpFsBsh/?hl=bg&img_index=1

Чудех се на кого ми прилича Бистра и сега зацепих - на Александра Богданска.

Бие я по нос 👃
Въобще не е красавица, но има убийствен крак.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 11:00 от ddarri

# 519
И според мен Вихра е красавица.
При това е класическа красавица, доста извън съвремените клишета за красота.

# 520
  • София
И според мен Вихра е красавица.
При това е класическа красавица, доста извън съвремените клишета за красота.
Вихра? Коя е пък тая, аз уж гледам епизодите ама такава не помня Joy

# 521
и аз това искам да питам коя е Вихра?

# 522
  • София
Ако имат предвид Бистра, да си кажа моите 2 стинки по въпроса: много е фалшива, и с тази нейна религиозност съвсем ме отблъсква. То като цяло от целия каст още не мога да харесам някой участник, но определено един по един всички ми влизат в минусите, да видим до края дали някой ще остана поне на нулата (по скалата на Diavolo) Joy

# 523
Точно в тия снимки в Инстаграма и няма ни една без яко филтър и корекции на носа, сори.. носът и супер тясното лице ми убиват всичко хубаво в лицето и, не знам. Единствено дългият крак е трепач Heart
Да си кажа аз в промото за идната серия видях златната гривна в Бистра Thinking Което и откровено предпочитам, защото ми е прекалено рано да си ходи Миро или Мистър Гащета. Интересни са ми и в ролята си на зрител не харесвам да си ходят силни играчи в началото и да гледам слабаци. Но в ролята си на участник най-логичното нещо, което бих следвала, е да гоня първо силните. Това не е игра на чест и достойнство, а стратегия Wink

# 524
Бистра аз не я намирам фалшива, но ми е наивна.  Не помня да съм я виждал на нито една Олимпиада, или международен форум и мисля че разбирам защо. Бързо прегаря, не умее да си оптимизира силите, а и не е чак толкова добра на балансите - средна работа е. Отделно че си надценява уменията и бързо почва да "хвърчи" в облаците
Поведе се по акъла на Мая, нарисува си голяма мишена на гърба. Само че сега Мая е в по-изгодна позиция с една гривна може да си кюта, да си върне две гривни с помощта на Бистра, а като дойде момента да предизвика Бистра, която ще има 15-16 и да ѝ вземе всичко.
Междувременно Бистра се превръща в цел на всички други.
Не се усеща че е пушечно месо. Да, млада е, но тази наивност не е само от младост, ами и неоптиност издава. Прекалено е чистосърдечна и явно вярва че другите трябва да са такива. Бистра не би оцеляла в Лагер 2, където се краде храна.

От една страна ми изглежда нерешителна, от друга - наивна. Буди симпатии, защото не е злобна, но не я виждам като финалист.

----
Аз в промото видях че Бистра е широко усмихната, логично е  да е победила.

П.С. Къде видяхте религиозност в Бистра? Да не я бъркате с Рената, която е нумероложка?

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 11:22 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт