🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 437
  • 758
  •   2
Отговори
# 570
Гимнастичките не са ли дребни и слаби, бре?! Тази Бистра е като великан!
Състезателките по художествена гимнастика обикновено са слаби и високи.
Бистра вече не се състезава и е нормално да е качила килограми.

Това не е истина. Много често сътезателките са с нормален ръст или дори ниски (Симона Пейчева - 1,60, Илияна Раева - 1,64, Боряна Калейн - 1,68 и пр.). На последната Олимпиада имаше едни миньонче. Не видях обаче сътезателка с близо 1,90 височинаа. По-скоро плувкините са по-височки., също и баскетболистките и волейболистките.
Гимнастичките са снажни и източени, но не и високи.
Бистра никога не е ходила на Олимпиада, нямаш шанс с тази физика.

# 571
  • Другата България
Това да, но аз не говоря само за плуването, а за всички компоненти.
Но все пак това е моето мнение, така го видях аз.
Просто Гогов не иска на толкова ранен етап да става “черна овца“ за племената, отстранявайки играчи.
Не е толкова глупав, не иска да е в светлината на прожекторите, и според мен това е правилна стратегия.
Винаги е по-добре да те подценяват.
И според мен Гогов нарочно се бави, снощи каза, че не му се носи отговорност кой да бъде елиминиран.
Именно, той И си го каза.

# 572
  • софия
Гогов толкова си може. Издъхна след плуването и реши да го замаскира зад кавалерството.

# 573
Нешка няма грешка!!!

# 574
Тия реплики са ѝ малко излишни. Даже не съм сигурна, че са белег за някакво предимство.

# 575
Прави си самореклама момичето. Но е досадно.

# 576
А на мен ми допада, помни Бистра най - яката закалка.
Браво!
Не мисля, че Гогов ѝ даде играта.

# 577
Направо ѝ  я подари.  Joy

# 578
Тия реплики са ѝ малко излишни. Даже не съм сигурна, че са белег за някакво предимство.

Нешка е синоним на яка школа - труд, усилия, дисциплина. Нешка е направила и вероятно продължава да прави шампионки. И това би трябвало да се уважава. Спортните успехи изискват изключително много.

Кирето в атака 👀 поне визуално си отиват.

# 579
Оф, тоя Киро е толкова бляк, не знам коя жена ще го хареса.  А с тоя говор ме дразни ужасно.

# 580
Гогов хем издъхна на плуването, хем не му стиска да носи отговорност за елиминирани и спасени. Ама го замаскира.

Тоз пък Кирил като невидял жена. Ту тая, ту оная... която му върже.

# 581
  • Другата България
Киро с това слагане на всички жени, този поглед /бляк/, този говор...още повече ми става антипатичен.

Йочко пак е по гащи.

# 582
  • България
Марина се изказва като Злобната вещица, завиждаща на Снежанка.

# 583
Кирил не стига, че външността му, говора му ме отблъскват, ами и се държи, като пубер и невидял жена.

# 584
Много благодаря на Ауткаста за качването на епизодите. Обаче тази платформа много ми бъгва. Видеото тамън почне и после спре. Някой да изпитва същия проблем?
Да, просто си свали епизода и после си го трий - мисля че ще е по-добре. Microsoft са си оставили ръцете в драйва им

Общи условия

Активация на акаунт