🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 492
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Защото е нагъл, вулгарен и се има за нещо повече.

Много харесвам Бистра.

# 646
  • Варна
Искам Бистра и Мая аут. Да видим тогава с какво самочувствие ще обяснят загубата си.

# 647
Искам Бистра и Мая аут. Да видим тогава с какво самочувствие ще обяснят загубата си.

Бистра си печели игрите и никой копче не може да ѝ каже. Да печелят и другите, никой не ги е спрял.

# 648
Получи им се в крайна сметка стратегията на гимнастичките. Добра седмица за тях. С не малко късмет, разбира се, но това, което си бяха наумили, успяха да го постигнат.
Не беше лош ход на Бистра да изправи тримата от лагера си един от срещу друг. Въпреки че не харесвах Яна, стана ми малко тегаво как я сготвиха. Но такава е играта.
Ловенето на тези риби най-вероятно е било доста трудно, но не беше атрактивно за зрителя. Искаше ми се да има и втора част на играта.

За картофите и аз съм на мнение, че е малко нечестно спрямо останалите лагери. Дано ги компенсират.
Но пък евала на лагера за сала. Доста труд са положили.

Продължава много да ми харесва играта. Правилата дават възможност за страхотни обрати и трудно предвиждане на събитията. Стратегиите не винаги ще работят, ще има доста изненади.

Гласът зад кадър не е ли на Сано? Гледам, че на първа страница друго име пише Thinking
Изпуснала съм какви ще са правилата във втора фаза и кога започва тя. Може ли някой да сподели накратко?

# 649
Защо Дзами така ви дразни 😀

Дзами не ме дразни, Дзами ме отблъсква и донякъде отвращава с мнението и отношението си към жените, и не само.

# 650
# 651
Подразни ме Мая, много демонстративно се мотаеше на играта с рибите.Демонстрация на наглост.

# 652
И още нещо което пропуснах снощи - сблъсък Рената и Дзами.  Прехвърчаха искри. По принцип не харесвам, но в случая съм на нейна страна.
Дзами е узурпирал тарторското място. Сърди се, че не можела да си променят вкуса всички заради един човек. Ами да промени той своя! Да, Рената не подходи тактично, като просто "обяви" че ще готви тя, но и Дзами можеше да подходи по друг начин. Да каже, че си е взел бележка, да подходи с чувство за хумор...сега показва комплексарщина.

Дзами дотук се скара с Гогов, сега пък с Рената. Прекалено насериозно се е взел.

# 653
  • София
И аз харесвам Бистра, все усмихната, лъчезарно момиче.
Ходът им не прорабори особено, все пак целта на всичкото това беше да върнат Мая в играта. Миро сигурно ще заиграе с тях, което е плюс за всеки от тях, за да станат по-голяма коалиция, но можеше да стане и по друг начин.

Мая ме впечатли как беше отишла да играе. Направи малко шоу. 😁 Не се ли научиха от миналата седмица. Да имаш тениска може да е плюс, сложи си, пък ако не трябва, ще я махнеш. Миро добре ловеше в нея. Яна дори ластик май нямаше.

# 654
  • София
Харесвам Бистра. Колелото й даде шанс и тя направи каквото можа и както разбира играта. Хубаво или лошо, използва шанса си, а не беше пасивен наблюдател. Сега вероятно колелото ще посочи някой друг и той ще реди играта.
Според мен има повече хора, които й симпатизират и по-малко, които са й врагове. Само не разбрах защо Марина й се заканва - спортна злоба (което всъщност е нещо положително) или нещо лично.

# 655
И аз харесвам Бистра, все усмихната, лъчезарно момиче.
Ходът им не прорабори особено, все пак целта на всичкото това беше да върнат Мая в играта. Миро сигурно ще заиграе с тях, което е плюс за всеки от тях, за да станат по-голяма коалиция, но можеше да стане и по друг начин.

Мая ме впечатли как беше отишла да играе. Направи малко шоу. 😁 Не се ли научиха от миналата седмица. Да имаш тениска може да е плюс, сложи си, пък ако не трябва, ще я махнеш. Миро добре ловеше в нея. Яна дори ластик май нямаше.

Ходът е рано да го оценяваме, беше рискован
имаха три цели - да задържат Мая (по-възможност тя да спечели гривна), да спечелят за съюзник Миро, да изгонят някой от другата фракция.
Третото се получи. До голяма степен Мая сама си го постла, като почна да дава акъл на Бистра как да обработва храната, а тя гледаше отстрани
Дали второто (Миро за съюзник) се получи предстои да видим.
Що се отнася до Мая....тя изобщо не се назори явно с мисълта, че каквото и да стане Бистра ще я спаси. За мен това е силно грешен ход от нейна страна, другата седмица златната гривна може да не е в Бистра.
Бистра не е толкова силна, просто вади късмет; отделно ѝ дават постоянно битки с баланс; да не говорим че все има слаби съперници - Грозденка, Иван...

# 656
Според мен да снощната битка трябваше да изберат противници, които Мая може да победи и да вземе три гривни. Следващата седмица в зависимост от това в кой е златната гривна, Мая спокойно може да бъде елиминирана, с цел да се разбие техния съюз.
Аз не ги харесвам и двете, в Бистра има нещо, което ме отблъсква и писах вече, че ми е неприятна.

# 657
И според мен трябваше Бистра да избере противници на Мая, които тя да може да победи, за да си възстанови гривните. Отделно ме подразни поведението на Мая на играта. Знаеше, че ще е спасена и изобщо не си даде зор. Не знам защо гащите на Йочколовски дразнят толкова. То зависи кой какво гледа.

# 658
Мая и така можеше да победи и да вземе 3 гривни. Мая просто подходи несериозно, защото знаеше че каквото и да направи Бистра ще я спаси, а искаше  да привлече Миро, той да получи 3 гривни и да им чисти враговете. Не бе добре обмислено. Целият план бе на Мая и се видя че тя не е сериозен стратег. По-разумното щеше да е да сложат Мимо, Мая и някой слаб противник например Иван.

Мая в някоя моменти отиде да показва на Миро къде има риби.

# 659
Мая сякаш се беше облякла да не играе. И това ми направи лошо впечатление - ясно е, че ще бъде спасена, но поне да се бе приготвила за игра и да играе. Иначе, играта ѝ с Бистра засега се получава почти перфектно и с малко късмет. Прекрасна е Бистра! Спокойна, самоуверена (с покритие!), изпъната като струна и тъй като е истинска, не е безгрешна. Не знам доколко си осъзна грешката с начина, по който посочи Рената, по-скоро не, съдейки по оправданието ѝ. Там си заслужи шамарчето, загубвайки играта точно от Рената. В снощната игра пък късмета беше много на нейна страна. Никакъв шанс нямаше Гогов срещу нея, освен да беше взел огромна преднина на плуването. Хитра лисица е той и не бих се очудила ако демонстративните му почивки във вода не се окажат за това - да си има вратичка след време да каже как се оставил на Бистра или поне у някои зрители да има такова съмнение. А реалната причина да е умора и преценката, че няма шансове, но пък така си мисли, че губи по-галантно.

Според мен да снощната битка трябваше да изберат противници, които Мая може да победи и да вземе три гривни.
Имам усещането, че Мая няма да е нищо осбено в самите игрите. Поне по това, което показа, когато имаше възможността да играе, оставам с такова усещане, но нямам нищо против да ме опровергае. И в този смисъл предполагам, че самата предпочита да бъде спасена, отколкото сама да се доказва и да се спасява.

Берке никак не ми интересен. Сигурно е добро и много умно момче, но сякаш си живее в балон и бавното му и самодоволно говорене е дразнещо за мен.

Общи условия

Активация на акаунт