Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 363
  • 243
  •   1
Отговори
# 45
Авторке, хващай се с новия. Щом стария не ти е тръпка, зарежи го.

# 46
Имам чувството, че жени, които споделят, че са изневерили или искат да го направят понякога тук ги окуражават, даже и съвети им дават как мъжът им да не разбира...

Сериозно? Имаш чувството или си го чела в някоя тема? Може ли линк, да видим къде се дават съвети как мъжът да не разбере за изневярата на жена си. За една приятелка питам... Rolling Eyes

Всъщност, аз поне, нито окуражавам, нито обезкуражавам, защото и двете може да се окажат доброто или грешното решение. Най-вече си зависи от човека (светоглед, нагон, ситуация у дома...).  Едно изкръшкване може да развали брака, но може и да върне блудния син в правия път и да го оздрави. Може да окуражи съгрешилия да продължава, или да го откаже. И изобщо коя съм аз да окуражавам или обезкуражавам? Мога само да анализирам.

# 47
Искала си флирт, получила си го.
В даден момент май си искала повече, но добре, че не се е случило.
Не мисля, че щеше да си заслужава. Човек очевидно е търсил само едно, нали казал, че имал нужди.
А на теб просто ти липсва вниманието от съпруга ти.
Ако имате кой да ви помага с детето, защо не го оставите за 2-3 дни и да отидете само двамата някъде.
Няма да повярваш, но както на теб ти липсва съпруга ти като мъж, така и ти му липсваш като жена. Сега си майка и това винаги е на първо място. А мъжете понякога са като децата , искат на тях да им се обръща най-много внимание.

# 48
Той е искал малко секс, без усложнения.
Ти обаче, си се влюбила. Тези неща се усещат. Разбрал е флиртаджията, че след едното телесно овъртолване с теб, ще стане сложно, и е бЕгал. Ти в момента си с отнесена глава, не е само любопитство. Не иска човекът да ти / СИ/ усложнява битието с теб . Паникьосал се е, защото си станала напориста.
Нещо хич не съм с оптимистична прогноза, че ще го отрежеш. Дано не започнеш да го преследваш.

# 49
Тя искала флирт, той искал секс. В един момент тя се е навила на секс, но той пък се отказал и се е задоволил с флирта.
Ето това е драма!

# 50
Тя искала флирт, той искал секс. В един момент тя се е навила на секс, но той пък се отказал и се е задоволил с флирта.
Ето това е драма!

Много добре си формулирала есенцията на темата Simple Smile

Но тя следващия път ще е по-смела и обиграна.

# 51
Дано не започнеш да го преследваш.
То преследването вече е започнало, сега сме на етап на търсене на нови позиции за рубеж,  онзи човек е провел навременна операция по тактическо отстъпление, в резултат на която не е попаднал в оперативно обкръжение. В такъв случай се присъединявам към мненията на тези, които посъветваха да го блокира във всички социални мрежи. И ако се случи така, че я пита защо го е направила, тя да започне да му вади оправдания от неговия репертоар. По този начин приключението ще започне отново Simple Smile

# 52
Аз мисля, че цялата тази ситуация е възникнала, защото на теб ти липсват някакви неща във връзката, ти сама казваш, че полагаш всички грижи за детето и т.н. Може би се чувстваш неоценена и подобни, обаче другият мъж няма да реши нито един от тези проблеми, напротив- ще ти създаде много повече. не знам в какви точно взаимоотношения сте със съпруга ти, но говори с него, сподели му какво изпитваш, какво очакваш и искаш от него и пробвай да подобрите взаимоотношенията ви. това семейство, което имаш е изключително ценно, представа си нямаш колко много хора искат и се молят точно затова. Така че го оцени, накарай мъжа ти да сподели какво на него му има, защото може би не си единствената във вашите взаимоотношения, която се чувства по този начин. Успех ти желая

# 53
Не че нещо, но защо презумпцията винаги е, че мъжът иска едно изчукване, а жената бива подмамена и излъгана да се поддаде? Няма ли шанс и жената да иска едно изпускане на парата и тя да изчука мъжа?

Защото това е реалността. Жена, която иска да изчука някого веднъж - даже звучи странно - ще намери друг начин,  а не да чати с някого месеци наред и да му четв медените приказки. Честно казано не съм срещала такива жени  - еднократни изчуквачки, а жени,  на които им липсва внимание, флирт, да ги уверяват, че са харесвани, че мъжът е влюбен в тях, да изживяват и се зареждат от някакъв флирт - с други думи, скучаещи, отегчени от брака си жени - бол.

И за такива са се навъдили в нета едни индивиди, чатещи в няколко посоки и която пусне, хората си търсят секс, защото мъжете еднократен секс ги устройва идеално, а за жена е напълно излишен и дори опасен.

Впрочем, тя нямаше да стигне доникъде, но сега в е яд, че не са се срещнали да си вземе дозата безплодно  ухажване и на живо.

# 54
Не че нещо, но защо презумпцията винаги е, че мъжът иска едно изчукване, а жената бива подмамена и излъгана да се поддаде? Няма ли шанс и жената да иска едно изпускане на парата и тя да изчука мъжа?

Защото това е реалността. Жена, която иска да изчука някого веднъж - даже звучи странно - ще намери друг начин,  а не да чати с някого месеци наред и да му четв медените приказки. Честно казано не съм срещала такива жени  - еднократни изчуквачки, а жени,  на които им липсва внимание, флирт, да ги уверяват, че са харесвани, че мъжът е влюбен в тях, да изживяват и се зареждат от някакъв флирт - с други думи, скучаещи, отегчени от брака си жени - бол.

И за такива са се навъдили в нета едни индивиди, чатещи в няколко посоки и която пусне, хората си търсят секс, защото мъжете еднократен секс ги устройва идеално, а за жена е напълно излишен и дори опасен.

Впрочем, тя нямаше да стигне доникъде, но сега в е яд, че не са се срещнали да си вземе дозата безплодно  ухажване и на живо.
Напълно съм съгласна с вас. Чета коментарите и съм тук, може да не говорите за мен в трето лице. Така е, може би ме е яд заради това.. признавам си го пред себе си. Не разбирам само, ако му е писнало да ме "ухажва" защо не ми тегли една, а ме лъже по тоя тъп начинМоже би си оставя вратичка, знам ли..

# 55
Авторката не е правила нищо с този човек, само си е чатила и сега се притеснява мъжът да не се разприказва. А ако се бяха "изпраскали", тогава как щеше да се чувства?
Има такива жени, които Iris нарече еднократни изчуквачки, и аз познавам такива. Но авторката не е от тях, така че според мен би трябвало да види как да има открити романтични отношения. Без лъжа и измама. Нека да не забравяме, авторке, че има начин.

# 56
Не разбирам само, ако му е писнало да ме "ухажва" защо не ми тегли една, а ме лъже по тоя тъп начинМоже би си оставя вратичка, знам ли..
Няма топки да ти каже или се прави на възпитан/джентълмен просто (освен вратичката).
Някои ухажвачи са много хлъзгави.
ЩОм си го поканила и не е дошъл да те види барем – не се залъгвай – играе си на "аз съм мачо мен" и си търси внимание и валидации просто.
Шутирай го.

# 57
Той е искал малко секс, без усложнения.
Ти обаче, си се влюбила. Тези неща се усещат. Разбрал е флиртаджията, че след едното телесно овъртолване с теб, ще стане сложно, и е бЕгал. Ти в момента си с отнесена глава, не е само любопитство. Не иска човекът да ти / СИ/ усложнява битието с теб . Паникьосал се е, защото си станала напориста.
Нещо хич не съм с оптимистична прогноза, че ще го отрежеш. Дано не започнеш да го преследваш.
Няма да тръгна да го преследвам. До сега не съм преследвала мъж, едва ли ще тръгна точно сега. Чак да съм се влюбила, не мисля. Този човек не може да стъпи и на малкия пръст на мъжа ми, просто наистина ми липсва внимание, ласки и разговори. До секс не мисля, че бих стигнала с него. Той ми каза на два пъти, че май се влюбва в мен, не му приемам думата за чиста монета, на два пъти се и отдръпвал, аз му писах единия път беше много "радостен", той не искал да ме притеснява. .. и пак почна всичко отначало. Оценявам наистина факта, че ме попита няколко пъти директно.. след това обаче продължаваше да ми пише. Не разбирам само, защо така е излъга за срещата ни..

# 58
А защо тази енергия, която отделяш на този мъж, не я използваш, за да разбереш защо бракът ти не върви и има ли как да се подобри?

# 59
Ееех тези омъжени жени. Не остават назад от мъжете. Е нали е тактика,Джиджи биджи как си що си,хаха хихи ги(ухажване). Ако има боц добре,ако не,друга "мома" ще каже Да. Малко си е погъделичкал егото,че може да омайва. Но вероятността,че ще е грешка да му е хрумнало не е изключено

Общи условия

Активация на акаунт