Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 339
  • 243
  •   1
Отговори
# 225
Спирам да коментирам по темата, която пуснах. Благодаря ви отново за мненията. Част от тях ми бяха истински полезни и ми помогнаха да анализирам своите мисли и поведение. Ясно ми е, че на такъв тип места ще се изсипе и много злоба и хейт, това е най-лесното все пак.. да съдиш и "храниш", хора, които са изпитали моментна слабост и са объркани . Не смятам нито да се защитавам, нито оправдавам пред някого.. Не обвинявам и мъжа си, никой не е само бял или само черен. За да оцелее връзката ни толкова години, със сигурност е силна, специална и ми пука много за нея. Замислих се обаче, ако за стотен път не бях отишла сама с детето на онзи басейн, едва ли нещата щяха да стигнат дотук и да се вайкам и анализирам сега. Такъв е животът, ще си взема изводите и поуките. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 226
Браво мацка така те искам!!!!

# 227
Не го разбирам това романтизиране на “искам да те … един път” и да се възхвалява, че бил мнооого доблестен. Ми не, видял е, че ти трябва малко и си му навита, лесна мишена си му, като си се запънала малко е преценил, че не си струват главоболията и са му секнали мераците. Дори да не си изневерила , си щяла, ако онзи си беше напънал още малко сивото вещество. Щом сама му предлагаш среща. За мен се унижаваш, но всеки го приема според своята призма.
Относно мъжът ти и връзката с него- една връзка се основава от двама, значи и двамата трябва да положите някакви усилия за нея, след 12г животът не е само цветя и рози, но това дете не е пеленаче. Оставете го за няколко часа на някоя баба, направете нещо заедно.

# 228
И все пак десет пъти по-добре е директно да си каже, че го интересуват само секс и неангажиращи отношения, а семейството и дискретността са му приоритет, отколкото да лъже и маже как е пред развод, как жена му не го разбира, как лудо се е влюбил и ей сега ще се разведе...  на първия тип мъже вероятно по-рядко им се отваря парашутът, ама им е чиста съвестта, докато другите за мен са жалки.

# 229
Е че той този няма жена и семейство, какво да маже? Направо казал - ела да те опъна, ама без други лигавщини. Мъжкар.

# 230
Реши ли жената да хлътне, явно резултатът е същият - дали ще лъже, или ще се държи нагло, тя все го намира за плюс...

Авторката, би трябвало това да са ти най-хубавите семейни години, с малко дете, което да ви радва и чувство за пълнота в семейството. А ти се чудиш къде да кривнеш, като че ли нещо те боде у вас. Ако наистина е така, вземи го преосмисли тоя брак, нима ще търсиш някакви лъжци из нета да ти вдигат самочувствието, което би трябвало вече да имаш, като голяма жена, съпруга, майка, вероятно и професионалист... Нима самочувствието на жените се вдига от  плоски чатове в нета,  би трябвало да се спихва, ако си го докарал дотам.

Сама виждаш, че нямаш позитивна емоция, а объркване и неудовлетрвореност, които са нищо на фора на това, какви щяха да бъдат, ако те беше праснал и зарязал, но и сега не са много  радостни.

# 231
Тя положителната емоция си я има.
Въпросът е до колко може да се отръска и прецени цялостната картинка и подбудите на свалячев.
Бас хващам, че прави същото с поне още 5 паралелно.
И на всяка обяснява едно и също- колко са секси след раждането, интелигентни, как заслужават повече и амакакможе такава страхотна жена мъжът й да не лупка постоянно. Ехеее ако му падне на него.

# 232
Скрит текст:
Спирам да коментирам по темата, която пуснах. Благодаря ви отново за мненията. Част от тях ми бяха истински полезни и ми помогнаха да анализирам своите мисли и поведение. Ясно ми е, че на такъв тип места ще се изсипе и много злоба и хейт, това е най-лесното все пак.. да съдиш и "храниш", хора, които са изпитали моментна слабост и са объркани . Не смятам нито да се защитавам, нито оправдавам пред някого.. Не обвинявам и мъжа си, никой не е само бял или само черен. За да оцелее връзката ни толкова години, със сигурност е силна, специална и ми пука много за нея. Замислих се обаче, ако за стотен път не бях отишла сама с детето на онзи басейн, едва ли нещата щяха да стигнат дотук и да се вайкам и анализирам сега. Такъв е животът, ще си взема изводите и поуките. Хубав и усмихнат ден на всички!
Чак пък хейт. Аз не видях такъв. Просто наричаме нещата с истинските им имена. Не знам какво има да се объркваш, нещата са толкова елементарни. Посъветвахме те да инвестираш тази енергия и драма в брака си, а не в местния коцкар. И защо да кажеш, че е унизително 33-годишна жена да се лови на такива глупави чатове, се приема за злобно? Същото бих казала на сестра ми, на приятелка, на братовчедки, на всяка една близка. И съм го казвала - да имат стандарти. Дори и като кръшкаш е хубаво да имаш стандарти.

# 233
Авторката иска внимание, флирт, тръпка, но никой мъж не е навит да даде само това. Дори ми е странно след като изрично е заявила, че не търси секс, какво си е въобразила, че “ще задържи” този мъж. Той си има дете и няма намерение да гледа чуждо, с вниманието и чатовете е целял именно секс, но сама да се навиеш, защото него уж не му е била целта. Моля ти се, каква ще му е ползата, да е разтуха на нечия чужда жена, защото мъжа й пасува?? Решил е, че можеш да искаш нещо повече от само секс и затова се е чупил. Иначе не би пропуснал.

# 234
Ако е само за секса? Защо не е дошъл?
Къде е логиката.
Опечена работа а той не идва.

Не е дошъл защото е от друг град, трябва да изрзходва време и пари за пътя, отделно и за хотел. Работата щеше да стане ако тя беше отишла в неговия град и беше взела стая в хотел. Не разбрахте ли, че младите мъже искат всичко да им е поднесено на тепсия, че ако може и безплатно?

# 235
Авторке, пусни му на тоя, пък ако му е по-голям направо го хвани за постоянен.
Ами ако му е по-малък, или не знае кое как?

# 236
Къде е логиката.

Не е дошъл защото е от друг град, трябва да изрзходва време и пари за пътя, отделно и за хотел. Работата щеше да стане ако тя беше отишла в неговия град и беше взела стая в хотел. Не разбрахте ли, че младите мъже искат всичко да им е поднесено на тепсия, че ако може и безплатно?
Я кажи старите какво искат?

# 237
Къде е логиката.

Я кажи старите какво искат?
Питай жените, те знаят.

# 238
Не съм чела цялата дискусия.
Звучи като да си чакала в тая връзка момента, в който ще имаш бебе и вече целта ти е изпълнена и сега ти е волно да си флиртуваш с други.

# 239
  • Out of the Mix
И в такъв момент стресът и ужасът за всеотдайния мъж (приемаме, че е такъв) започва, като гръм от ясно небе.
Затова много трябва да се внимава, въпреки че няма как да се знае след N на брой години кой как ще "изперколяса".
Някои, знаейки затова, просто си правят детето, за да си имат, а то остава. С или без жена, имаш си дете, и обратно, ако "принцът" се окаже жаба.

Общи условия

Активация на акаунт